Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Da li „Sombrerosi“ konačno mogu do famozne „El quinto partido“?

Stadion 974 (Doha) 17:00 @ 22.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

U Meksiku ništa novo. Dovoljno je baciti pogled kroz istoriju i videti da se bez “El-Tri” ne može zamisliti ova “svetska scena”. Reprezentacija koju predvodi Herardo “Tata” Martino je osmi put uzastopno obezbedila nastup na Svetskom prvenstvu, što je njihov 17-ti u ukupnom poretku. Put do Katara je bio trnovit, sa dosta nesigurnosti i stidljivim pobedama, ali uprkos tome, Meksikanci su uspeli da završe kvalifikacije na drugom mestu sa istim brojem bodova kao i Kanada.

U međuvremenu, Poljaci će smatrati Svetsko prvenstvo u Kataru kao poslednju priliku da se uradi nešto ozbiljnije, obzirom da će ovo biti “last dance” za neumoljivog Roberta Levandovskog. Najveće uspehe su postigli 1974. i 1982, osvojivši bronzanu medalju oba puta. “Orlovi” su uspeli da iskoriste laku grupu u kvalifikacijama, završivši je na drugom mestu, a vizu za Katar su obezbedili pobedom od 2-0 nad Švedskom u baražu.

Meksiko vs Poljska predlog za klađenje: Oba tima daju gol (GG)

Ove dve reprezentacije su se sastale četiri puta do sada, a jedan od tih susreta je bio i onaj sa Svetskog prvenstva u Argentini davne 1978, kada je Poljska sjajnim Zbignjev Bonjekom rutinski savladala “sombrerose”, 3-1.

Ulog je ogroman, obzirom da bi ovaj meč mogao da odluči koja od ove dve reprezentacija će poći sa Argentinom u narednoj fazi. Forma obe selekcije ne uliva previše poverenje – u napadu su solidni, dok im u odbrani nedostaje konzistetnost, zbog čega bi mogli da vidimo najmanje gol u obe mreže. Teško je zamisliti da odbrana Meksika ima recept da zaustavi izvanrednog centarfora Barselone, a isto tako verujemo da su “sombrerosi” dovoljno vešti u poslednjoj trećini da ugroze Poljake. Sve u svemu, za tip GG kladionica Betwinner nudi primamljivu kvotu 2.02

Predikcija rezultat:Gubitni
Oba tima daju gol GG
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 2.02
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21