Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Soccer Bet kladionica proces registracije u Srbiji

Biamobet registracija

Soccer Bet kladionica proces registracije

Kao i u najvećem broju domaćih kladionica, i u Soccer Bet kladionicama je proces registracije veoma brz i jednostavan. Ono što je bitno naglasiti je da registraciju moguće obaviti na bilo kojoj verziji sajta. Desktop sajtu, mobilnom sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

U gornjem desnom uglu sajta potrebno je kliknuti na polje registracija. Potom će se otvoriti kartica sa formularom gde je potrebno popuniti ponuđena polja. Polja obeležena zvezdicom(*) su obavezna za popuniti(ime i prezime, datum rođenja, JMBG, korisničko ime, e-mail, potvrda e-maila, lozinka i potvrda lozinke), dok su ostala polja(ulica i broj, mesto, broj lične karte, telefon i bankovni račun) opciona. Svakako, kako bi ste ostvarili puni užitak i otključali sve mogućnosti koje nudi ova kladionica preporučeno je popuniti sva ponuđena polja.

Kada ste popunili formular potrebno je štiklirati polje gde potvrđujete da ste punoletno lice i da prihvatate pravila korišćenja, kao i opciono polje gde se slažete da primate poruke o promotivnim aktivnostima Soccerbeta.

Nakon toga ostalo je još dva koraka do potpune registracije. Prvo je potrebno štiklirati polje ‘I am not robot’ koje je u suštini bezbednosna provera koja štiti od lažnih profila. Kada ste to uradili otvoriće vam se prozor sa zadatkom gde je potrebno označiti sve fotografije na kojima su npr automobili, pešački prelazi, semafori ili nešto drugo.

Kada ste prošli i tu verifikaciju bićete vraćeni na početnu stranu registracije gde je potrebno kliknuti poslednje polje Registruj se. Tada će vam na vasoj email adresi biti poslat aktivacioni e-mail koji je potrebno otvoriti i vaša registracija je završena.

 

Depozit i isplata novca kladionica Soccerbet

Ovo je nešto što razdvaja Soccerbet od velikog broja kladionica u Srbiji. Metod uplate depozita im je zaista šarolik i prilagođen svakom korisniku, a opcije su sledeće

  • Uplata depozita u bilo kojoj poslovnici Soccerbet kladionice
  • Uplata depozita platnim karticama. Tu su veoma dobro pokriveni jer primaju sve kartiće od VISA, MasterCard, DINA, do Maestro Card. Ovaj opcija je dostupna kako na desktop verziji sajta, tako i na aplikaciji. Sve što je potrebno je da u okviru opcije ‘Moj nalog’ i podopcije ‘Uplata’ unesete željeni iznos, prvih 6 cifara kartice i prihvatite uslove korišćenja platne kartice. Potom će se klikom na polje ‘Uplati’ pojaviti prozor sa informacijama o uplati koje je potrebno popuniti(broj kartice, datum isteka važenja kartice i CVC2/CVV2 kod)
  • Uplata depozita u banci, pošti ili E-bankingom
  • Uplata depozita iPay vaučerima
  • Dolazak Soccerbet agenta na vašu adresu

Što se tiče isplate sredstava sa vašeg naloga, u ovom trenutku su dostupna dva načina i to su isplata u jednoj od Soccerbet poslovnica i isplata sredstava na vaš bankovni račun.

 

Kladionica Soccer i šta ona nudi

Soccer kladionica ima dugu tradiciju priređivanja sportskih igara na sreću u Srbiji, i možete da budete sigurni da ćete uvek i u najkraćem mogućem roku biti isplaćeni u slučaju dobitka. Odlikuje ih raznolika ponuda igara kako u fudbalu, tako i u ostalim sportovima, uplata i isplata sa računa na veliki broj načina, a nije zanemarljivo ni to što poseduju preko 200 uplatnih mesta u Srbiji.

 

Čitaj Više

https://kladionice.tv/kladionice/soccerbet/
Soccer kladionica android mobilna aplikacija
Klađenje na odbojku

Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas