Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Kako doći do najvećih kvota i preuzeti Pinnbet Bonus u Srbiji?

Najveće kvote fudbal!
Kladi se ovde

Većina nas je u kladioničarski svet ušla još od malena kada smo krenuli prvi put da gledamo fudbal. Kada smo otkrili da možemo da se kladimo na naše omiljene timove i derbije, odatle je sve krenulo i ostalo je istorija.

Nakon nekog vremena kada ste postali iskusniji, počeli ste da naučite kako da izvučete maksimum iz svog uloga i kvote koje su vam ponuđene. Bilo je dovoljno samo da otvorite par vebsajtova drugih kladionica i tačno ste znali koje kvote su vam najisplativije.

Međutim, nemamo uvek luksuz vremena da pretražujemo i upoređujemo kvote. Kako su kladionice krenule da promovišu razne bonuse, targetirali su nam različite potrebe. Bonus kada napravimo nalog, bonus na odigrane parove, ali zašto da se ne vratimo korenima kada znamo da su nam kvote najvažnije? Kao igrači tu dajemo naš novac i upravo nam je tu najvažnije da nam se isplati.

Šta je Pinnbet bonus na najveće kvote u Srbiji?

Pinnbet kladionica jeste jedna od starijih, sa skromnom ponudom bonusa, ali moramo izdvojiti jedan sa simpatičnim i jednoznačnim nazivom – Najveće kvote u Srbiji.

Kada ovo pročitate, sigurno ćete pomisliti kako takav marketing može biti istinit. Vi uostalom najbolje znate gde su vam kvote najisplativije. Zašto biste onda ipak razmislili o ovom Pinnbet bonusu? Dozvolite da objasnim.

Sigurno vam se desilo da odigrate tiket, ali na kraju vidite da ste ipak imali drugu ponudu i kvote koje su vam više odgovarale u drugoj kladionici. Možda je taj nerešen rezultat u derbiju mogao da bude nagrađen većom kvotom ili da je kvota na slabijeg para bila jača.

Zato je Pinnbet pripremio bonus koji važi isključivo za klađenje na fudbalske utakmice i ne morate više da brinete i da istražujete da li su vam kvote isplative. Kako možete biti 100% sigurni da ste izabrali pravi bonus za vaš tiket?

Kako možete preuzeti Pinnbet bonus?

 • Uslovi za korišćenje Pinnbet bonusa su prilično jednostavni. Uslove koje ova kladionica navodi su:
 • Morate odigrati samo fudbalske utakmice i tipove opklada
 • Ne sme da sadrži takozvane dvoznačne ili sistemske parove
 • Zbog velikih fluktuacija koje postoje na uživo klađenju, ne smete da se kladite na njih
 • Ponuda ne važi za antepost i specijale
 • Vaš ulog mora biti minimum 3000 dinara

Zašto biste dali toliki iznos i uplatili na tiket u Pinnbet kladionici? 3000 dinara nije malo i možemo vam doveka pričati kako se na kraju isplati, ali ključna je sledeća stvar.

Celo naše bogato iskustvo u klađenju se svodi na nekoliko ciljeva, ali jedan je glavni – pamititi naš najveći dobitak. Dostići ga nije lako. Koliko puta su nas određeni timovi sprečili u tome? Lazio, da ne spominjem.

Umesto bespotrebno da tragate za savršenim kvotama u drugim kladionicama i upoređivanjem, Pinnbet bonus vam daje povećave kvote za svaki odigrani par, nezavisno od opklade. Njihov operator će vam detaljnije predstaviti koliki je bonus u pitanju, jer zavisi od odigranih parova, ali mi vam preporučujemo da su vam najveće šanse za rekordni dobitak u Pinnbet kladionici!

Čitaj više

Pinnbet kladionica Android aplikacija
Pinn Bet kladionica proces registracije
Pinn Bet sportska kladionica online Srbija sajt klađenje 2024

Kladi se ovde
Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu
 • Da li Pinnbet zaista ima najveće kvote?

  Pinnbet se može pohvaliti konkurentnom ponudom kvota na srpskom tržištu, ali ako želite da izvučete maksimum preporučujemo da obratite pažnju na bonuse.

 • Koliki je minimalni ulog za bonus u Pinnbet?

  Kod ove kladionice minimalni iznos depozita je nešto veći od očekivanog i iznosi 3000 rsd, ali se kvote povećavaju za svaki par koji odigrate, pa možete izvući značajan dobitak, itekako vredi probati.

 • Da li se isplati Pinnbet bonus?

  Pinnbet kladionica nudi bonus povećanja kvota na fudbalske mečeve, za svaki odigrani par, pa ukoliko je vaš stil da igrate dosta mečeva ovo je prava opcija za vas.