Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Mogu li Švajcarci da zaustave neumoljive Brazilce

Stadium 974 (Doha) 17:00 @ 27.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Fudbalska reprezentacija Brazila u potpuno je opravdala ulogu prvog nosioca za osvajanje zlatne medalje. Piksijevi “Orlovi” su se grčevito branili, gušili Brazilce više od sat vremena, ali su podlegli pritisku Brazila na kraju, koji je u velikom stilu i pobedom od 2-0 otvorio Mundijal u Kataru. Titeova odluka da izađe sa petoricom u napadu se isplatila, a Brazil je dominantnom igrom dokazao da su veliki i moćni!

U međuvremenu, reprezentacija Švajcarske nije briljirala na terenu, ali je Mundijal u Kataru započela na najbolji mogući način. Rođen u Kamerunu, Švajcarac Bril Embolo postigao je jedini gol na meču i doneo svojoj reprezentaciji krucijalna tri boda. “Neukrotivi lavovi” su definitivno opravdali svoj nadimak, ali obzirom da nisu uspeli da iskoriste svoje šanse, Švajcarska ih je kaznila na pravi način.

Brazil – Švajcarska predlog za klađenje: Pobeda Brazila i najmanje dva gola na meču, 1&2+

Ako pogledamo međusobne okršaje ovih reprezentacija, možemo videti da se Brazil prilično mučio sa Švajcarcima, obzirom da imaju tek samo jednu pobedu iz četiri do sada. Zapravo, Selekao nije uspeo da trijumfuje od 2006, uključujući i onaj sa Mundijala u Rusiji 2018, kada su ove dve selekcije podelile plen (1-1).

Međutim, nesumnjivo je da će Brazil želeti “surovu” osvetu, te da će Tite ponovo usvojiti napadački pristup od starta. Osim moćnog napada, treba pohvaliti i odbranu, koja se posebno istakla, o čemu najbolje svedoči podatak da Srbiji nije dozvolila ni jedan udarac ka golu Alisona. Možda je Švajcarska završila kvalifikacionu grupu sa samo dva primljena gola, ali sačuvati gol protiv silovite i “leteće” petorke – Paketa, Nejmar, Rafinja.

Ričarlison i Vinisius Junior, lakše je reći nego učiniti. Švajcarska je bila “mršava” u napadu protiv Kameruna, te protiv Brazila jednostavno nema šta da traži. Selekao je jednostavno nekoliko “stepenika” iznad svojih protivnika u Grupi “G”, pa ne očekujemo ništa drugo ni protiv Švajcaraca osim rutinske pobede Brazilaca. Kvota da će Brazil pobediti i da će na meču biti najmanje dva gola iznosi 1.67 u kladionici MeridianBet.

Još analiza

Nemcima potrebna “injekcija” samopouzdanja
Tunis može mnogo više nego što se očekivalo 
Neubedljivu Hrvatsku čeka još jedan težak meč

Predikcija rezultat:Gubitni
Pobeda Brazila i 2+ u celom meču (1&2+)
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.67
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21