Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Veliki dan za fudbal u Srbiji, da li će odbrana Brazila popustiti?

Lusail Iconic Stadium (Lusail) 20:00 @ 24.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Pre 4 i po godine Brazil i Srbije su odigrali meč grupne faze Svetskog Prvenstva u Rusiji. Bio je to meč 3. kola i Srbija je porazom 2-0 definitivno eliminisana. Sada postoji šansa za revanš. Ovo je tim sa boljim trenerom i mnogo većim kapacitetom nego taj u Rusiji.

I jedni i drugi pobedili su u svojim pripremnim mečevima rezultatom 5-1. Brazil protiv Tunisa, Srbija protiv Bahreina. Brazil se prošetao kroz kvalifikacije u južnoameričkoj zoni, Srbija se junački kvalifikovala za Svetsko Prvenstvo pobedom u Lisabonu protiv Portugala.

U međusobnim duelima ova dva nacionalna tima Srbija je pobedila samo 2 puta dok Brazil ima 10 pobeda. 7 puta je utakmica završavana remijem.

Ovde možete pronaći najbolje kladionice i kvote za Svetsko Prvenstvo.

Brazil – Srbija predlog za klađenje: OBA TIMA DAJU GOL – GG

Koliko god Brazil bio favorit ovde Srbija ima fantastičan napad, sa jednim od najboljih napadača u italijanskoj Seriji A ali i Premijer Ligi. Videli smo prethodnih dana kako Japan i Saudijska Arabija dolaze lako do golova protiv Argentine i Nemačke. Ovde je razlika u kvalitetu čak i manje izražena. U ovom trenutku kladionice daju sasvim solidne kvote na igru oba tima daju gol 1.93 je sasvim solidna u kladionici MaxBet. Od ostalih igara mogli bismo da izdvojimo tačan rezultat 1-1 ili nerešen ishod na kraju prvog poluvremena.

Predikcija rezultat:Gubitni
OBA TIMA DAJU GOL - GG
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.93
Tip objavio
kladionice, logo
Trendovi
Kladionice TV nudi prognoze za sportsko klađenje u okviru trendova pređašnjih mečeva. Pogledaćemo statistiku i brojke i pomoći vam da napravite dobitnu opkladu. Prikupljamo najzanimljivije činjenice koje bi kladioničari mogli smatrati privlačnim. Naći ćemo nekoliko trendova za svaku utakmicu, ali ćemo jedan izdvojiti i ubrojiti ga u završni račun!
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova2
Dobitni1
Gubitni1
Poništeni0
Profit:-1.4
Broj tipova2
Dobitni1
Gubitni1
Poništeni0
Profit:-1.4