50% free bet bonusa do 35.000 RSD
Receive

Efbet Bonus dobrodošlice Srbija

Do 20.000 dinara na prvi depozit
Receive bonus

Bonus dobrodošlice je termin koji se odomaćio u kladioničarskom rečniku zahvaljujući brojnim ponudama, između ostalog tu je i efbet kladionica. Ova kladionica posluje u Srbiji od 2016. godine i odlikuje se brojnim promocijama i bonusima za igrače, bilo da ste ljubitelj sportskog klađenja ili kazina. U ovoj online kladionici naći ćete sve što vam je potrebno, a ukoliko još uvek nemate nalog, očekuje vas neverovatan bonus dobrodošlice.

Bonus dobrodošlice do 20.000 dinara

Za sve novoregistrovane igrače efbet kladionica pripremila je bonus dobrodošlice do čak 20.000 dinara. Ovo je promocija koju bi svakako bilo pametno iskoristiti dok traje. Ukoliko još uvek nemate nalog, nemojte je propustiti. Bonus je aktuelan već neko vreme, a naša ekipa, kao po običaju, proverila je sve pojedinosti i spremni smo da vam detaljno približimo ovu ponudu.

U pitanju je bonus na prvi uplaćeni depozit, čiji iznos pritom zavisi od visine depozita. Dobićete 25% od iznosa depozita, samim tim – veća uplata znači i veći bonus. Ovo je fer ponuda kako za igrače, tako i za kladionicu, jer ukoliko ste spremni da rizikujete više, podrazumeva se da ćete biti više nagrađeni.

Bonus dobrodošlice do 20.000 dinara ne možete koristiti za slot sekciju, za koju su predviđeni drugi bonusi. Dakle, važi samo za klađenje na sportske događaje. Ovo neće biti teško ako uzmemo u obzir da efbet kladionica ima odličnu ponudu sportova i liga, a nudi i dobre kvote. Osim toga, ako ste ljubitelj sekcije uživo klađenje, efbet platforma je izuzetno brza i funkcionalna, omogućava jednostavno postavljanje opklada, pa možete preduhitriti brze promene rezultata.

Kako aktivirati efbet bonus dobrodošlice

Da bi ste aktivirali bonus dobrodošlice potrebno je da se registrujete na efbet sajt ili aplikaciju. To ćete učiniti tako što sa glavne stranice u gornjem desnom uglu kliknete na opciju Registruj se. Pojaviće se kartica sa poljima u koje treba uneti korisničko ime i lozinku, kao i mejl adresu. Opciono možete označiti prvo polje ukoliko želite da dobijate informacije o bonusima i promocijama koje nudi efbet.

Ne zaboravite da obavezno označite da se stariji od 18 godina i da prihvatate pravila i politiku privatnosti. Kada kliknete na Nastavi otvoriće se kartica gde treba da unesete lične podatke kao što su ime i prezime, datum rođenja, JMBG i broj mobilnog telefona. Kada to završite treći korak je uplata depozita, a možete je izvršiti putem kartica Visa, Mastercard, Maestro, Dinacard, putem tekućeg računa ili iPay-a.

Uslovi za dobijanje bonusa dobrodošlice efbet

Kako biste stekli pravo na promociju potrebno je da ste novoregistrovani korisnik i da uplatite prvi depozit čiji iznos ne sme biti manji od 500 dinara. Bonus dobrodošlice iznosi 25% od prvog depozita. Kako biste mogli da povučete novac na račun, potrebno je da iznos bonusa i depozita obrnete tri puta, odnosno da na računu napravite promet jednak trostrukom iznosu depozita i trostrukom iznosu bonusa ili veći. Računaju se samo uplate na sportsko klađenje, ne i za slot sekciju.

Navešćemo primer sa depozitom od 2000 dinara. Na ovaj iznos depozita dobićete bonus 500 dinara. Ukoliko želite da povučete novac potrebno je da imate opklade u ukupnom iznosu 7500 dinara ili više. Bitno je da znate da bonus treba iskoristiti u roku od 30 dana od uplate prvog depozita. Isplata se vrši isključivo na tekući račun korisnika. Važno je napomenuti da je minimalna isplata 1000 dinara, tako da iznose manje od ove vrednosti nećete moći da povučete na račun.

Zaključak o Efbet bonus dobrodošlice

Efbet kladionica je za par godina postojanja na našem tržištu stekla poverenje velikog broja korisnika svojim primamljivim bonusima. Takav je i efbet bonus dobrodošlice, možete dobiti veliki iznos ukoliko se ozbiljno kladite. Jedina mana koju bismo mogli da izdvojimo jeste vremenska ograničenost bonusa na 30 dana.

Ovaj bonus je možda reprezentativniji za igrače koji su skloni većim ulozima, ali ga svakako vredi isprobati bez obzira koliko novca izdvajte za uplate. Jednostavno se aktivira, a uz dobre kvote ove kladionice i konkurentnu ponudu sportova i liga sigurni smo da ćete naći baš ono što vam odgovara.

Čitaj više

Efbet sportska kladionica online Srbija sajt klađenje 2024
Efbet Android mobilna aplikacija Srbija pregled
Efbet iOs mobilna aplikacija za klađenje u Srbiji
Efbet kladionica: proces registracije u Srbiji

Receive bonus
Author
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Article rating
5/5
1 vote
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu