Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

“Tri lava” gladni pobeda, Iran lak plen

Međunarodni stadion Halifa (Doha) 14:00 @ 21.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Engleska, reprezentacija koja se smatra „kolevkom fudbala“, doživela je jednu od najvećih blamaža u njihovoj istoriji. Popularna „Tri Lava“ su Ligu nacija završili na poslednjem mestu sa „jeziva“ tri boda, te će u narednom ciklusu ovog takmičenja igrati u Diviziji B. Međutim, izabranici Gareta Sautgejta će sada imati sjajnu priliku za popravni – na velikoj sceni zvanoj Svetsko prvenstvo. Engleska je krstarila kroz svoju kvalifikacionu grupu sa osam pobeda i samo dva remija iz 10 utakmica, ali na veličanstveni trofej čekaju još od 1966.

U međuvremenu, Iran je opravdao epitet najbolje azijske fudbalske reprezentacije, te su grupnu fazu kvalifikacija završili na vrhu Grupe „A“ sa 25 bodova i samo jednim porazom iz 10 utakmica. To će biti treći uzastopni nastup na Svetskom prvenstvu za Karlos Kjeroša i njegove pulene, a ukupno šesti u istoriji. Ipak, „Tim Meli“ se nisu proslavili kada su izlazili na ovoj velikoj svetskoj „bini“, budući da su u svakom od prethodna četiri nastupa završavali učešća u grupnoj fazi.

Engleska vs Iran predlog za klađenje: Pobeda Engleske bez primljenog gola

Biće to prvi međusobni okršaj dveju reprezentacija. Engleska reprezentacija je ispunjena izvanrednim fudbalskim talentima na gotovo svakoj poziciji, pa nije ni čudo što se smatraju jednim od glavnih kandidata za podizanje zlatnog trofeja. Posle razočaravajuće kampanje u Ligi nacija, „Tri lava“ ljutito režu, jer su gladni pobeda, a to bi Iran mogao da oseti na svojoj koži. Iran jednostavno nema igrače koji bi mogli da isprate dinamičan tempo Engleza. Sve u svemu, očekujemo da Englezi započnu ovo takmičenje na impresivan način!

Verujemo da će Englezi njihovu snagu dokazati na terenu i da će zadržati svoju mrežu netaknutom. Kvota da će Engleska pobediti i pritom sačuvati mrežu iznosi sjajnih 1,88 u kladionici MeridianBet.

Još prognoza

Da li će Danski “dinamiti” razneti Tunis?
Da li Sombrerosi konačno mogu do famozne El quinto partido?

Predikcija rezultat:Gubitni
ENGLESKA POBEDA SA NULOM
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.88
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21