50% 100% i 200% bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za klađenje na Svetsko Prvenstvo u Kataru 2022.

Ukoliko želite da nađete kladionice sa najboljim igrama i kvotama za Svetsko prvenstvo ovo je pravo mesto za vas

Najbolje online kladionice u Srbiji za Svetsko prvenstvo

Događaj svetskog prvenstva u fudbalu u tih mesec dana je period kada svet obuzme posebna energija i sopstvena “religija.” Šta god da imate zakazano taj dan kada su utakmice se odlaže. Naročito sada kada se Srbija direktno plasirala. Ali kako vi možete da se pripremite za najburniji period klađenja na svetskom prvenstvu?

Kako se kladiti na svetskom prvenstvu 2022?

Ushićenje klađenja na svetskom prvenstvu u fudbalu može da stavi pod iskušenje i najveće umove klađenja. Da ne pričamo tek za one koji su tek ušli u svet klađenja i žele da se oprobaju baš na svetskom prvenstvu. Kako onda pristupiti?

Najbolji savet u ovom odeljku koji vam možemo dati je da budete “hladne” glave i da sagledamo pre svega činjenice. Nije toliko bitan faktor ko je koliko puta osvajao, jer pored tradicije i fokusa na prošlost, to može staviti pod pritisak i na one najveće fudbalere današnjice kada su u pitanju nacionalna dostignuća.

Zato za vas izdvajamo najvažnije informacije koje preporučujemo da imate na umu i pre nego što krene klađenje na svetskom prvenstvu u fudbalu. Želite da budete najpametniji u društvu kada sastavljate tiket? Onda obratite pažnju na:

 • Ponudu kvota nekoliko meseci pre nego početka svetskog prvenstva, nekoliko dana ranije i dan pred utakmicu. Mnoge faktore ubrajamo ovde. Kladionice su dale najveće šanse da osvoji ovaj mundijal osvoje na prvom mestu reprezentacija Brazila, Francuske i Engleske.
 • Ono što vam mi možemo odmah reći jeste da su možda precenjene kvote na Brazil i Englesku, jer iako imaju kvalitetan individualan kadar, fali im timska povezanost i podbacuju na velikim šampionatima.
 • Naš savet oko ponude za klađenje na svetsko prvenstvo i na osvajača mundijala je da sagledate formu reprezentacije u poslednja dva šampionata, dok se još uvek nije desio “roster” čitavog tima. Iz tog razloga biramo reprezentaciju Francuske sa kvotom od 7.50.
 • Ukoliko biste ipak želeli da se kladite na pojedinačne mečeve, dok čekate promene na kvote za klađenje na svetsko prvenstvo, ovog puta nas je FIFA počastila interesantnim grupama. Reprezentacija Srbije je takođe dobila veoma interesantne protivnike u svojoj grupi i o toj temi ćemo pričati u narednom odeljku.

Klađenje na reprezentaciju Srbije na svetskom prvenstvu 2022

Verovatno vam je najsigurnije da se kladite da će Mitrović da da najveći broj golova glavom u poslednjim minutima utakmice. Šalu na stranu, kako se kladiti na svetskom prvenstvo je veoma dobro pitanje kada igra naša reprezentacija.

Reprezentacija Brazila je veliki favorit protiv nas i kvota da naši momci pobede je 6.00. S obzirom da je to svima prva utakmica, iznenađenja se mogu desiti, naročito ako je Mitroviću “raspoložna glava” u šesnaestercu.

Protiv reprezentacije Kameruna ulazimo kao favoriti, gde kvota iznosi 1.95.

Najslađe za kraj i svima će biti najdraže ako pobedimo Švajcarce, gde kvota za nas iznosi 2.65

Mogući sastav reprezentacije Srbije:

Golmani: Predrag Rajković ili Marko Dmitrović
Štoperi: Nikola Milenković koji se pokazao nezamenjivim, Miloš Veljković koji je odigrao većinu utakmica i mladi Strahinja Pavlović.
Desni bekovi su zacementirali Darko Lazović i Andrija Živković.
Možda najjača konkurencija je na levom beku sa Filipom Kostićem, Mihailo Ristić i Nemanja Radonjić.
Zadnji vezni Nemanj Gudelj i Saša Lukić
Ofanzivni vezni su tu Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić.
Najbolje za kraj, trio fantastika u napadu: Aleksandar Mitrović, Luka Jović i Dušan Vlahović.

Brazil protiv Srbije – prva utakmica

Kvote za klađenje na svetskom prvenstvu u prvoj utakmici da ćemo pobediti reprezentaciju Brazila je 6.00, nerešeno 3.80, dok za pobedu Brazila je 1.80. Ovo je prva zvanična utakmica i verovatno je da će biti malo golova i dosta opreznosti na terenu.

Kamerun protiv Srbije – druga utakmica

Na ovoj utakmici bismo “lakše disali” i ulazimo kao favorit protiv reprezentacije Kameruna sa kvotom da pobedimo – 1.95. Naši momci će sigurno igrati rasterećenije kada je prošla prva utakmica protiv Brazila, ali ipak će ishod tog prvog meča biti značajan za drugu utakmicu.

Švajcarska protiv Srbije – treća utakmica

Sećamo se čega je sve bilo kada smo igrali protiv Švajcaraca. Kvote za svetsko prvenstvo su ovde najinteresantnije da ih pobedimo i iznosi 2.55 za našu pobedu. Ovde će naši momci imati najvišu ličnu motivaciju da pobede i možemo očekivati više golova na ovoj utakmici.

Favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva u fudbalu

Spominjali smo ovaj deo u prethodnom pasusu, ali sada ćemo sa baviti detaljima ponude za klađenje na svetskom prvenstvu i na kvote pobednika Svetskog kupa 2022:

 • Kladionice su dale najveće šanse na reprezentaciju Brazila (5.50).
 • Reprezentacija Engleske sa kvotom od 6.50 zbog kvalitetnog individualnog sastava, ali znamo koliko oni umeju da podbace na ovakvim šampionatima.
 • Francuska (kvota je takođe 6.50) sa jako kvalitetnim igračima, dobrim trenerom i gde su pokazali jako dobre rezultate na prethodnim šampionatima.
 • Reprezentacija Španije je sledeća sa kvotom od 9.00 koja je nakon višedecenijske dominacije u fudbalu sada splasnula.
 • Ostale reprezentacije: Argentina (10.00), Nemačka (12.00), Belgija (13.00) i nas su malo potcenili sa astronomskom kvotom od 150.00, dok nas jako raduju partije naših momaka.

Najbolje ponude za klađenje na Svetskom prvenstvu

Kladionice koje su najzvučnije po imenu su vam zasigurno prve napamet kada pretražujete ponude za klađenje na svetsko prvenstvo. U glavi nam je pitanje: “kako se kladiti na Svetsko prvenstvo?”

U sledećim odeljcima ovog članka ćemo se baviti detaljima povodom specifičnih kladionica i kvota za klađenje na svetsko prvenstvo, ali par saveta na početku nije na odmet.

Pažljivo razmotrite ponude za klađenje kada su utakmice još uvek u grupama, jer se ovde mogu desiti par iznenađenja. Naročito u prvim utakmicama i većina kladioničara neće preskočiti, to nije opcija, ali naš savet vam je da pogledate kakva je bila forma određene reprezentacije pre početka mundijala.

Promocije su svuda i sigurno ćete na svim kanalima i društvenim mrežama da ih vidite. Najsigurnije vam je da uradite domaći zadatak i s vremena na vreme pregledate kvote za klađenje na svetsko prvenstvo barem u 5 kladionica koje ćemo sada kategorisati.

Top 5 najboljih kladionica u Srbiji za klađenje na svetskom prvenstvu

Još uvek nismo doživeli pravi vrhunac promocija, bonusa i kvota za svetsko prvenstvo 2022, ali pojedine ili bolje reći naše najzvučnije kladionice su već krenule sa promovisanjem svojih ponuda. Svako od nas ima preferencije prema ovoj ili onoj kladionici, ali uvek se svodi na jedan cilj: kakve su kvote za utakmice superkupa i kako možete ostvariti profit?

Sačinili smo listu od 5 najpoznatijih kladionica koja su se istakle svojim ponudama već nekoliko meseci pre početka svetskog prvenstva.

Meridian bet kladionica

Prva opcija je veoma poznata kladionica Meridian bet koja je već izlistala svoje favorite za osvajanje fifa superkupa i napravila ponude za klađenje na svetsko prvenstvo. Na njihovom sajtu možete čak videti već ustaljen raspored utakmica, kvote za klađenje i opšte ponude.

Mozzart bet kladionica

Trenutno najzanimljivija promocija Mozzart kladionice je da vas vode da gledate debi naših momaka na fifa superkupu, čak 122 mesta u avionu! Ali pored ove primamljive ponude, Mozzart je jedna od prvih kladionica koja se pobrinula da svoje ponude za klađenje na fifa svetsko prvenstvo ponudi igračima nekoliko meseci ranije.

