Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Kalkulator za Azijski Hendikep igru u Srbiji

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Azijski hendikep (AH) je popularan način klađenja na ishod neke utakmice. Jednostavan način da se razume azijski hendikep je sledeći: omiljeni tim je hendikepiran (-), a autsajder tim ima prednost (+). 

Na prvi pogled, može zastrašiti mnoge nove kao i iskusne kladioničare jer se sastoji od četvrtine, polovine ili ponekad višestrukih varijanti hendikepa u poređenju sa tradicionalnijim stilom hendikepa. 

Ista je priča i sa više/manje opcijom, ali u manjem obimu. Ova opcija predstavlja ukupan broj golova/poena koji su postignuti na utakmici, ali kada su u pitanju više/manje odstupanja, stvaraju komplikovane i kladioničari ih se genralno klone.

Kada budete shvatili prednosti i mehaniku azijskog hendikepa, zapitaćete se kako biste se uopšte mogli kladiti bez njega.Kalkulator za azijski hendikep vam može pomoći da razumete kako on funkcioniše ili da vam jednostavno pokaže očekivani povraćaj vaše opklade.

Kako Funkcioniše Kalkulator za Azijski Hendikep?

Kalkulator je napravljen sa svrhom da olakša računanje dobitaka kako se vi ne biste mučili. Najčesće varijante hendikepa su četvrina, polovina i pun hendikep. Unošenjem potrebnih podataka u praznim poljima kalkulator može da izračuna vaše potencijalne dobike.

Azijski hendikep takođe može rezultirati delimičnim gubitkom, delimičnom pobedom ili guranjem (u slučaju nerešenog rezultata). Kalkulator će otkriti i ove rezultate.

Kako se Koristi Kalkulator za Opklade na Azijski Hendikep

Postoje razni kalkulatori na kladioničarskim sajtovima. Iako različiti, dele sličan ako ne i isti princip rada.

U nastavku možete da vidite jednostavno objašnjenje po koracima: 

  • Odaberite da li želite da se kladite na domaći ili gostujući tim

Odlučite na koji tim želite da se kladite: domaći  ili gostujući . Nakon toga unesite decimalne kvote koje su u ponudi.

  • Unesite iznos koji želite da položite kao svoj ukupan ulog

Unesite ukupan iznos koji želite da uložite. Vaš totalni profit će biti izračunat na osnovu vašeg ukupnog uloga.

  • Izaberite željeni hendikep 

Unesite željeni hendikep za tim koji ste odabrali.. Vaše šanse za pobedu biće izračunate prema stopi hendikepa.

  • Unesite rezultate za domaći i gostujući tim

Unesite kranji rezultat utakmice koji ste procenili. Dobićete različite vrste mogućih profita u zavisnosti od konačnog rezultata koji unesete.

Kao što možete da vidite, veoma je jednostavno! Kalkulator zaaAzijski hendikep će automatski prikazati rezultate na dnu. Kalkulator će pokazati ishod, bez obzira da li ste pobedili ili izgubili, i naznačiti vaše scenarije isplate i profita. Ovim informacijama, kladioničari mogu lako da odluče da li su spremni da rizikuju više novca kako bi povećali profit.

Kalkulator Više/Manje Azijskog Hendikepa

Neki kalkulatori poseduju opciju više/manje. Opklade na više/manje su opklade na kombinovani broj golova postignutih na kraju utakmice. Ovde nije važno ko je pobedio, niti za koliko golova je pobedio.

Dati su u vidu 0,5 decimale da bi se eliminisala mogućnost nerešenog rezultata. Primera radi, ako ste se kladili na više od 2,5 gola znači da ćete pobediti ako je ukupan broj golova koje su obe strane postigli jednak 3 ili više. Gubite ako su postignuta 2 ili manje golova.

Opklade na više/manje mogu da pokriju i druge rezultate utakmica osim golova. Na primer:

  • Klađenje na broj crvenih kartona prikazanih u igri
  • Klađenje na ukupan broj kornera u utakmici ili u prvom ili drugom poluvremenu.

Počnite sa Upotrebom Kalkulatora

Da li vidite prednosti koje nude kalkulatori za azijski hendikep i više/manje? Može da vam uštedi vreme i  da vam pomogne da pravite dobitne opklade. 

Bez obzira da li ste ljubitelj fudbala ili uživate u drugim sportovima, azijski hendikep i opklade na više/manje nude vam veliku raznolikost i fleksibilnost. 

Iz dana u dan, opklade na azijski hendikep postaju sve popularnije; stoga dostupan je veliki broj informacija o tome kako se koriste. Korišćenjem kalkulatora za azijski hendikep imate pristup  analizi svih mogućih scenarija.

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep 0.5 i -0.5 objašnjenje
Azijski Hendikep +0.75 i -0.75 u klađenju
Azijski Hendikep +1/-1 značenje
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +2 i -2 značenje i klađenje na hendikep
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
3.5/5
2 glasa