Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Da li će Danski “dinamiti” razneti Tunis?

Stadion Edukejšn siti (Al Rajan) 14:00 @ 22.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Kaspej Julmand je posložio sve kockice otkako je preuzeo kormilo reprezentacije, te njegov tim konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Popularni Danski „dinamiti“ imaju sijaset sjajnih igrača, ambicije su im ogromne, i u najmanju ruku žele da ponove uspeh sa Mundijala u Francuskoj, kada su stigli do četvrt-finala. Danska je „protutnjala“ kroz kvalifikacionu grupu koju su završili sa 27 bodova i neverovatnom gol-razlikom 30:3.

U međuvremenu, Tunis u svom sastavu ima dosta igrača koji nastupaju za klubove u Evropi, ali ne preterano poznati, a svakako najzvučnije ime je igrač Monpeljea – Vahbi Kazri. Stiče se utisak da su „Orlovi Kartagine“ do njihovog petog nastupa na „svetskoj sceni“ stigli uz dosta sreće. Tunižani su pobedom nad Zambijom (3-1) obezbedili prvu poziciju Grupe „B“ afričke zone, da bi u baražu eliminisali Mali (1-0), zahvaljujući nespretnom autogolu.

Danska vs Tunis predlog za klađenje: Danska i 2+

Godinama unazada je granitna odbrana i ubojit napad bio „trademark“ Danske reprezentacije, te verujemo da će i ovog puta koristiti istu formulu. Puleni Kaspera Julmanda su „preslišani“ Francuze u ovogodišnjem ciklusu Lige nacija, pobedivši ih dva puta istim rezultatom 2-1, tako da ne bi bilo iznenađenje videti Dansku na vrhu tabele.  Tunis se nada čudu, ali njihova realnost je borba sa Australijom za treće mesto. Treba imati u vidu da je defanzivni segment igre Tunižana bio najslabija tačka u njihovim prethodnim nastupima na Svetskom prvenstvu, obzirom da su primili najmanje dva gola u pet od poslednjih sedam utakmica.

Razlika u kvalitetu je evidentna, Danci su po svim aspektima bolji tim i očekujemo da otvore turnir na maestralan način. Kvota da će Danska pobediti i da će na meču biti najmanje dva gola iznosi 1,95 u kladionici Mozzart.

Predikcija rezultat:Gubitni
Danska i 2+
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota2.95
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21