GreatOdds kladionica

Lanac kladionica koji se zasigurno probija u poslednje vreme i oni su klađenje na svetsko prvenstvo shvatili na jedan ozbiljan nivo. Na zvaničnom vebsajtu možete da poredite njihove kvote za klađenje na svetsko prvenstvo sa ostalima i može se reći da su konkurentni.

MaxBet kladionica

Ponuda za klađenje na svetsko prvenstvo u MaxBet kladionici koja je takođe jedna od zvučnijih imena. S time da su čak dodali na njihovom sajtu i vlastitu blog stranicu koja se isključivo bavi samo novostima pred početak mundijala, trenutne forme reprezentacija i generalnih vesti pre početka utakmica. Što je sjajno ako želite da znate sve ove informacije pre opklade.

Circus kladionica

Razmišljali smo koju kladionicu da stavimo na petom mestu i odlučili smo se za Circus. Iako nije najzvučnija kladionica na našim prostorima, bili smo iznenađeni opštom funkcionalnošću vebsajta. Kada skrolate na dole, videćete jasno i detaljno kako su kategorisali kvote za klađenje na FIFA svetsko prvenstvo poseban odeljak “Svetsko prvenstvo – 2022 Specijal” sa kompletnim pregledom kvota.

Kako se kladiti na knockout fazu na Svetskom prvenstvu?

Kada zvanično krene knockout faza tada je svetsko prvenstvo u klađenju doveden na nivo maksimalnog uzbuđenja. Jedna utakmica, jedan rezultat, jedna greška igrača i može se preokrenuti utakmica.

Naš savet vam je da pre nego što krenete da sastavljate tiket za parove u knockout fazi da sagledate međusobne duele reprezentacije koje su izabrane da će igrati jedna protiv druge.

Ono što možemo očekivati u grupi A je napokon povratak reprezentacije Holandije. U grupi B i C biće zanimljivo da li će se probuditi iz sna reprezentacije Engleske i Argentine koje jarko žele dobar rezultat na ovom mundijalu.

U grupi D se očekuje da Francuska lagano prođe, dok u grupi E gde su Španija, Nemačka i Japan je najbliže “grupi smrti.” Belgija i Hrvatska u grupi F, dok naše momke čekaju izazovni dueli u grupi D. Poslednja grupa H je zanimljiva iz razloga što je reprezentacija Portugala ogorčena što je morala da prolazi baraž i očekuje se da budu posebno motivisani.

Najbolji momenat da se kladite u knockout fazi je pre samog početka utakmice, najčešće dan pre kada se koliko toliko zna zvaničan sastav reprezentacija i kada ste odradili domaći zadatak međusobnog poređenja duela dveju reprezentacija.

Uživo klađenje na svetskom prvenstvu u fudbalu 2022

Uživo klađenje je verovatno opcija koja je najdraža onima koji su već “prešli igricu” standardnog klađenja na svetsko prvenstvo.

Proverite da li vaša kladionica nudi ovakvu vrstu ponude klađenja na svetsko prvenstvo. Ako da, morate biti obazrivi, jer se kvote menjaju u jako kratkom vremenskom intervalu.

Što se utakmica bliži kraju, to su manje šanse da će se desiti nešto značajno na promenu rezultata u utakmici. Ako želite da više idete na siguricu, većina se kladi uživo dok je utakmica uveliko u toku. Kada je naša reprezentacija u pitanju, možda je najsigurnije da stavite da će Mitrović dati gol glavom u poslednjim minutima.

Vrste plaćanja i uplata za klađenje na svetskom prvenstvu

Srećom po vas, velika većina naših kladionica pokriva širok dijapazon plaćanja i povlačenja novca sa računa:

Igrači se najviše opredeljuju za opciju preko platnih kartica, jer ih kladionica širom prihvaćaju.

 • Sledeća opcija je preko PayPal-a putem kojeg možete i da vršite neke vidove povlačenja novca, ali često se za to mora čekati par dana.
 • iPay je opcija koju je naša NBS iz njima poznatog razloga oduzela licencu, ali svakako postoje alternative.
 • Plaćanje putem Paysafecard-a o kojem smo već pisali je putem vaučera koje kupujete u različitim vrednostima. Ovde je vaša anonimnost garantovana i ne morate da čekate na neke procese u bankama.

 

Čitaj više

Kvote za klađenje iz pravog ugla
Klađenje na fudbal
Eurobasket 2022 Analiza i predikcije za timove
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice

Mi biramo

FAQ. Česta pitanja

100% BONUS + 200 FREEBET ILI 50 FREE SPINS KLADI SE
Mozzart, kladionice.tv
Čeka te bonus do 45.000 RSD!
PREUZMI BONUS