Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Bonus Dobrodošlice MeridianBet Srbija

2000 dinara+200 spinova za prvi depozit
Kladi se ovde

Ako ste još uvek u dilemi da izaberete pravu kladionicu, onda vam toplo preporučujemo MeridianBet, koja ne samo da će ispuniti vaše zahteve i očekivanja, već će vas i oduševiti raznovrsnim ponudama, posebno u sektoru o bonusima i promocijama. Da biste pristupili svim funkcijama sajta, dobili bonus dobrodošlice, kladili se na mnogobrojne sportove, a da ne zaboravimo i kazino, neophodno je da se registrujete i otvorite nalog kod njih.

MeridianBet je osnovan 2001. godine i ova kladionica je već sada postavila visoku lestvicu na srpskom tržištu, pa nije ni čudo što je mnogi smatraju jednom od najboljih i najuglednijih kompanija u zemlji. Otkako je pokrenut njihov online sajt za klađenje, privukli su veliki broj igrača širom sveta, jer pored toga što se možete kladiti na sportove, možete okušati sreću i na brojne popularne igre (slotovi, džekpot igre, poker, stolne igre i dr.). Dakle, sa širokim spektrom tržišta za sportsko klađenje koja su dostupna korisnicima sajta i više nego primamljivim bonusom dobrodošlice koji se nudi novim korisnicima, razumljivo je zašto je MeridianBet kladionica i dan danas tražena i veoma popularna među igračima.

Kako da dobijem bonus dobrodošlice u MeridianBet Srbija?

Prvi korak ka dobijanju MeridianBet bonusa dobrodošlice od 100% je registracija naloga. Svi novi korisnici, koji do sada nisu otvarali račune u ovoj kladionici, ispunjavaju sve uslove za bonus dobrodošlice u maksimalnoj vrednosti od 5,000 RSD. Kada se registrujete na sajtu MeridianBet, potrebno je da uplatite svoj prvi depozit od najmanje od 500,00 RSD. Naša preporuka je da pokušate da uložite visok prvi depozit da biste u potpunosti iskoristili ponudu ovog bonusa dobrodošlice. Nakon što izvršite depozit, na vaš račun će biti dodeljen bonus, ali ono što treba napomenuti jeste da celokupan iznos depozita iskoristite istog dana za odigravanje tiketa ili drugih igara na sajtu. Uslov je da budu najmanje tri parova na tiketu sa kvotom od 1,50 ili više i mora biti odigran istog dana.

MeridianBet bonus: Naš savet

Pored prethodno pomenutih uslova, postoje određeni drugi elementi kojih se morate pridržavati da biste maksimalno mogli da iskoristite svoj MeridianBet bonus dobrodošlice u iznosu od 5,000 RSD. Najpre, ono što ne bi trebalo da radite jeste dodavanje previše mečeva na svom tiketu, jer ćete znatno povećati rizik od gubitka samog tiketa. Savetujemo vas da pružite svoj maksimum i time odaberete prave opklade koje će vam doneti neki profit. Npr. tiket od tri meča sa uplaćenim depozitom u minimalnoj vrednosti od 500,00 RSD i sa kvotama od 1,50 bi vam doneo 1,687,00 RSD, što znači da je to svakako dobar rezultat i mnogo sigurnija varijanta. Nikako ne treba da zaboravite vaš glavni cilj, a to je da dobijete opkladu odnosno tiket.

U suprotnom, preporučujemo vam da izbegavate klađenje na sport o kojem nemate dovoljno znanja. Dakle, iako vam se neki meč iz npr. Vaterpolo-a čini “sigurnim” izbegavajte da uložite novac, ako nemate dovoljno iskustva u tom sportu ili vesti o timovima. Takođe, pored uslova bonusa u MeridianBet kladionici, kojih se trebate striktno pridržavati, neophodno je da isti iskoristite pre nego što istekne – a kada se radi o ovoj kladioni, njen rok je samo jedan dan!

Čitaj više

MeridianBet Recenzija Srbija
Sve informacije o procesu registracije u Meridianbetu
Meridian kladionica Android aplikacija
Meridian IOS Mobilna Aplikacija Preged

Kladi se ovde
Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu