Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Azijski Hendikep +2 i -2 značenje u kladionicama Srbije

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Azijski hendikep je u upotrebi već desetinama godina, nećemo reći da sve kladionice imaju ovu vrstu igre, ali siguran sam da 95% kladionica u svojoj ponudi ima ovu vrstu igre. Popularna igra sa visokim kvotama koje imaju 2 opcije, pa su vam tako šanse 50-50 za ostvarivanje dobitka, te se zato najviše igrača opredijeli za ovu vrstu igre. Ukoliko igrate ovakvu igru, onda ste sigurno uvjereni da će neki tim odigrati više nego ubjedljivo i pobjediti sa barem 3 gola razlike, ako igrate -2, a u slučaju da taj tim pobjedi sa tačno 2 gola razlike, u tom slučaju bi imali povrat sopstvenog uloga. Igranjem opcije +2, dodajete autsajderu u najčešćem slučaju +2 gola razlike, te od njega očekujete da ne gubi u meču sa većom gol razlikom (od 1 gol, a u slučaju da bude poražen sa 2 gola razlike, ulog vam se vraća).

 

Kakvo je značenje tipa +2/-2?

Kao na slici iznad, možete da vidite da je ova kladionica postavila hendikep na favorita (-2). Ukoliko igramo tip 1, to bi značilo da ekipa Mac.City mora pobjediti sa minimalno 3 i više golova razlike da bi oklada bila dobitna, a u slučaju bilo kakve pobjede od 2 gola razlike, ulog vam se vraća.

Igranjem tip 2, a da vam je hendikep postavljen kao na slici, to bi značilo isto kao da je tip (+2) postavljen na goste. Dakle u tome slučaju ekipa Newcastle može izgubiti sa 1 gol razlike, oklada je dobitna, u slučaju da su poraženi sa 2 gola razlike,ulog vam se vraća.

 

Azijski hendikep -2

Kao na slici ako vam stoji u ponudi AH (-), samim tim znate da je taj tim u ponudi favorit i njemu oduzimamo golove, a u ovom slučajju sa slike -2 gola mu oduzimamo.

Uplatom oklade od 100e na pobjedu tima Man.City tipom 2 (-2) protiv tima Newcastle na kvoti 1.78. Oklada bi bila dobitna ili ulog vraćen nazad na vaš nalog u ovim slučajevima:

  • Samo u slučaju da Man.City pobjedi sa 3 i više golova razlike, oklada bi bila dobitna i osvojili bi 178e na uloženih 100e.
  • Uloženih 100e bi nam bilo vraćeno samo u slučaju da Man.City pobjedi sa 2 gola razlike.

Hendikep, kladionice.tv

 

Azijski hendikep +2

U ovom slučaju ekipi Newcastle dodajemo +2 gola. Dakle oklada + se odnosi na autsajdera, u ovom slučaju ekipa Newcastle.

Ulogom od 100e na okladu tipa 2 (+2) po kvoti od 1.93 na utakmici između timova Man.City i Newcastle, oklade bi bile dobitne, odnosno ulog vraćen u sledećim slučajevima.

  • Samo u slučaju da ekipa Newcastle ne bude poražena sa preko 1 gol razlike,odigra neriješeno ili pobjedi, oklada bi bila dobitna i osvojili bi 193e na uloženih 100e.
  • Kvota 1.00 je proglašena u slučaju da je ekipa Newcastle poražena sa 2 gola razlike. U takvom slučaju dobijamo nazad naših uloženih 100e.

 

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Kalkulator za Azijski Hendikep
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep 0.5 i -0.5 objašnjenje
Azijski Hendikep +0.75 i -0.75 u klađenju
Azijski Hendikep +1/-1 značenje
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas