Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Star Bet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3/5
Prednosti
  • Kladionica koja dugo posluje na području Srbije
  • Sajt nije komplikovan
  • Bogata ponuda takmičenja i tržišta
  • Lep Bonus dobrodošlice
  • Vrlo dobra ponuda e-sports
Minusi
  • Ne postoji aplikacija za iOS
  • Isplata novca je moguća samo u poslovnici
  • Pomalo dotrajao sajt sa ne naročito dobrim dizajnom
  • Kvote su u rangu proseka za kladionice u Srbiji

Star Bet kladionice i kazino jedna su od dugovečnijih kompanija u ovoj branši na području Srbije. Sediše je u Guči i rade još od 1998. Godine. Prvobitan naziv bio je RMCO ali je pre nekoliko godina to promenjeno u Star Bet. Zanimljivo je to što ih nema u većim gradovima u Srbiji i više su koncentrisani na manja mesta zbog konkurencije. Ipak, razvijaju i online klađenje tako da su dostupni svim potencijalnim korisnicima u zemlji.

Ova kladionica nudi uglavnom sve što nude i one najbolje kladionice u državi a u ovoj recenziji potrudićemo se da opišemo celokupno korisničko iskustvo koje smo imali kao i sve prednosti i mane koje Star Bet ima u ovom trenutku. Naravno prilikom toga može se desiti i da ih uporedimo sa nekim drugim kladionicama čime bi trebalo da se stvori objektivna slika.

 

Proces registracije za Star Bet Srbija

Novi sam korisnik ovde, takođe. Registracija na Star Bet prošla je bez većih problema, čak možda i lakše nego što bi trebalo da bude. Mislim na to što nije bilo potrebe da se aktivira link na mejl nakon završetka unosa podataka. Znači nema nikakvog slanja aktivacionog linka. Ovo možda može i da bude mali propust što se tiče bezbednosti.

Od podataka traže se oni uobičajeni kao i kod svih kladionica. Ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj lične karte i JMBG, korisničko ime za sajt i lozinka. Proverite samo da li su svi podaci tačni i možete da potvrdite unos. Nakon registracije biće potrebno još samo da pošaljete sliku lične karte spreda i pozadi kako biste u potpunosti verifikovali nalog.

Star Bet, Kladionice.tv

 

Uplata i Isplata Star Bet Srbija

Dugme za uplatu novca na račun nalazi se na ikonici pored stanja vašeg računa u gornjem desnom uglu. Nakon klika otvara vam se stranica na kojoj trebate da unesete iznos koji želite da deponujete, kao i način na koji ćete to učiniti. U ovom trenutku online je moguće uplatiti novac preko Visa i MasterCard kartica, tekućeg računa i iPay.

Što se tiče isplate, još jednom valja napomenuti da ona nije moguća dok ne postanete u potpunosti verifikovani korisnik. Jedna od najvećih mana ove kladionice je upravo Isplata jer novac možete da podignete samo na uplatnom mestu. Ne postoji način za isplatu na tekući račun. Ovo bi kladionica mogla i morala da ispravi u dogledno vreme.

Star Bet, Kladionice.tv

 

Bonus dobrodošlice Star Bet Srbija

Ova kladionica ima solidne Bonuse i promocije za nove ali isto tako i za igrače koji igraju kod njih od ranije.

Na prvi depozit do 5000 dinara imate 100% bonusa. Minimalna uplata za njega je 500 dinara. Naravno postoje uslovi za obrt ali to nije ništa drugačije od ostalih kladionica. Ovde su uslovi štaviše malo manje rigorozni. Više ćete saznati na samom sajtu.

Bonus do 500% za broj parova na tiketu. Bonus kreće sa minimalno 4 para od 2%. Utakmice moraju biti sa kvotom 1.20 ukoliko se igra sa Star Bet karticom ili 1.35 ukoliko niste član.

Sve u svemu sasvim korektna ponuda i ovime se otvaraju vrata mnogim potencijalnim korisnicima kojima su Bonusi jedan vid tasa na vagi.

 

Sportsko klađenje Star Bet Srbija

Star Bet sajt nije nešto po čemu mogu da budu iznad drugih sajtova kladionica u Srbiji. Maksimalno da budu tu negde u rangu ali sajt nam deluje dosta zastarelo i povremeno desktop verzija ima problema sa učitavanjem liga i utakmica. Odziv je vrlo slab ali uglavnom ne deluje previše komplikovano i naći ćete brzo ono što vam treba.

Na levoj strani nalazi se izbor sportova. Fudbala naravno ima najviše, košarka je odmah zatim, tenis, hokej, odbojka, rukomet takođe imaju dosta široku ponudu. Takođe primetili smo da na sajtu ima dosta iz ponude E sportova što je sigurno budućnost što se tiče klađenja. Prilikom izbora mečeva i ishoda sa desne strane se otvara Betslip na kojem možete da regulišete uplatu i osmatrate kvotu koja je napravljena.

U gornjem meniju osim sportsko klađenja postoji i klađenje uživo (koje ima još većih problema sa brzinom), slot, različite virtuelne igre. Takođe možete da osmotrite status i Star Bet klubu ukoliko ste član i kakav Vam je trenutan položaj a i još nešto jako bitno a to su Promocije, jer se one često menjaju i apdejtuju pa nije loše sa vremena na vreme da proverite da li ima nešto novo na raspolaganju.

Što se tiče kvota Star Bet je nešto lošija od konkurencije, sa malo većom maržom koja ide i do 10-15%. Svakako nešto manje za top lige. Uzrok tome možda je to što je ovo ipak kladionica lokalnog karaktera koja posluje samo u centralnoj Srbiji bez Beograda i Vojvodine.

Star Bet kompanija je relativno skoro razvila Android Aplikaciju što je dobra vest za mobilne korisnike ali još uvek nema iOS aplikacije.

Što se tiče korisničke podrške na sajtu nije moguć chat uživo sa operaterom, ali na poslatu poruku relativno brzo dobijete odgovor u sandučetu na samom sajtu to jest na Vašem profilu.

Star Bet, Kladionice.tv

 

Rezime Star Bet Srbija

Star Bet je kompanija koja se drži pomalo tradicionalnih metoda kada je u pitanju poslovanje. Zbog toga se popularizuje Bonus na veći broj odigranih parova, dok je Bonus dobrodošlice koji daju sasvim lep gest za nove igrače. Ono što smo već naglasili a da nam se uopšte nije svidelo jeste to što se novac može podići samo u poslovnici. Ova kladionica maltene i nema poslovnice po Beogradu i Vojvodini tako da to dosta limitira njihov broj igrača. Ovo je nešto sa čime će kladionica morati da se suoči ukoliko uopšte i želi da širi poslovanje. Star Bet štaviše i ne može biti smatrana pravom online kladionicom dok ne reše ovo pitanje oko podizanja novca.

Svakako prethodno navedeno nije toliki minus, koliki je to što su im kvote na neke događaje ispod proseka. Star Bet bi morao za neki minimalni procenat da koriguje kvote za utakmice jer će onda imati manje problema sa konkurencijom. Broj sportova, liga, i takmičenja je sasvim dovoljan za prosečnog kladioca u Srbiji.

Vrlo je lepo što postoji Star Bet klub sa određenim pogodnostima. Kartica se preuzima na uplatnom mestu i stiže vrlo brzo nakon registracije. Star Bet ima sve licence koje su neophodne za rad kladionica u Srbiji i štiti Vaše podatke kao i novac.

Nekim kladionicama se za neke mane kao olakšavajuća okolnost često uzima to što su noviji na tržištu ali Star Bet je ipak kladionica koja je dugi niz godina tu. Već preko 20. Trebalo bi da misle na modernizaciju. Na neki način su i krenuli da je sprovode kreiranjem Android Aplikacije ali trebaće još mnogo toga da se sklopi kako bi ova kladionica postala jedna od najboljih u Srbiji. Trenutno su tek u nekoj zlatnoj sredini ali mnogo bliži donjem delu tabele.

 

Čitaj više

Potpuni proces registracije za kladionicu Star Bet Srbija
Star Bet Android Mobilna Aplikacija Pregled
Bonus dobrodošlice Bet365 Srbija