Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice za klađenje na vaterpolo u Srbiji

Saznajte više o najboljim kladionicama u Srbiji za klađenje na vaterpolo

Najbolje kladionice online klađenje vaterpolo

Lista najboljih kladionica za vaterpolo

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
Do 100 EUR Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju

Svi smo naučili da plivamo pokušavajući da imitiramo naše čuvene momke iz vaterpola. Ne postoji timski sport u kome smo uspešniji. Brojne medalje i čuvena skakanja u bazenu ćemo zauvek pamititi i prepričavati.

Zato je suprotna situacija sa popularnošću vaterpola kao sporta. Iako je među najstarijim sportovima i na Olimpijskim igrama, možemo nabrojati do 10-ak zemalja koje su u vrhu vaterpola.

Vaterpolo klađenje je na našu sreću dobro pokriven ponudama naših kladionica. S time u vezi, najbolji način je da se prvo upoznate sa osnovama.

Koje su najpopularnije vrste klađenja na vaterpolo?

Bez obzira da li ste iskusni kladioničar ili tek početnik, kada su u pitanju timski sportovi, većina pravila klađenja važe i za vaterpolo klađenje.

Jedino se ovaj sport razlikuje po tome što je veoma bitno u kakvoj formi se nalazi igrači, a posebno golman.

Verovali vi ili ne, golmani u vaterpolu su najviše cenjeni. Većina nas se fokusira na šutere. Međutim, vrhunski golmani mogu da imaju i do 25 odbrana u jednoj utakmici. Zamislite vi koliko to utiče na vašu opkladu.

Klađenje na vaterpolo zaista nije komplikovano i najčešće opklade su:

 • Klađenje na pobednika utakmice. Naša preporuka je da klađenje na direktnog pobednika utakmica, bez obzira na rezultat primenite kada igraju reprezentacije, jer su klubovi druga taktika i morate dosta da znate o njima.
 • Klađenje na ukupan broj golova u jednoj utakmici. Preporučujemo vam da počnete sa ovakvom vrstom klađenja, kako biste stekli opšti utisak o tome koliko se golova u proseku daje, jer vaterpolo važi za sport gde je veći broj golova.
 • Možete se kladiti na pojedince i na njihov performans: broj golova, u kojoj četvrtini će postići najveći broj golova, pobednika turnira, MVP igrača, golman sa najvećim procentom odbrane i tako dalje.

Najpopularniji turniri za klađenje na vaterpolo

 • Vaterpolo važi za sport koji nažalost nike toliko medijski ispraćen, osim kada su u pitanju sledeći turniri i takmičenja koja važe za prestižna takmičenja:
 • Svetsko prvenstvo koje se održava svake četiri godine i često se održava u zemljama koje važe za jače reprezentacije. To je faktor koji morate ubrojiti, jer igrači najviše vole da igraju u poznatom bazenu.
 • Svetski kup prethodi Svetskom prvenstvu, jer igraju samo 8 najboljih reprezentacija koji su bili na prošlom Svetskom prvenstvu među prvih 8 na kraju prvenstva.
 • Olimpijske igre koje se takođe održavaju svake četiri godine i ovde se toliko ne ubraja faktor prednosti domaćeg bazena. Svaka reprezentacija će dati svoj maksimum i ovde je bitno obratiti pažnju na nove igrače i trenutni roster reprezentacije.
 • LEN je kao vrsta Lige šampiona za najprestižnije klubove Evrope gde se u preliminarnoj fazi sastaju 24 tima i u nokaut fazi njih 16. Najbolja stvar kod ovog takmičenja je da dosta dugo traje. Za kladioničare je milina u periodu trajanja od 10 meseci (obično od septembra do juna).
 • FINA svetska liga je noviji turnir koji se održava od 2002. godine gde se reprezentacije dele u 2 kategorije od po 17 reprezentacija.
 • Lokalne lige koje se održavaju u zemljama gde je vaterpolo popularan sport je sledeći korak u vašem klađenju. Kada upoznajete reprezentacije i njihove igrače, spremni ste za njihove lige u Mađarskoj, Italiji, Španiji, Srbiji i u Hrvatskoj sa svojim turnirima.

vaterpolo kladjenje, kladionice.tv

Gde su ponude za vaterpolo klađenje najbolje?

Iako nije medijski najpraćeniji sport i ne može se meriti sa fudbalom, košarkom ili lokalnim manifestacijama bejzbola, mi na Balkanu doživljavamo vaterpolo veoma emotivno. Međutim, kao u svakom klađenju, treba prisupiti kladionicama za vaterpolo klađenje iz više uglova.

Među najpopularnijim su:

 • Mozzart Bet
 • Meridian Bet
 • MerkurXTip
 • Soccer Bet

Šta morate znati pre davanja opklade na vaterpolo?

Kladionice vaterpolo tretiraju kao i bilo koji drugi timski sport. Veoma je slično i sa ostalim ekipnim sportovima, s time što postoje par specifičnosti.

Iskusni kladioničari najviše prate formu pojedinih zvezda u timovima koji jednom potezom ruke mogu da naprave razliku na terenu. Najviše pažnje se poklanja golmanu koji u dobroj formi može da zaustavi 2 do 3 napada zaredom protivničke ekipe i preokrenuti celu utakmicu.

Kao što je slučaj nekada u fudbalu, ukoliko igrači imaju tesan raspored između utakmica u svojim klubovima i reprezentaciji, to će biti umorniji i forma im je upitna. Logično je, ali kako je vaterpolo verovatno fizički najzahtevniji sport, uticaj je značajniji.

Znate kako je u tenisu važno da li se igra u zatvorenom ili otvorenom prostoru? Isto važi i za vaterpolo igrače i timove koji više vole u otvorenom ili zatvorenom ambijentu da igraju. Detaljno analizirajte statistiku kakav je performans i igrača i timova u jednom i u drugom okruženju.

Čitaj više

Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji
Najbolje kladionice za klađenje na Esports u Srbiji
Najbolje kladionice za klađenje na trke konja u Srbiji
Formula 1 najbolje kladionice u Srbiji
Najbolje kladionice za klađenje na MMA

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4.4/5
24 glasa