100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

SBbet kladionica iOS aplikacija – Pregled Crna Gora

IOS aplikacija, Kladionice TV

Ovdje ćete saznati sve o iOS aplikaciji SBbet kladionice, njene prednosti i mane, a i lične utiske.

Ako ste u svijetu klađenja određeni period onda ste sigurno čuli za SBbet kladionicu. A jeste li znali da od sada možete koristiti SBbet aplikaciju čak i na svom mobilnom uređaju sa iOS operativnim sistemom? Upravo to ćemo vam danas predstaviti i pokazati vam od početne do krajnje tačke funkcionalnosti ove aplikacije.

Ova aplikacija je dostupna kako za iOS, tako i za Android operativne sisteme na vašim uređajima. Kako za mobilne, tako i za korisničke konzole (kompjutere, laptopove) i to na operativnim sistemima kao sto je Windows. Ipak, u slučaju konzola, SBbet nudi web aplikaciju, tačnije web stranicu na kojoj možete da pretražujete i pratite sve sportske dogadjaje, a naravno, i da se kladite. Njihovu web stranicu možete posjetiti tako što ćete u svoj pretraživač ukucati sbbet i imaćete automatski pristup aktuelnim sportskim događajima i dešavanjima.

SBbet je jedna od vodećih kladionica u Crnoj Gori, ali i širom Balkana i ovakve inovacije je čine uspješnim liderima u rejonu online klađenja današnjice.

SBbet iOS aplikacija će vam prije svega pružiti odlične dizajnerske sisteme, kao što je interfejs (izgled aplikacije) koji u svom dizajnu krije tamne boje, prilagodljive za oči korisnika, ono što omogućava korisnicima da provedu duži vremenski period na mobilnom uređaju, a da se neometano klade iz udobnosti svog doma. Ovo isto važi i za web stranicu koju ova online kladionica koristi – isti dizajn, sa manjim svijetlim detaljima koji jasno odvajaju određena polja koja imaju svoje specifične funkcionalnosti, a istovremeno im daje modernu i prefinjenu strukturu.

Takođe, jedna od veoma bitnih stavki koja zaslužuje da se spomene jeste i neometano klađenje bez reklama na vašem ekranu bilo kog uređaja.

Za sam kraj pregleda ove aplikacije ćemo reći ono što vas sigurno najviše i interesuje, a ako ne većinu, onda znatan broj vas, budućih korisnika, jeste responzivnost web stranice i brzina iOS aplikacije. SBbet se može pohvaliti odličnom sistemu koji omogućava da iz pozadine aplikaciju pokreće veoma brzo, prima i vraća podatke takodje veoma brzo, što za korisnika ne predstavlja ni djelić izdvojenog vremena. Sve što vam je potrebno za uspješno klađenje u ovoj online kladionici jeste internet!

 

Kako instalirati SBbet na iOS operativnom sistemu?

Kao i svaka aplikacija, i ova zahtjeva određene vještine korišćenja savremene tehnologije i vremena u kojem živimo. Ipak, sa današnjim dodacima, sistemi na vašim uređajima rade procese u pozadini samo po nalogu vašeg dodira na određeno dugme.

Objasnićemo vam kako da pravilno skinete, instalirate i počnete koristiti ovu aplikaciju na vašem iOS operativnom sistemu. Molimo vas da pratite instrukcije i korake kako ne bi došlo do bilo kakvih poteškoća prilikom ovog procesa.

Morate znati da ovu aplikaciju možete preuzeti samo sa crnogorskog App Store-a, ali to nas danas neće spriječiti da koristite aplikaciju i u drugim zemljama regiona.

Kako promijeniti zemlju/državu na App Store-u?

  • Za početak kliknite na vaše postavke na vašem pametnom telefonu i otvorite ih,
  • Uđite u svoj korisnički nalog (opcija gdje vam na početku piše ime i prezime)
  • Kliknite na “Mediji i Kupovine” opciju i sačekajte da se učita
  • Kliknite na “Zemlja/region” i zatim na “Promijeni Zemlju/Region”
  • U tom polju pronađite “Crna Gora” i kliknite na to ime, a zatim pročitajte uslove korišćenja
  • Kliknite na “Slažem se” u gornjem desnom uglu
  • Unesite lične podatke i sve što se od vas u tom segmentu zahtijeva
  • Nakon toga, kada izmijenite svoj nalog, uđite na App Store
  • Pretražite gore “sbbet” i instalirajte aplikaciju

 

Registracija i Prijava na SBbet aplikaciji

Izgled aplikacije je veoma sličan kao i na Android operativnim sistemima pa se korisnici, koji su prethodno koristili na Android sistemima aplikaciju, mogu lako snaći i sa ovom aplikacijom na iOS sistemu.

U gornjem desnom uglu postoje dvije opcije, a to su “Prijava” i “Registracija” ukoliko već nemate otvoren nalog.

Registracija se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu morate unijeti svoje lične podatke kao što je korisničko ime, vaše ime i prezime, email adresu, a potom i šifru koju želite da koristite. Na kraju tog formulara, postoji opcija koju morate čekirati prije nego vam sistem dozvoli da nastavite sa registracijom, a ta opcija podrazumijeva prihvatanje uslova korišćenja. U drugom dijelu morate unijeti već svoj JMBG (matični broj), grad, državu, adresu, pol, datum rođenja i telefon. Neki od ovih polja nisu obavezna, ali možete prepoznati obavezna polja sa zvjezdicom sa strane i tako unijeti samo podatke koji su obavezni. Takođe i na ovom kraju imaju čekiranje dvije opcije gdje vas pitaju da li želite da putem maila primate obavještenja. Ove dvije opcije nisu obavezne da se čekiraju ukoliko želite da procesuirate svoju registraciju.

Prijava na ovoj aplikaciji, a i na web stranici je veoma jednostavna. Unošenje osnovnih podataka navedenih u prethodnoj registraciji, kao što je korisničko ime ili email adresa i šifra.

 

Rezime SBbet iOS Aplikacija

Sjajna aplikacija koja se uklapa uz svaki mobilni uređaj koji posjeduje iOS operativni sistem i uz moderan i jednostavan dizajn prikazuje ozbiljnost ove kompanije za napretkom i željom za ostvarenje većih ciljeva. Brzina i efektivnost, kao i responzivnost aplikacije je veoma značajna u današnjem životu, a upravo ovo ima SBbet iOS aplikacija.

Aplikacija je namijenjena osobama koje se relativno razumiju u tehnološke stvari, ali i eventualno starijoj godišnjoj dobi kako bi i oni mogli uživati u čarima online klađenja, pogotovo u periodima kada vam se ne izlazi iz kuće, a prati vam se bilo koji sport i bilo koje takmičenje. Ovdje ćete pronaći veoma širok spektar sportova, sportskih događaja i načina klađenja – od sportskih pa sve do igara na sreću kao sto su igre na brojeve, trke pasa i sličnim načinima klađenja u online svijetu. Preporučujemo da već danas skinete i isprobate SBbet aplikaciju!

 

Čitaj više

SBbet Crna Gora Pregled
Završite proces registracije za SBbet Montenegro
SBbet kladionica Android aplikacija – Pregled

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas