Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Domaćin Katar otvara Svetsko Prvenstvo

Al Bayt Stadium (Al Khor) 17:00 @ 20.11.2022
Prediction result:Accurate

Jedno od najčudnijih SP u istoriji i po zemlji domaćinu i po terminu kada će biti odigrano otvoriće nacionalni tim domaćina – Katar i jedna južnoamerička selekcija Ekvador. U ovoj grupi su takođe Senegal i Holandija.

Domaćinu malo ko daje šanse da mogu da se plasiraju u narednu rundu, nije im pomoglo ni to što su nosilac i što je trebalo da dobiju uslovno rečeno nešto slabiju grupu. Svi ovi timovi su bolje rangirani od njih a igrači iz Katara uglavnom igraju u domaćim timovima. Ovo Svetsko Prvenstvo trebalo bi da im posluži kao odlična promocija

Ekvador je nacionalni tim koji ima dosta iskustva sa velikih takmičenja. Bili su odlični u južnoameričkoj kvalifikacionoj zoni i zasluženo se plasirali na najjači turnir. Igrači kao što je Valencia koji nastupa za Fenerbahce mogu da donesu veliki individualni kvalitet ovom timu.

Katar – Ekvador Predlog za klađenje: POBEDA EKVADOR

Vrlo zanimljivo je da je Ekvador na prethodna 3 meča protiv Iraka, Japana i Saudijske Arabije odigrao 0-0. To pokazuje da im odbrana štima odlično dok napad i nije tako ubojit. Katar se osokolio nekim pobedama protiv timova kao što su Panama, Albanija, Honduras ali oni nisu pravo merilo. Sve u svemu ne bi trebalo propustiti i probati ovde sa prognozom 0-2 gola jer ima dosta smisla. MaxBet nudi dosta lepih tržišta za klađenje na ovom turnir.

Ipak, ovde ćemo pojuriti nešto veću kvotu a kvalitet je definitivno na strani Ekvadora kojem ni klima neće biti naročiti problem da ostvari ovde jednu vrednu pobedu za borbu za jedno od prva dva mesta i osminu finala.

Još prognoza

Da li Sombrerosi konačno mogu do famozne El quinto partido
Može li Senegal do iznenađenja bez najboljeg igrača?
Da li će Danski “dinamiti” razneti Tunis?

Prediction result:Accurate
POBEDA EKVADOR
Make a bet
CategoryFudbal
Coefficient2.45
Offered by
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Expert stats
Last 30 days
All time
Predictions3
Accurate1
Lost2
Returned0
Profit:-7
Predictions12
Accurate7
Lost5
Returned0
Profit:+5