Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Portugalci potvrđuju individualni kvalitet

Lusail Iconic Stadium (Lusail) 20:00 @ 06.12.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

Portugal je na neki način pokvario utisak koji su ostavili u prve dve utakmice Svetskog Prvenstva porazom protiv Južne Koreje, međutim mora se imati u vidu da je tim bio dosta kombinovan bez nekih nosilaca igre i da je selektor rešio da odmori pojedine igrače. Portugalci su pobedili Urugvaj 2-0 i Ganu 3-2 a onda izgubili od Koreje 2-1.

Verujem da je dosta toga o igri i rezultatima Švajcarske poznato jer su bili u grupi G sa Srbijom i ono što je najistaknutije, pobedili upravo Srbiju u poslednjoj rundi grupne faze 3-2 za prolaz u nokaut fazu. Iako nemaju igrački kvalitet kao Srbija pokazali su izvanrednu timsku igru i iskoristili sve slabosti rivala što je bilo dovoljno za eliminaciju srpskog tima sa turnira. Švajcarska je pored tog rezultata na ovom turniru izgubila od Brazila 1-0 i pobedila Kamerun 1-0.

Portugal – Švajcarska predlog za klađenje: PORTUGAL POBEDA

Ronaldo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Kanselo… To su igrači od kojih zavisi igra Portugala, koji značajno doprinose efikasnosti ovog nacionalnog tima i oni će biti na terenu. Postoji par povređenih igrača kao što je Otavio, ali Pepe iako je veteran pokazao je da može dostojno da odgovori zadacima u odbrani. Švajcarska nije bez šansi ovde, ali mišljenja sam da je portugalski sastav značajno jači na svakoj poziciji i da bi mogao do pobede u regularnom toku. Možda bude i minimalna ali kvota 2.05 u Mozzart je svakako za preporuku

Predikcija rezultat:Dobitni
PORTUGAL POBEDA
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 2.05
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova3
Dobitni1
Gubitni2
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova12
Dobitni7
Gubitni5
Poništeni0
Profit:+5