Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Top Bet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

2.8/5
Prednosti
 • Vrlo laka navigacija na sajtu
 • Jako dobra ponuda za fudbal
 • Android Aplikacija
 • Odličan Bonus dobrodošlice i promocije
 • Uplata sredstava na objektima Moj kiosk u Srbiji
 • Brza isplata
Minusi
 • Nema chat podrške
 • Vrlo ograničen broj metoda za uplatu i isplatu novca

Top Bet je novi kladioničarski brend na ovom prostoru, osnovan je 2019. Godine, posluje od Juna 2020. godine i pod većinskim su vlasništvom kompanije PROFUNDUM CONSULTING LIMITED: Nemamo tačan podatak ali ovo je možda i najmlađa kladionica u Srbiji jer posluje samo nekoliko godina.

Top Bet kladionica poseduje licencu Republike Srbije, Ministarstva finansija i Uprave igara za sreću. Samim tim bezbedno je ovde uplatiti novac a mi smo pored toga morali da proverimo još mnogo stvari što se tiče ove kladioničarske platforme, počevši od Procesa registracije, do Bonusa dobrodošlice, kvota, tržišta i svega ostalog što je bitno za svaku online kladionicu.

 

Proces registracije za Top Bet Srbija

Još jedna kladionica koja je sasvim nova za nas i morali smo se registrovati kao novi korisnici, pa ćemo probati da vam dočaramo u potpunosti, korak po korak, kako taj proces ide.

Da biste došli u priliku da se kladite i uopšte uplatili prvi depozit morate se registrovati na sajtu Top Bet. Kada uđete na stranicu u gornem desnom uglu možete primetiti Registracija. Trebalo bi da se otvori kartica u kojoj ćete popuniti Nadimak, Ime, Prezime i Vaš datum rođenja.

Top Bet, Kladionice.tv

Kada to obavite idete na dugme Sledeće. Još jedna kartica, ovoga puta radi se o podacima kao što su Adresa i Grad, broj mobilnog telefona i JMBG

Treći i poslednji korak bi bio da unesete validnu mejl adresu, lozinku za nalog i onda još jednom. Nakon ovoga samo treba da štiklirate da prihvatate uslove korišćenja i možete na Potvrdi.

Kada sve ovo budete završili na mejl će Vam stići aktivacioni link na koji ćete klikom postati registrovani korisnik Top Bet kladionice.

Top Bet, Kladionice.tv

 

Uplata i Isplata kladionica Top Bet

Vrlo ćete jasno uoćiti dugme Uplata kada budete kliknuli na svoje korisničko ime to jest nadimak na sajtu u gornjem desnom uglu. Otvaraju se tri mogućnosti za uplatu a to su Platna kartica, tekući račun i uplata depozita na trafikama Moj kiosk širom Srbije. Naravno, ovo je jako siromašna ponuda za uplatu sredstava i kladionica Top Bet bi morala da poradi u budućnosti na tome da poveća broj opcija za uplatu depozita.

Kada se radi o isplati sredstava sa računa kladionice tu je još manje opcija, dve tačnije, da novac podignete na bankovni račun ili preko Pošte Srbije. Minimalna isplata je 500 dinara. I što se tiče isplate trebalo bi očekivati još mogućnosti nadalje.

 

Bonus dobrodošlice kladionica Top Bet

Kladionica Top Bet potrudila se da nam predstavi vrlo lep Bonus dobrodošlice 5 dana kešovanja. Radi se o bezdepozitnom bonusu od 1000 dinara. Takoreći, dobijate 5 dana po jedan tiket sa uplatom od 200 dinara samo ako se registrujete u Top Bet kladionicu.

Takođe postoji i Cash Back od 15% na gubitne tikete a više o tome koji tiketi ulaze u ovu grupu možete pročitati u uslovima na samom sajtu.

Postoji i veliki broj bonusa u kazino sekciji samog sajta kao i besplatni spinovi koje mnoge kladionice nude kao promotivni materijali. U ovoj recenziji u fokusu je kladionica a raduju nas česte promene u vezi sa bonusima i dodavanje istih.

 

Sportsko klađenje Top Bet kladionica

Osnovne boje sajta su crna, siva i žuta. Čini nam se da je Top Bet došta štedeo na upotrebi sitnih detalja i lepšeg dizajna da bi sama platforma bila funkcionalnija i radila bez većih problema. Sve deluje jako prosto ali daleko od toga da je to i loše jer nema problema sa navigacijom i korišćenjem. U meniju sa leve strane osnovno što ćete videti to je fudbalska ponuda, ali redom idu svi ostali sportovi. Gornji meni namenjen je za Klađenje uživo, virtuelne igre, Slot igre kao i razni promo materijal.

Što se tiče same ponude događaja i tržišta za klađenje ova kladionica može da parira svima u regionu. Nešto manje ponude ima za ostale sportove sem fudbala ali u suštini ispoštovano je ono najpotrebnije. Kvote su u proseku za Balkan i često se nailazi na ona odstupanja da su kvote za jake lige i takmičenja mnogo veće nego kada su u pitanju neke niže lige ali to je čest slučaj sa svima pa i Top Bet kladionicom.

