Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu Star Bet Srbija

Biamobet registracija

1) Prva i osnovna stvar je da posetite sajt ove kladionice 

2) Nakon klika na dugme Registracija u gornjem, središnjem delu ekrana otvoriće Vam se formular koji ćete morati da popunite

3) U formularu ćete trebati da unesete lične podatke poput Ime i Prezime, Mesto stanovanja i datum rođenja, broj lične karte i JMBG, broj mobilnog telefona, korisničko ime za sajt, validnu mejl adresu kao i lozinku koju ćete koristiti

4) Postoje takođe još neki podaci koje morate štiklirati, među bitnijima je da imate više od 18 godina i da prihvate pravila i uslove korišćenja

5) Kada sve uradite samo kliknite na polje kreiranje korisnika u dnu ekrana

6) Nakon toga bi trebalo da stigne poruka da Vam je nalog uspešno kreiran

7) Za razliku od mnogih kladionica ovde nema slanja aktivacionog linka na mejl, ali bez obzira na to da bi Vam nalog bio u potpunosti aktiviran moraćete da pošaljete neki dokument kao potvrdu Vašeg identiteta.

Star Bet, Kladionice.tv

Registracija putem mobilnog telefona za kladionicu Star Bet

Vredi istaći da je od skoro kladionica Star Bet aktivirala Android Aplikaciju što je odlična stvar za mobilne korisnike koji žele bržu i efikasniju uslugu. Registracija i kreiranje korisničkog naloga u ovoj kladionici preko mobilnog telefona prolaze na ist način kao što je to slučaj i sa osnovnom verzijom. Samo što je sve optimizovano i verovatno će vam biti još lakše da postane član Star Bet. Ono što treba naglasiti je da samo na mobilnoj verziji sajta imate mogućnost da vidite opciju za skidanje aplikacija i iskoristite je jer stvarno olakšava život.

Kako postaviti opkladu?

Ono što smo primetili i jako je objektivna stvar, vrlo je jednostavno postaviti opkladu na Star Bet i kladiti se uopšte. Na levoj strani sajta birate sportove, takmičenja, mečeve. Kada nađete duel i birate adekvatno tržište otvara vam se tiket sa desne strane ekrana koji se menja shodno tome kako mu dodajete još parova. U svakom trenutku možete da stanete, vidite da li Vam kvota odgovara kao i to da li ste zadovoljni koliki Vam je trenutan bonus i da položite opkladu.

Uplatom prvog depozita od minimum 500 dinara dobijate 100% bonusa i tako sve do 5000 dinara maksimalno za prvi depozit. Naravno, postoje određeni uslovi za ovo.

Uživo klađenje predstavlja malu manu jer deluje sve dosta sporo i potreban je jedan ozbiljniji remont kako bi se Star Bet suočio sa vrlo jakom konkurencijom na ovom polju.

Star Bet, Kladionice.tv

Zašto se pridružiti Star Bet kladionici?

Ukoliko to uradite dobićete onu osnovnu ulogu. Da odigrate tiket i budete sigurni da ćete dobiti svoj novac. To Vam garantuje isplata novca u poslovnici. E sad, ako ste iz nekog većeg grada poput Beograda, Niša, Novog Sada ne bi trebalo da imate nalog u ovoj kladionici jer jednostavno tamo nemaju poslovnica. Ono čime ova kladionica najviše privlači svoje korisnike jeste Bonus Dobrodošlice jer su solidni za naše uslove. Ukoliko se kladite na tiketima sa više parova dobijate solidne bonuse, takođe i Bonus Dobrodošlice se nešto lakše obrće nego neki bonusi na drugim kladionicama. Sve u svemu, kladionica sa rejtingom i tradicijom. Ne nudi nešto previše fensi i zanimljivo ali preporučujemo da je probate i odigrate, što da ne, barem jedan tiket na njoj.

Čitaj više

Star Bet Srbija Recenzija
Star Bet Android Mobilna Aplikacija Pregled
Azijski Hendikep +0.75 i -0.75 u klađenju

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas