Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Neubedljivu Hrvatsku čeka još jedan težak meč

Education City Stadium (Al Rayyan) 17h @ 27.11.2022
Prediction result:Accurate

Drugoplasirana reprezentacija sa prošlog SP u Rusiji blago rečeno je odigrala razočaravajući meč protiv Maroka. Ništa nije funkcionisalo u timu Hrvatske u tom meču. Dobar deo krivice snosi i selektor Dalić koje promašio i sa postavkom igre i sa odabirom igrača. On je i sam rekao da su njegovi igrači igrali previše ziheraški i da nisu preuzeli potreban rizik kako bi došli do pobede. Iako je u odnosu na onaj tim iz Rusije došlo do određene smene generacije, i dalje je ovo tim koji može da pomrsi račune svakoj reprezentaciji, ali isto tako ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi i završili svoje učešće nakon grupne faze.

Na drugoj strani Kanada je poražena u prvom meču od Belgije minimalnim rezultatom, ali je svojom igrom i pristupom oduševila sve neutralne ljubitelje ove igre. Pravo je čudo kako je Kanada meč završila bez postignutog gola, ali treba istaći da su oštećeni barem za jedan penal od strane kontroverznog afričkog sudije. Između ostalog tragičar svog tima je bio njen najbolji igrač Alfonso Dejvis kome je u ranoj fazi meča penal odbranio golman Belgije Tibo Kurtoa.

Hrvatska – Kanada Prognoza za klađenje: Oba tima postižu gol (GG)

Siguran sam da je i selektor Hrvatske uvideo da postava koju je izveo protiv Maroka ne funkcionise i da je potrebno nešto menja. Gotovo sam siguran da u meču protiv Kanade ovoga puta neće startovati Kramarić i Vlašić koji nisu prikazali ništa protiv Maroka i da su kandidati za prvu postavu između ostalog Petkovic, Oršić, Livaja… To bi trebalo da donese dosta boljitka u fazi napada ‘vatrenih’. 

Na drugoj strani odbrana Hrvatske će imati dosta problema sa brzim krilnim napadačima Kanade, pa očekujem jedan potpuno suprotan meč u odnosu na onaj protiv Maroka i barem 2 gola na meču. Vreme je da i da se Kanada upiše na Svetskim prvenstvima, zaslužilo su to nakon odlične predstave protiv Belgije. Moj tip je GG, a 22bet za ovu igru plaća odličnu 1.95 kvotu.

Još prognoza

Argentina se diže nakon šoka protiv Saudijske Arabije?
Nemcima potrebna “injekcija” samopouzdanja
Svetski šampion protiv tradicionalno nezgodne Danske

Prediction result:Accurate
OBA TIMA DAJU GOL - GG
Make a bet
CategoryFudbal
Coefficient1.95
Offered by
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Expert stats
Last 30 days
All time
Predictions6
Accurate2
Lost4
Returned0
Profit:-7
Predictions15
Accurate7
Lost8
Returned0
Profit:-9.5