50% 100% i 200% bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Kladi se

Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji

Pronađite kladionice koje vam mogu ponuditi najbolje uslove za klađenje na fudbal

Spisak najboljih kladionica za klađenje na fudbal

Ako pitate online kladionice, fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu, bez koje nijedna onlina kladionica nije cela.

Uz to milione gledaoca, svih uzrasta i porekla obožavaju fudbal. Prvenstva koja se vrte oko fudbala su nešto što vredi čekati svakih nekoliko godina.

To nije samo razonoda, nego razlog za okupljanje s najdražima, za navijanje i pamćenje. Spektakularni golovi i akcije se pamte godinama a igrači se štuju kao religijske ikone. Jako puno novaca je u tom sportu, što znači da online kladionice nikad neće prestati nuditi fudbalske susrete. Svih kategorija.

Popis stranica za klađenje na fudbal

Ne postoji lista kladionica koje nemaju fodubal u ponudi. To bi bilo sasvim uzaludno, jer osim bonusa i promocija, iskusni igrači biraju nove online kladionice pomoću proučavanja i ponuda koje nude fudbalski susreti.

Ono što vam mi donosimo jesu najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji:

Mozzart
Meridianbet
MaxBet
MerkurX Tip
Efbet
Circusbet
Bet Ole
Admiral Bet
Balkan Bet
Pinnbet
Lob bet

Kako se kladiti na fudbal online

Nije dovoljno poznavati i pratiti fudbal, kako biste bili uspešni u klađenju na njega. Naprotiv, uspešno klađenje je disciplina koja zahteva od vas maksimalnu predanost i redovno proučavanje novih podataka.
Sportsko klađenje nije sprint
Statistika koju pruža svaka kladionica, fudbal čini malo lakše za upoznati.

Jednako je važno poznavati termine koji se vrte oko ove discipline.

– ulog – je novac kojim ćete igrati svoja predviđanja
– single opklada – znači listić sa samo jednom utakmicom
– kombinacijski listić ili KOMBO opklada – listić s nekoliko susreta
– poluvreme/kraj ili na Engleskom half time/full time znači opklada na kojoj predviđate ishod u poluvremenu i na kraju susreta
– bonus dobrodošlice – ostvareni bonus za registraciju i prvu uplatu
– Cash-out – opcija koja dopušta da povučete sredstva pre isteka vremena
– Banker ili Sigurna opklada – ili najbliže sigurnoj opkladi je vrlo retka pojava
– DNB je Draw No Bet opcija koja poništava opkladu ukoliko jedna strana preda meč

To su glavni termini kod klađenja na fudbal.

Korak po korak do opklade za klađenje na fudbal:

– izaberite par ili više njih za klađenje
– ukoliko je vaša online kladionica, fudbal i opklade na njega obogatila dodatnim faktorima, onda ćete moći birati i broj kartona, kornera i sličnih akcija za vreme utakmice
– nakon što ustanovite uslove opklade na fudbal, kladionica će vas pitati koji iznos želite uložiti
– izaberete iznos i prebacite ga na način da potvrdite svoju transakciju
– čekajte ishod ili ako vaša online kladionica, fudbal prenosi uživo, onda možete i pratiti utakmicu u stvarnom vremenu.

To je u principu to. Samo što preporučujmo da pre naglih odluka, da ipak proverite malo statistike, vremenske uslove u kojima će igrati, postoji li evidencija povređenih igrača i slične informacije kako ne biste trošili ni vreme ni novac uzalud.

Top 5 kladionica za klađenje na fudbal

Zadovoljstvo nam je testirati tržište klađenja kako bismo vam u svakom trenutku mogli ponuditi tačne i korisne informacije. Zato smo opet, mi sa kladionice.tv, napravili detaljnu pretragu svih kladionica na tržištu u Srbiji koje pružaju najbolje iskustvo klađenja na nogomet.

Za vas smo istražili tečajeve, povijest online kladionica, nogomet i detaljnu ponudu koju možete pronaći.

Usput smo naišli na nekoliko mišljenja stručnjaka koji savjetuju da probate sreću na nekoliko različitih portala za početak. Barem dok ne budete savladali osnove, ako ste početnik.

Klađenje u nekoliko različitih kladionica na nogomet može donijeti konkretnu zaradu. Pogotovo ako se u jednoj kladionici kladite na pobjednika, a u drugoj na broj kornera, žutih ili crvenih kartona i sličnih detalja.

Mozzart

Mozzart kladionica je sa namernom postavljena kao prva na listi zato što nudi među najboljim uslovima da “donesete odluku” kako je rekao Ronaldinjo u jednoj od njihovih reklama. Kada pričamo o vrhunskim standardima klađenja na fudbal, vaš izbor da se upravo kladite u Mozzartu je fantastičan izbor, bez obzira da li ste početnik ili sa kladioničar sa iskustvom.

Maxbet

“Dobrodošao, care” je simpatična poruka koju dobijate pre nego što vam se učita glavni vebsajt Maxbet kladionice. Ukoliko ste za raznoliku ponudu igara na sreću, sa sasvim solidnim kvotama, preporučujemo vam Maxbet kladionicu. Uredno odrađen vebsajt kojim možete lako navigirati i trenutno su uveli novinu gde se možete učlaniti u njihov VIP klub koji nude broje mogućnosti. Kao i što kaže njihov moto “život je igra” ali sa određenom dozom ozbiljnosti prilikom klađenja.

Greatodds

Originalan naziv kladionica koji aludira na to da su im vrhunske kvote, naročito u klađenju na fudbal. Proučavanjem vebsajta i kvota možemo reći da su opravdali svoje ponude. Iako su veoma mlada kladionica sa sedištem u Beogradu, ne manjka im ponuda za klađenje na fudbal i što se tiče ponude različitih sportova.

Circus

Naziv ove kladionice aludira na zabaavu, ali možemo reći da je sve samo ne cirkus od ove kladionice. Takođe još jedna mlađa kladionica koja može da parira po nekim parametrima i drugim kladionicama. Ističemo fantastičan navigirajući meni koji se nalazi sa desne strane vebsajta ove kladionice. Bogata ponuda opklada za klađenje na fudbal sa posebnim odeljcima gde možete da vidite specijalne bonuse.

Meridian

Meridianbet je takođe jedna zvučnijih imena kladionica na našim prostorima. Kada uđete na njihov vebsajt, možete da birate između 4 glavna odeljka: 1. Sportsko klađenje; 2. Uživo klađenje; 3. Online slotovi i 4. Trke konja i pasa. Navigaciju kroz vebsajt su doveli do vrhunstva. Kada uđete na primer, na deo o sportskom klađenju, nema šta nema od ponuda sa jako dobrim kvotama na našem tržištu.

Korisni saveti (strategije) za fudbal

Naravno, možete se vi kladiti i napamet i po intuiciji, to nije problem. Ali, ipak mislimo da je razlog zašto ste se odlučili za popularan hobi sportskog klađenja, dodatna zarada. Zato nemojte napamet rasipati novac nego pročitajte članak do kraja. Donosimo dobro poznate strategije za klađenje na fudbal.

Takođe ćemo istaknuti da ne postoji univerzalna strategija koja garantuje pobedu. To je na vama da odlučite. Najbolji rezultati dolaze eksperimentisanjem sve dok ne shvatite obrazac igranja koji vam skroz odgovara.

 • opklada na pobedu ili nerešeno – najpopularnija metoda klađenja na fudbal. Ova strategija se još zove i opklada na ishod. Ovaj tip opklade se može plasirati na celu utakmicu ili poluvreme, sve zavisi koliko strpljenja imate.
 • opklada na golove – ova strategija je malo više kockarska, rekli bismo. Tu nema pravila. Ne postoji statistika koja će prevagnuti u korist jednog ili više igrača. To zavisi o njihovoj fizičkoj spremnosti. Ova strategija klađenja je za one koji se istinski zabavljaju klađenjem na fudbal.
 • opklada na statistiku – je opklada koja uključuje predviđanje detalja kao što su broj kornera, broj datih kartona, golova, penala i slično. Ovaj tip opklade bismo preporučili za uživo klađenje. Samo pazite na vreme.
 • dugoročne opklade – kao što i samo ime kaže, igrači imaju priliku kladiti se na konačnog pobednika nekog turnira ili sezone. Ovo je poseban užitak onima koji se dugo bave ovim opkladama, jer poziva na dodatno strpljenje i disciplinu da ne povučete uloženi novac pre kraja turnira.

Klađenje uživo fudbal

Upitajte starije ukućane koji imaju iskustva s klađenjem koliko puta su požeeli da mogu opozvati opkladu? U toku utakmice shvatili da njihov preferirani tim ipak nije spreman kao i srce navijačko i u suzama dočekali kraj, znajući da su se oprostili s uloženim novcem zauvek.

Na vašu sreću toga više nema. Barem ne bi trebalo biti. Toliko je mobilnih aplikacija za klađenje dostupno danas na tržištu da jednostavno ne morate sabotirati svoje želje i komoditet.

Ukoliko vaša dosad najdraža kladionica nema mobilnu aplikaciju koja dopušta in live klađenje, jednostavno izaberite jednu s naše liste.

Klađenje uživo je poseban doživljaj svih igrača u kladionicama jer se situacija može drastično promeniti u roku jedne sekunde. Koliko puta ste samo u zadnjim minutama ili minutama sudijske nadoknade svedočili neverovatnom spletu okolnosti specifičnim za fudbal.

Osim toga, za vreme klađenja uživo, većina kladionica dopušta da se predomislite i povučete novac prije nego što se utakmica završi. To se zove Cash-out opcija, takođe opcija koja postoji otkad su se kladionice preselile na internet.

Odlična opcija koja vam dopušta da ne izgubite sav uložen novac. Osvojeni iznos neće biti onaj predviđeni, ali barem se možete nastaviti kladiti na druge parove.

Tri najbolje mobilne aplikacije za fudbal

Najbolje mobilne aplikacije online kladionica, nogomet stavljaju na prvo mesto, kako bi i trebalo biti. Nismo još naišli na online kladionicu koja nije nudila fudbal. To je toliko veliki kolač za igrače i priređivače igara na sreću da se ni jednoj strani ne isplati bez udela.

Fudbal nosi veliku zaradu svima koji su uključeni u taj sport. Zašto onda ne bi i vama?

U nastavku teksta smo probali neke od najpoznatijih mobilnih aplikacija za klađenje u pokretu i sastavili listu od 3 koje i sami koristimo. Upravo zbog pogodnosti.

Mozzart

Mozzart je među prvima uložio u razvijanju aplikacije za svoje igrače, kao i za promovisanje specijalnih bonuse za sve koji koriste njihove mobilne aplikacije. Sama aplikacija gotovo savršeno radi, sa mnogim opcijama koje postoje na vebsajtu i na mobilnoj aplikaciji i gotovo su istovetne po funkcionalnosti.

Maxbet

Još jedan veliki igrač na našim prostorima koji nudi mobilne aplikacije koje su dizajnirane za Android i za iOS siteme. Šta sve mobilna aplikacija Maxbet kladionica nudi? Sportsko klađenje, klađenje uživo, slot igre, novina live dealer igre i virtuelne igre. Velika razonoda sa veoma dobrim dizajnom i responzivnošću.

Bet365

Čini se da je gotovo svaka lista najboljih kladionica nepotpuna bez Bet365.
Osnivačica ove online kladionice, Denise Coates, je od samog početka, davne 1999 godine, imala na umu fanove i najmanjih fudbalskih liga u Engleskoj. Bet365 pokriva fudbal kao disciplinu na jedinstven način i to se vidi iz njihovih promocija i ponuda. Jedna od takvih ponuda je besplatna opklada ili risk-free opklada koju možete dobiti nenajavljeno barem jednom u mesec dana. Trik je da se redovito ulogirate, kako ju ne biste propustili.

Popularni fudbalski turniri (i lige) za klađenje

Fudbalski turniri su najpopularniji turniri timskih momčadi. U nemačkoj imate Bundesligu, u Španjolskoj je to Primera, Italijani svoju ligu zovu Serie A, Englezi Premier League a Francuzi Ligue 1.

Od ostalih popularnih turnira za klađenje na fudbal su:

 • FIFA-in svetski kup – još poznatije kao svetsko prvenstvo. U ovom slučaju nema stavke koja nije bitna. Gde se održava, koji je raspored prvog kola, kakva je himna natecanja, ima li posebnih obeležja u državi takmičenja (vuvuzele u Južnoafričkoj republici, ako se sećate svetskog iz 2010.)
 • Uefa-ina Liga Prvaka – ili Champions League je takmičenje najboljih timova iz svake evropske lige. Finale, koje obično znači fudbalski spektakl, se uvek održava na jednom od najvećih stadiona u Evropi.
 • Uefa-ina Europska liga – Momčadi koji ne uspeju da se plasiraju za prolaz u Ligi prvaka, automatski nastavljaju igru u Evropskoj ligi UEFA. Liga prvaka se uvek prenosi utorkom i sredom, a Evropska UEFA liga četvrtkom.

Čitaj više:

Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Najbolje onlajn kladionice Srbija 2022
Kako se kladiti na konačan ishod

Mi biramo

FAQ. Česta pitanja

 • Kako se kladiti uživo na fudbal?

  Većina kladionica nudi opciju klađenja uživo na fudbal, s time da postoje nijanse u kvotama koje se nude tokom samog klađenja. Pogledajte našu listu najboljih kladionica za klađenje uživo.

 • Koji su bonusi dobrodošlice u kladionicama?

  Jedan od faktora po kojima se kladionica žestoko bore je privlačenje novih igrača pomoću bonusima dobrodošlice. Ne morate uvek da tragate sa najvećim igračima, ali je bitno da vidite šta vama najviše godi.

 • Kako odabrati kladionicu za klađenje na fudbal?

  Ukoliko ste početnik, izaberite kladionica koja vam se čini da najbolje opisuje kako možete da sastavite tiket. Sa jasnim smernicama na vebsajtu. Ukoliko ste iskusni, birajte kladionicu koja nudi pogodnosti klađenja na više sportova i mogućnost klađenja uživo.

 • Kako se kladiti online na fudbal?

  Postoji par opcija klađenja online na fudbal. Srećom po nas, kladionice su ispratile tehnološki napredak i možete se kladiti uživo na njihovim vebsajtovima i mobilnim aplikacijama.

 • Gde su najbolje kvote za fudbal?

  Ovo pitanje ima više odgovora, jer zavisi da li već imate omiljenu kladionicu. Iako je imate, vredi pogledati našu listu najboljih kladionica koje možete pročitati u ovom članku.

100% BONUS + 200 FREEBET ILI 50 FREE SPINS KLADI SE
Mozzart, kladionice.tv
Čeka te bonus do 45.000 RSD!
PREUZMI BONUS