Trenutni region:
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se

Azijski Hendikep +2 i -2 značenje u kladionicama Srbije

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Azijski hendikep je u upotrebi već desetinama godina, nećemo reći da sve kladionice imaju ovu vrstu igre, ali siguran sam da 95% kladionica u svojoj ponudi ima ovu vrstu igre. Popularna igra sa visokim kvotama koje imaju 2 opcije, pa su vam tako šanse 50-50 za ostvarivanje dobitka, te se zato najviše igrača opredijeli za ovu vrstu igre. Ukoliko igrate ovakvu igru, onda ste sigurno uvjereni da će neki tim odigrati više nego ubjedljivo i pobjediti sa barem 3 gola razlike, ako igrate -2, a u slučaju da taj tim pobjedi sa tačno 2 gola razlike, u tom slučaju bi imali povrat sopstvenog uloga. Igranjem opcije +2, dodajete autsajderu u najčešćem slučaju +2 gola razlike, te od njega očekujete da ne gubi u meču sa većom gol razlikom (od 1 gol, a u slučaju da bude poražen sa 2 gola razlike, ulog vam se vraća).

Kakvo je značenje tipa +2/-2? 

Kao na slici iznad, možete da vidite da je ova kladionica postavila hendikep na favorita (-2). Ukoliko igramo tip 1, to bi značilo da ekipa Mac.City mora pobjediti sa minimalno 3 i više golova razlike da bi oklada bila dobitna, a u slučaju bilo kakve pobjede od 2 gola razlike, ulog vam se vraća.

Igranjem tip 2, a da vam je hendikep postavljen kao na slici, to bi značilo isto kao da je tip (+2) postavljen na goste. Dakle u tome slučaju ekipa Newcastle može izgubiti sa 1 gol razlike, oklada je dobitna, u slučaju da su poraženi sa 2 gola razlike,ulog vam se vraća. 

Azijski hendikep -2

Kao na slici ako  vam stoji u ponudi  AH (-), samim tim znate da je taj tim u ponudi favorit i njemu oduzimamo golove, a u ovom slučajju sa slike -2 gola mu oduzimamo.

Uplatom oklade od 100e na pobjedu tima Man.City  tipom 2  (-2) protiv tima Newcastle na kvoti 1.78. Oklada  bi bila dobitna ili ulog  vraćen nazad na vaš nalog  u ovim slučajevima:

  • Samo u slučaju da Man.City pobjedi sa 3 i više golova razlike, oklada bi bila dobitna i osvojili bi 178e na uloženih 100e.
  • Uloženih 100e bi nam bilo vraćeno samo u slučaju da Man.City pobjedi sa 2 gola razlike.

Hendikep, kladionice.tv

Azijski hendikep +2

U ovom slučaju ekipi Newcastle dodajemo +2 gola. Dakle oklada + se odnosi na autsajdera, u ovom slučaju ekipa Newcastle.

Ulogom od 100e na okladu tipa 2 (+2) po kvoti od 1.93  na  utakmici između timova Man.City i Newcastle, oklade bi bile dobitne, odnosno ulog vraćen u sledećim slučajevima.

  • Samo u slučaju da ekipa Newcastle ne bude poražena sa preko 1 gol razlike,odigra neriješeno ili pobjedi, oklada bi bila dobitna i osvojili bi 193e na uloženih 100e.
  • Kvota 1.00 je proglašena u slučaju da je ekipa Newcastle poražena sa 2 gola razlike. U takvom slučaju dobijamo nazad naših uloženih 100e.

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Kalkulator za Azijski Hendikep
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep 0.5 i -0.5 objašnjenje
Azijski Hendikep +0.75 i -0.75 u klađenju
Azijski Hendikep +1/-1 značenje
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Autor
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD! KLADI SE
bc game klađenje
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se