Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Tunis može mnogo više nego što se očekivalo

Al Janoub Stadium (Al Wakrah) 11:00 @ 26.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Gledajući Tunis u 1. kolu protiv Danske mogli smo da primetimo da ovaj tim igra vrlo disciplinovano i da su defanzivnim blokom ugušili mnogo napada favorizovanih Danaca. 11 šuteva na gol Danske pokazalo je takođe da Tunižani nisu došli na ovo SP samo da se brane i da će biti težak zalogaj možda čak i za Francusku.

Što se tiče rivala u 2. kolu Australijanci nisu ostavili baš neki lep utisak protiv Francuske iako je krenulo fenomenalno i poveli su 1-0. Suv kvalitet je na kraju isplivao i Francuska je sasvim lako došla do pobede. Brzina Francuza i igrača kao što su Mbape i Dembele razbila je defanzivnu formaciju Australije i sve mane Kengura su se pokazale nekoliko puta intenzivnije.

Tunis – Australija predlog za klađenje i kvote: TUNIS POBEDA

Teško je verovati da će Tunis dva puta ostati sa nulom zaredom. Odbrana Australije je njihova velika šansa da dođu barem do jednog gola, a čvrstina u zadnjoj liniji Tunisa kao i dosta dobar defanzivni deo veznog reda sugerišu nam da bi ovo mogla da bude neka minimalna pobeda od 1-0. Svakako, kec plaća dosta dobro, i izdvajaju se u ponudi neke kladionice kao 22bet ili Betwinner koje nude sasvim solidnu kvotu na pobedu ovog nacionalnog tima sa severa Afrike.

Još analiza

Svetski šampion protiv tradicionalno nezgodne Danske
Veliki dan za fudbal u Srbiji, da li će odbrana Brazila popustiti?
Argentina se diže nakon šoka protiv Saudijske Arabije?

Predikcija rezultat:Gubitni
TUNIS POBEDA
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota2.25
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova3
Dobitni1
Gubitni2
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova12
Dobitni7
Gubitni5
Poništeni0
Profit:+5