Na početku upotrebe samog sajta i procesa kreiranja tiketa, nismo primetili da kladionica radi česte korekcije sa kvotama pri samoj uplati što smeta mnogim igračima. Ostaje da se u nekom narednom vremenu pokaže koliko sve to dobro funkcioniše.

Jedna jako dobra vest je da je od nedavno kladionica Top Bet u ponudu uvrstila i aplikaciju za uređaje sa Android operativnim sistemom. Do tog trenutka imali su samo običnu mobilnu verziju sajta. U specijalizovanom tekstu na sajtu kladionice.tv možete pročitati mnogo više o samoj aplikaciji i koliko je funkcionalna i pouzdana. Ono što još uvek nije u opticaju jeste iOS aplikacija za koju u Top Bet tvrde da bi trebalo da se uskoro pojavi. Vrlo bitna stvar jer 20-30% korisnika koristi ovu vrstu operativnog sistema.

U ovom momentu Top Bet nema chat korisničku podršku što otežava proces dobijanja informacije u brzoj prepisci, ali zato naravno postoji mejl podrška a takođe u opticaju su i WhatsApp i Viber na samom sajtu. Za sve probleme možete tamo da se obratite i dobićete sigurno vrlo jasan odgovor.

 

Rezime Top Bet kladionica

Rekli smo još na početku pisanja ovih redova da je Top Bet jedno od osveženja na tržištu i da kao kladionice tek klize u pravi biznis, ali ovo što smo videli za sada deluje fino i uz različite korekcije mogli bi da naprave dobar posao u narednom periodu. Svidelo nam se to što je kompanija uvela Bonus dobrodošlice koji je više nego solidan i pristupačan za nove korisnike i sa jako malo uslova. Top Bet pokušava da nadogradi to rekordnim bonusom od 600% za broj parova na tiketu i još nekim promocijama.

Izradom Android aplikacije iskazali su nameru da krenu da rade ozbiljnije i to se mora poštovati. Bilo bi lepo da uvedu i chat podršku jer mnogi vole da odmah razjasne ono što ih zanima u direktnom kontaktu sa operaterom. Što se tiče onog najbitnijeg, samom klađenja, ponude, kvota i svega ostalog ovo je za sada prilično pristojno i očekujemo od Top Bet kladionice poboljšanja u budućnosti i na tom polju kao i to da se uvede još metoda depozita i podizanja novca jer je to trenutno na mininalnom nivou.

Pratićemo dalji razvoj Top Bet kladionice i svakako će nam trebati vaši utisci i prijavljivanja nekih eventualnih problema sa ovom kompanijom. Možete kontaktirati na mejl nemanja@media24.world

 

Čitaj više

Top Bet kladionica Proces registracije
Najbolje onlajn kladionice Srbija 2024
Neteller klađenje u Srbiji: Sve što treba da znate
Azijski Hendikep klađenje na golove

 • Kako da uplatim novac na Top Bet Aplikaciju?

  Depozit možete uplatiti na nekoliko načina. Platnim karticama, putem E-bankinga i M-bankinga, opštom uplatnicom u bilo koj banci, ekspozituri pošte, bilo kojoj menjačnici koja nudu ovu vrstu usluge ili u nekom od 1250 objekata ‘Moj kiosk’ širom Srbije.

 • Koje bonus nudi Top Bet kladionica?

  Top Bet kladionica nudi bonus dobrodošlice. Nakon što se registrujete i potvrdite svoj identitet, u narednih 5 dana dobijate po 200 freebeta koje možete iskoristite na sportsko klađenje, live klađenje, slot igre, rulet igre, igre uživo i virtuelne igre. Sredstva se dodeljuju dan nakon potvrde identiteta i važe u narednih 30 dana.

 • Da li je moguć povrat novca u bilo kojem smislu?

  Postoji opcija ‘Cashout Live’ gde u bilo kom trenutku za vreme trajanja utakmica, a pre završetka poslednjeg meča na tiketu možete zatražiti isplatu. Klikneš na opciju ‘Cashout’ i kada budeš zadovoljan ponuđenim dobitkom i novac je odmah na tvom nalogu.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku?

  Korisničku podršku možete kontaktirati preko E-maila support@topbet.rs, WhatsApp i Vibera na broj +381605559216, ili na nekoj od društvenih mreza Instagram, Twitter, Facebook…

 • Kako da zakažem isplatu novca putem aplikacije?

  Jednostavnim klikom na polje ‘Isplata’ u meniju ‘Moj nalog’. Pre isplate je potrebno da potvrdite svoj identitet slikom svoje lične karte ili pasoša. Isplatu je moguće izvršiti na dva načina. Isplatom na tekući račun igrača koji se vodi u nekoj od banaka na području Srbije ili isplatom u ‘Pošti Srbije

 • Šta se dešava kada je odložena utakmica na tiketu kladionice Top Bet?

  U slučaju odlaganja ili prekida meča koji se nastavi ili odigra u roku od 48 sati, sve opklade će biti važeće i obrađene po konačnom rezultatu.