Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Okršaj za prolaz u 1/8 finala – Gana ili Urugvaj?

Al Janoub Stadium (Al Wakrah) 16:00 UTC @ 02.12.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

I poslednja grupa, Grupa G će po svemu sudeći imati uzbudljiv kraj. Onaj u kome će dva nacionalna tima u direktnom sudaru odlučiti o učesniku 1/8 finala.

Gana je za mene jedno od prijatnijih iznenađenja šampionata. Ne toliko u rezulatskom smislu jer je bilo još par timova koji su ostvarili velike rezultate, već u onom smislu da su odigrali napadački, osiono sa puno elana i energije. Otud 5 primljenih i čak 5 datih golova. Prethodnih meč protiv Južne Koreje bio je jedan od najboljih na šampionatu i premda je Južna Koreja imala mnogo šansi Gana je izašla kao pobednik.

Na drugoj strani, Urugvaj karakteriše potpuno druga vrsta fudbala. Ono što je strašno loše za njih je da nisu uspeli da postignu niti jedan gol u dva meča protiv Portugal i Južna Koreja. Ipak, imali su dosta dobrih momenata protiv Portugala, dosta šansi koje nisu uspeli da realizuju i ovo je za Portugal definitivno poslednja šansa da naprav nešto na ovom prvenstvu.

Gana – Urugvaj prognoza za klađenje: OBA TIMA POSTIŽU GOL (GG)

Iako je ovo odlučujući meč u kojem Urugvaj juri pobedu a Gana da ostane neporažena čini mi se da golovi ne bi smeli da izostanu. Teško je zamisliti da će Urugvaj završiti turnir bez postignutog gola a napadačka igra Gane obećava šanse i pred golom Portugala. Gana je postigla 2 gola protiv Portugala koji dosta drži loptu u posedu, što nije smetalo Afričkim igračima da naprave dosta šansi.

Ovo bi mogao da bude još jedan klasik sa dosta golova na obe strane, a ono što svakako ne bih preporučio je klađenje na Urugvaj jer su kvote na Ganu strašno potcenjivačke i ovaj meč bi mogao lako da ode na bilo koju stranu.

MaxBet daje sasvim solidne kvote za ovaj meč 2.02 a remi je takođe još jedna solidna opcija sa kvotom 3.50

Predikcija rezultat:Gubitni
OBA TIMA DAJU GOL - GG
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota2.02
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova3
Dobitni1
Gubitni2
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova12
Dobitni7
Gubitni5
Poništeni0
Profit:+5