50% 100% i 200% bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Kladi se

Eksperti

  • Aleksandar KrsticLjubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP, WTA ...)
    Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
  • Nemanja DojčinovicKošarka (NBA,Evropske lige, poeni igrača), Over/under i hendikep svi sportovi
    Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.

Stranica Kladionice.tv okupila je veliki broj poznatih sportskih stručnjaka u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH koji se profesionalno bave analiziranjem raznih sportskih događaja. Potrudili smo se da pokrijemo raznovrsne sportove, ali fudbal, košarka i tenis će svakako preovladavati.

U ovaj projekat će vremenom biti uključivano sve više ljudi a eksperte ćete moči pratiti na društvenim mrežama ali i video kanalima. Ono što je najvažnije od svega je da su sve prognoze eksperata potpuno besplatne!

100% BONUS + 200 FREEBET ILI 50 FREE SPINS KLADI SE
Mozzart, kladionice.tv
Čeka te bonus do 45.000 RSD!
PREUZMI BONUS