Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Klađenje na male kvote u kladionicama Srbije

Saznajte više o online klađenju na male kvote u kladionicama Srbije

Klađenje na male kvote

Lista najboljih kladionica za male kvote

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.8/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
5
4.3/5
Do 100 EUR Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
6
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju

Klađenje na male kvote veoma je popularno među igračima. Ove kvote smatraju se ,,siguricom’’ što je svakako opravdano. Manja kvota skoro uvek znači veću verovatnoću datog ishoda, odnosno manji rizik, pa sa te strane ovaj vid klađenja deluje pouzdano. Ali, da li je zaista tako? Većina vas se pita da li je klađenje na male kvote isplativo. U ovom tekstu donosimo vam odgovore na vaša pitanja.

Kako zaraditi klađenjem na male kvote?

Poenta kod malih kvota jeste eksponencijalni rast zarade. Da biste dobili veći potencijalni iznos isplate, morate imati i veći ulog, obzirom da je koeficijent malih kvota nizak. Recimo da u startu ne raspolažete velikom količinom novca i možete izdvojiti 1000 dinara za ulog.

Ukoliko se kladite na 5 događaja čiji je proizvod 4.80, možete dobiti 4800 dinara, zatim taj iznos uložite na primer na proizvod kvota 4.75, dobićete 22.800 dinara, koje zatim ulažete dalje. Na ovaj način vaša zarada se konstantno uvećava, pod uslovom da, naravno, uspešno predvidite ishod mečeva. Ali kako povećavate ulog, morate voditi računa i o drugim faktorima, jer većim ulogom rizikujete više.

Zato ne bi bilo loše da ispratite sastav ekipa, koji je igrač povređen i slično, jer su iznenađenja uvek moguća. Imajući sve ovo u vidu pametno je zaustaviti se nakon par puta, jer gledano na duže staze, jednom neminovno mora doći do promašaja. Ako izgubite sve što ste do tada zaradili, onda sve to nema nikakvog smisla. Statistički gledano, do promašaja dolazi u proseku nakon šest opklada. Dakle, nakon par puta je dobro krenuti krug ispočetka, od manjeg uloga ka većem.

klađenje na male kvote, kladionice.tv

Da li je klađenje na male kvote isplativo?

Ljudi biraju manje kvote zbog manjeg rizika, iako je potencijalni dobitak manji. Zbog toga je potrebno da odigrate više mečeva ili da povećate ulog. Kako bi vam ovakva strategija bila isplativa potrebno je da igrate na duže staze, jer od jednog ili dva dobitka ne možete zaraditi mnogo uz male kvote.

Da napomenemo da ovde pod malim kvotama podrazumevamo kvote između 1,30 i 1,60. Ako govorimo o kvotama 1.10 ili 1,05, klađenje na njih ne možemo smatrati isplativim, jer je zarada mizerna, a morate odigrati veliki broj događaja.

Ono što može dodatno doprineti isplativosti, jeste i izbor kladionice. Pametno je pažljivo uporediti kvote u više kladionica, jer razlike svakako postoje. Možda na prvu razlika od 0.05 izgleda zanemarljivo, ali kada imate više takvih mečeva na tiketu, a posebno u kombinaciji sa više uloga, ova razlika itekako dođe do izražaja.

Na isplativost malih kvota utiču, kao što smo već pomenuli, igrači koji ulaze u sastav timova, zatim da li se igra na domaćem terenu ili u gostima, pa čak i motivacija igrača. Ove informacije možete vrlo lako naći na internetu, a neće vam oduzeti mnogo vremena, pa se svakako isplati istražiti.

Tiketi su idealni za klađenje na male kvote

Ukoliko želite da se kladite na male kvote, najbolje je da igrate tikete. U ovom slučaju kladionice daju određene povoljnosti - bonus za više odigranih parova. Da biste dobili bonuse, kvote ne smeju da budu baš jako male, tačnije ne ispod 1.30 ili 1.40. Na ovaj način možete uz manji rizik da uvećate svoj potencijalni dobitak.

Kako se kladiti na male kvote - Zaključak

Male kvote imaju svoje prednosti i nedostatke.Ono što smo pisanjem ovog teksta zaključili jeste da su male kvote itekako isplative, ali samo ako se kladite pametno. Istražite koja kladionica nudi najbolje kvote, prikupite sve podatke o parovima na koje se kladite i, najvažnije, znajte kada je vreme da stanete i krenete ispočetka.

Čitaj više

Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Kvote za klađenje u Srbiji iz pravog ugla
Najbolje kladionice za klađenje na Ligu Šampiona
Najbolje strane kladionice - Kako uplatiti depozit

FAQ. Česta pitanja
Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
4.6/5
27 glasa