Trenutni region:
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se

Eksperti

 • Ognjen Ekspert za Esports i košarku
  Ognjen DojčinovićKošarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
  Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
 • kladionice, logo
  Kladionice TVTrendovi
  Kladionice TV nudi prognoze za sportsko klađenje u okviru trendova pređašnjih mečeva. Pogledaćemo statistiku i brojke i pomoći vam da napravite dobitnu opkladu. Prikupljamo najzanimljivije činjenice koje bi kladioničari mogli smatrati privlačnim. Naći ćemo nekoliko trendova za svaku utakmicu, ali ćemo jedan izdvojiti i ubrojiti ga u završni račun!
 • ackoibrat, kladionice.tv
  Aleksandar BunićLjubitelj klađenja na - Premier i Bundes Liga, ATP, WTA, NBA, Evroliga
  Pozdrav za sve strastvene pratioce sporta i klađenja. Moje ime je Aleksandar, bavim se sportom već dugi niz godina. Posjedujem ogromno iskustvo u sferi klađenja koje se nadopunjava iz dana u dan. Učesnik mnogobrojnih takmičenja u pisanju sportskih prognoza, poznatiji pod nikom “ackoibrat” na Danskoj stranici bettingexpert. Od omiljenih sportova bih izdvojio fudbal,tenis i košarku. Ovde sam za vas kako bih vam pomogao da zaradite prateći moje informacije u svijetu klađenja, ali i sportske prognoze.
 • Aleksandar KrsticLjubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
  Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
 • Nemanja DojčinovicKošarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
  Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.

Stranica Kladionice.tv okupila je veliki broj poznatih sportskih stručnjaka u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH koji se profesionalno bave analiziranjem raznih sportskih događaja. Potrudili smo se da pokrijemo raznovrsne sportove, ali fudbal, košarka i tenis će svakako preovladavati.

U ovaj projekat će vremenom biti uključivano sve više ljudi a eksperte ćete moči pratiti na društvenim mrežama ali i video kanalima. Ono što je najvažnije od svega je da su sve prognoze eksperata potpuno besplatne!

BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD! KLADI SE
bc game klađenje
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se