Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Bonus Dobrodošlice Mozzart Srbija

50,100,200% Bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Kladi se ovde

Mozzart se trudi da obraduje sve novoregistrovane igrače koji su otvorili novi nalog sa svojim bonusom dobrodošlice. U ponudi je bonus do 200% za nove igrače, a o čemu se radi, sazanajte u nastavku.

Mozzart Srbija HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200% za novoregistrovane igrače

Sve što bi trebali da uradite da ostvarite ovaj bonus je da se registrujete, samim tim to je novi nalog, a zatim položite depozit i ostvarite bonus. Osim novoregistrovanih igrača, konkurisati mogu i ostali koji još nisu imali uplatu na svoj mozzart račun.

Nešto više o Het-Trik bonusu

Nakon što smo napravili prvi depozit, ostvarujemo pravo na 50% bonusa od prvog depozita, a zatim nakon drugog depozita, dobijamo 100% bonusa, zatim i 200% od trećeg depozita na vaš račun.

Minimalna uplata na račun za ostvarivanje bonusa

Da bi smo dobili bonus, moramo odraditi i minimalnu uplatu depozit za ostvarivanje bonusa u iznosu od 500 dinara. Samo u tom slučaju na prvi depozit ostvarujemo bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara ukoliko smo svaki put uplatili po 500 dinara na račun.

Maksimalna uplata

Najveća cifra bonusa koju možemo dobiti na prvi depozit je 5000 RSD, a na uplatu drugog depozita 10.000 RSD i na uplatu trećeg depozita 30.000 RSD.

Primjer: Ako uplatimo 1.000 RSD ostvarilo smo bonus od 500 RSD. Da bi bonus bio prebačen na račun, moramo ispuniti neke uslove za to, dakle. odigramo tikete u sveukupnoj vrijednosti od 5X500=2.500 RSD .Sve zavisi od vrste igre na koju smo se kladili, svaki tiket sa tim pravilima koje su navedene ispod u daljem tekstu sa postotkom od uplate uvećati za uplatu. Dakle treba ispuniti uslove, da bi se bonus našao na nalogu za otklučavanje.

Suma koja je neophodna da se odigra, da bi se ispunili uslovi:

  • Sportsko klađenje – Morate odigrati barem 4 para sa minimalnim koeficijentom od 1,50 i samim tim otključavate 100% od uplate tiketa. Sistemski tiketi takođe moraju biti odigrani na 4 kombinacije minimum.
  • Klađenje na uživo – Morate odigrati minimalno 2 tipa sa minimalnom kvotom po tipu 1,20 i samim tim oslobađate 25% od uplate tiketa.
  • MLS 6 – Na nesistemsk tikete 6/6 morate igrati i oslobađate 30% za sumu koju ste odigrali.
  • Igra Moj Broj – Na igre kao što su Grčko kino, Poljsko Kino, Češko kino, Italijanski 10e i Španski ekspres i Mađadrski putto ostvarujete 30% od uplate na nesistemske tikete sa minimalno 3 odigrana broja.
  • Virtualne igre – Barem 2 tipa trebate da odigrate da bi ste otključali 30% od uplate na nesistemske tikete, a igra Golden Race ne ulazi u ovou igru, ne konkuriše za otključavanje bonusa.

Dodatne informacije:

Imate 30 dana za otključavanje bonusa. Pravo na ostvarenje ove vrste bonusa možete ostvariti samo jednom, dakle ova promocija je samo za nove naloge i jednom se može ostvariti. Ukoliko pokušate da varate na bilo koji način organizator ovog bonusa zadržava sva prva da prekine bonus u bilo kome trenutku zbog bilo kakvog varanja. Otvorite nalog i pokupite ovaj sjajni bonus.

 

Čitaj više

Mozzart Srbija recenzija
Potpuni proces registracije za kladionicu Mozzart Srbija
Mozzart Bet Android Mobilna Aplikacija
Mozzart Bet iOS Mobilna Aplikacija

Kladi se ovde
Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
5/5
2 glasa
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu