Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za William Hill Srbija

Biamobet registracija

1) Prvo i osnovno je da posetite web stranicu kladionice William Hill na srpskom jeziku. Za neke provajdere u Srbiji kao što su Telekom i A1 biće vam potreban VPN kako bi ste pristupili

2) U gornjem desnom uglu stranice kliknite na zeleno dugme Pridružite se

3) Otvoriće vam se kartica za kreiranje naloga i formular u koji biste trebalo da unesete različite podatke poput Imena i Prezimena, validne e mail adrese, mobilnog telefona, države, adrese kao i svoje korisničko ime, lozinku, sigurnosno pitanje, valutu sa kojom ćete se kladiti.

William Hill registracija, Kladionice TV

4) Kada sve to unesete, štiklirajte da prihvatate Uslove korišćenja i pravilnik kladionice i idite na zeleno dugme Kreiraj Moj račun u dnu stranice

5) Nakon ovog postupka trebalo bi da dobijete aktivacioni link na mejl. Kliknite na njega i sada ste registrovani korisnik kladionice William Hill

Registracija putem mobilnog uređaja za William Hill Srbija

Svakako, postoji mogućnost registracije na William Hill i korišćenje aplikacije preko mobilnog uređaja. Mobilna verzija je možda čak i bolja od desktop verzije. Radi prilično dobro i brzo. Postupak registracije je faktički isti kao kod osnovne verzije i dobićete identičan formular koji biste trebali da popunite. Pobrinite se samo da to budu tačni podaci kako ne biste imali problema sa verifikacijom naloga u budućnosti. Dobro je znati da u Srbiji u ovom trenutku nije moguće preuzeti iOS Aplikaciju tako da je moguće pristupiti William Hill samo preko osnovne mobilne verzije onima koji nemaju Android operativne sisteme.

Kako postaviti opkladu u William Hill Srbija

Kada kreirate vaš nalog na William Hill kladionici biće potrebno da načinite prvi depozit. Preporuka pre ovoga je da verifikujete Vaš nalog u potpunosti. Za to ćete morati korisničkoj službi ove kladionice preko mejla ili unutar sajta da pošaljete neki identifikacioni dokument, kao na primer prednju i zadnju stranu lične karte. Vremenom će vam verovatno tražiti i potvrdu o adresi stanovanja ne stariju od 6 meseci u vidu nekog računa za domaćinstvo na Vaše ime ili izvod iz banke.

William Hill ima veoma lep pregled na sajtu i sve kategorije su odlično razvrstane. Sve izgleda jako funkcionalno i lako za korišćenje. Velika je stvar što je ceo sajt omogućen na srpskom jeziku i to olakšava navigaciju svim korisnicima sa ovog prostora. U gornjem meniju nalaze se sportovi. Izborom sports otvara vam se naredni meni gde tražite vaše mečeve i igre kojih često ima preko 500-600 po događaju. Ponuda je veoma bogata.

William Hill registracija, Kladionice TV

Kako budete nalazili meč po meč, igru po igru koja vam se sviđa tako će vam se sa desne strane puniti kolona u Listiću za klađenje. Tiket je vrlo lepo odrađen i prikazuje vam sve utakmice sa pojedinačnim kvotama, ali i kvotom ukupno. Kada ste sigurni da je sve u redu dovoljno je da samo unesete cifru za koliko biste se kladili i kliknete na dugme Place bet.

William Hill registracija, Kladionice TV

Zašto se pridružiti kladionici William Hill Srbija

Ovo je jedna od kladionica sa najvećom tradicijom na svetu i posluju skoro 100 godina. Krenuli su iz Britanije i onda postali globalna kompanija. Osim bogate ponude sportova, takmičenja i velikog broja egzotičnih igara, ovde možete naići na sjajnu tehničku podršku jer kompanija ima na hiljade zaposlenih koji su spremni da izađu u susret svojim klijentima. Tržište u industriji klađenja je sve konkurentnije iz godine u godinu a ova kompanija pokušava da opstane i to pokušava stalnim promenama i adaptacijama na svakojake želje igrača. Osim sportskog klađenja i trka na konje koji su jedan od poznatijih brendova ove kompanije možete se kockati u kazinu, igrati poker ili bingo i još drugih zanimljivih igara. Svakako, naša je preporuka da se registrujete i isprobate sve što William Hill nudi.


Više

William Hill Srbija Recenzija
William Hill Android Mobilna Aplikacija Pregled
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas