Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Klađenje na golove Over/Under fudbal u Srbiji

Više, Manje, Kladionice TV

U fudbalu su opcije over i under daleko poznate i zastupljene od samog otvaranja kladionica na ovim prostorima, a i šire. Ponuda je široka što se tiče igranja opcija golova over i under. U ponudi su opcije zbir golova meča, zbir golova timova, zbir golova prvog i drugog poluvremena. Takođe su u ponudi i cijelovite oklade golova, under i over 1, 2, 3, 4 ili više golova.

Šta znači tip Over/Under golova?

Značenje ovih opcija je vrlo jednostavno, kao što i sam naslov kaže. Imate dvije opcije over( više) ili under (manje) golova od zavisnosti od tipa koji ste odigrali. Tako da su šanse za dobitak visoke igranjem ove vrste igre. Osim ove vrste, tu je i cjelovito igranje golova(1,2,3,4 itd), sa mogućnosti neriješenog ishoda,a u tom slučaju je kvota 1.00 ako bude cijeli broj golova, a igrali ste over 2 gola, a rezultat je završen 1:1, u tom slučaju kvota je 1.00.

Zbir golova meča u regularnom vremenu

Ova vrsta igre je vrlo jednostavna, dakle u ponudi je tip Leverkuzen i Frankfurt, ukoliko igrate opciju više( over), od 2.5 gola u meču, u tom slučaju na meču je neophodno da bude najmanje 3 gola. U slučaju da ste odigrali tip manje( under)  od 3.5 gola, u tom slučaju tipovi su dobitni samo ukoliko u meču bude do 3 gola najviše. Dakle ako je rezultat završen 2:1 za Leverkuzen, u tom slučaju tip bi bio dobitan.

Over, Under, kladionice.tv

Zbir golova u prvom poluvremenu

Zbir golova u prvom poluvremenu se odnosi na broj golova u prvih 45 minuta meča. Dakle računamo samo prvo poluvrijeme i zbroj golova u tom razdoblju. U slučaju da smo odigrali tip više( over) od 1,5 gol u prvom poluvremenu, to bi značilo da u prvih 45 minuta mora biti najmanje 2 gola da bi tip bio dobitan. U slučaju da je u ovoj utakmici prvo poluvrijeme završeno rezultatom 1:1, u tom slučaju sabiramo zbroj golova, 1+1 i samim tim u prvom poluvremenu su bila 2 gola, a tip je dobitan. 

Over, Under, kladionice.tv

Zbir golova u drugom poluvremenu

U ponudi je takođe i zbir golova u drugom poluvremenu. Drugo poluvrijem traje od 45 do 90 minute. U tom razdoblju računamo broj postignutih golova i u zavisnosti od opcije koju smo odigrali sagledamo da li je dobitna ili gubitna. Princip je isti kao i za prvo poluvrijeme, samo što u ovom slučaju računate i drugo poluvrijeme.

Over, Under, kladionice.tv

Zbir golova timova

U ponudi je opcija zbir golova domaćeg ili gostujućeg tima. Odaberet dakle jedan tim(domaćin ili gost),  ukoliko ste odigrali Leverkuzen Over(više) od 2.5 gola, to bi značilo da tim Leverkuzen mora postići najmanje 3 gola u meču, da bi tip bio dobitan. U slučaju igre Under(manje) od 3.5 gola, u tom slučaju ekipa Leverkuzen može postići najviše 3 gola, nikako više. 

Over, Under, kladionice.tv

Prednosti igranja Over/Under

Igranjem ovakve vrste igre u igri ste svih 90 minuta, odnosno 45 minuta, u zavisnosti koju igru ste odabrali. Šanse su vam 50-50, tako da je ovo itekako isplativ vid igre. Određeni mečevi nose zatvoreniju varijantu igre, te u takvim mečevima najčešće i ne bude previše golova. Derbi mečevi Partizana i Crvene Zvezde u većini odigranih h2h susreta donose mali zbroj golova, te i na osnovu predhodni statistika možete zaključiti kakav meč bi nas mogao očekivati, u ovom slučaju najčešće igraju opciju under(manje) golova. Mečevi koju su otvoreniji, očekuje se više golova, a statistički često dolaze u over (više), takvi mečevi inače igraju na veći zbroj golova. Bitno je istaći da ukoliko igrate opciju over(više) pa čak i da nema golova u prvom poluvremenu, oklada je i dallje u igri, jer do kraja meča možete očekivati golove, tako da su šanse za dobitak velike, u igri ste do poslednje minute.

Čitaj više

Saveti za upravljanje novcem u klađenju
Zašto je Sportsko Klađenje Profitabilnije od Klađenja u Kazinu
Više/Manje Opklade
Klađenje na Over/Under u tenisu
Klađenje na Over/Under u Rukometu
Klađenje na poene u košarci, najbolje kvote i granice over/under
Kako se kladiti na konačan ishod
Kako pobediti kladionicu pametnim klađenjem

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas