Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Azijski Hendikep 0.5 i -0.5 klađenje u Srbiji

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Kladionice u Srbiji još uvek nisu u ponudu uvrstile Azijski hendikep i to je jedno od tržišta za koje uopšte nema naznake da li će se pojaviti u budućnosti. Jednostavno kladionicama u Srbiji i okruženju pored svih mogućih novih igara koje su uvrstili u ponudu predstavlja svojevrstan rizik da pridodaju igru koju uglavnom koriste oni koji se profesionalno klade. Azijski hendikep daju igračima mnogo više opcija, limitiraju gubitke, daju prostora za kombinovanje.

Alternativa za ovakvu igru jesu strane kladionice a među njima su najpopularnije bet365, pinnacle, sbobet… Ovo su platforme koje su user friendly što se tiče azijskog hendikepa i pored hendikepa na kraju meča za konačan ishod možete pronaći i različite hendikepe za poluvremena ali i broj golova na meču.

Što se tiče posebno ovog hendikepa +0.5 ili -0.5 je u suštini kopija klađenja na konačan ishod u vidu pobede favorita i toga da li neće pobediti. 1 i dupla šansa X2 ili 1X i 2. Da bismo bolje objasnili to posvetićemo se pojedinačno i jednoj i drugoj verziji hendikepa u narednom delu teksta. Samo bismo pomenuli da se oznaka + koristi za opkladu na autsajdera na meču dok kada se kladite na stranu – to je favorit kome se dodeljuje određeni hendikep.

Šta je Azijski hendikep -0.5

Kada se kladimo da će neki tim pokriti AH -0.5 nevezano da li je to domaćin ili gost kladimo se na favorita u tom meču. Faktički potrebna je pobeda favorita sa bilo kojim rezultatom, najmanje 1 gol razlike. Verovatno se mnogi od vas pitaju pa zašto bih se kladio na Azijski hendikep -0.5 kada mogu jednostavno da odigram keca ili dvojku na favorita (zavisno od mesta odigravanja). Pitanje je sasvim na mestu. Nema mnogo razlike. Ali često se dešava da azijske kladionice zbog mnogo uplata na neke druge hendikepe koriguju kvote i na -0.5 klađenje tako da možete naći povoljnije kvote što je svakako vrlo dobra stvar.

Primer

Meč Verona protiv Intera, AH na Inter -0.5 i igrate pobedu na gostujući tim. Kvota je 2.10 a uplata 1000 dinara. Svaka pobeda Milana doneće vam dobit od 1100 dinara. Pobeda domaćeg tima ili nerešen rezulat označavaju gubitak.

Šta je Azijski hendikep +0.5

Ovde se faktički kladite na duplu šansu. +0.5 označava da autsajder neće izgubiti, nebitno da li je on domaćin ili gost. I za ovaj bet sigurno provejava pitanje zašto ne bih odigrao duplu šansu 1X ili X2 na underdoga ali odgovor je prilično sličan kao i u slučaju -0.5 opklade. Kvote se često menjaju na sve azijske hendikepe i vrlo lako se može desiti da se uhvate bolje kvote na ovaj market nego na običnu duplu šansu. Čak ponekad možete da primetite na nekoj kladionici kao što je Pinnacle da kvota na Azijski hendikep, bilo +0.5 ili -0.5 bude veća nego na običnu opkladu na pobedu ili duplu šansu.

Primer

Meč Verona protiv Intera, AH na Veronu +0.5 i migrate pobedu sa hendikepom na domaći tim. Kvota je 1.90 a uplata 1000 dinara. Pobeda Verone ili nerešen rezultat doneće vam dobit od 900 dinara. Pobeda Intera u ovom slučaju značila bi gubitak 1000 dinara. 

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Kalkulator za Azijski Hendikep
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep +0.75 i -0.75 u klađenju
Azijski Hendikep +1/-1 značenje
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +2 i -2 značenje i klađenje na hendikep
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Author
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Article rating
5/5
1 vote