Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

4bet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3.8/5
Pluses
 • Dostupno je 40 sportova;
 • Konkuretne kvote;
 • Dostupan je Azijski hendikep;
 • Ogromna ponuda u E-sportu;
 • 24/7 korisnička podrška;
 • Sjajna ponuda za Uživo klađenje;
 • Više nego primamljiv bonus dobrodošlice;
Minuses
 • Nema mobilnih aplikacija
 • Dostupan je samo jedan način plaćanja.

Opšte informacije o 4bet kladionici

U poslednje vreme primetan je porast novih kladionica ne samo širom sveta, već i na teritoriji Republike Srbije, pa je samim tim i konkurencija sve veća. To znači da igrači imaju težak izbor da odaberu pravu kladionicu, koja će ispuniti sva njihova očekivanja i želje. Naime, sada ćemo vam predstaviti novu kladionicu na mreži, koja se među poslednjim na teritoriji Republike Srbije pojavila na tržištu, a to je 4bet kladionica.

Bitna informacija za sve igrače koji žele da se pridruže ovoj novoj kompaniji jeste to da je 4bet kladionica legalna. 4bet kladionica je u potpunom vlasništvu i njime upravlja Act 4 bet d.o.o. Beograd-Novi Beograd i njihova registrovana adresa je Bulevar Mihajla Pupina 16V. Kladionica je licencirana i regulisana od strane Ministarstva finansija Republike Srbije – Uprava za igre na sreću, što znači da će svi vaši podaci biti čvrsto čuvani i moći ćete da besprekorno uživate u klađenju na sajtu.

U nastavku teksta ćemo pokušati da vam pružimo detaljan pregled i sliku 4bet kladionice!

Proces registracije u 4bet kladionica

Da biste mogli da uživate u svemu što 4bet kladionica nudi, prva faza je da otvorite nalog kod njih. Proces registracije je lagan i nije nimalo komplikovan, čak ni za početnike u sportskom klađenju. Dakle, trebaće vam samo nekoliko minuta da postanete novi član 4bet kladionice. U svakom slučaju, spremili smo vam vodiča korak po korak da biste lakše i brže otvorili nalog, a na vam je da sledite naša uputstva:

 • Korak 1: Otvorite zvaničnu veb stranicu (4bet.rs) i Kliknite na crvenu karticu “Registruj se”, koja se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana;
 • Korak 2: Ispravno unesite tražene podatke o korisničkom nalogu (korisničko ime, e-mail adresu, mobilni telefon i lozinku), a zatim Kliknite na crveno dugme “Nastavi”;
 • Korak 3: Klikom na dugme, otvara vam se drugi obrazac, a sada morate uneti sve lične podatke kao što su: ime, prezime, matični broj, datum rođenja, grad i adresa;
 • Nakon što ste popunili sva prazna polja, potrebno je da štiklirate kvadratiće u kojem se slažete sa Opštim pravilima i Politikom privatnosti, kao i da Potvrđujete da 4bet koristi vaše lične podatke, a zatim Kliknite na dugme “Nastavi”;To je ujedno bio i poslednji korak. Sada ste registrovani korisnik 4bet kladionice, ali kada budete želeli isplatu, moraćete da verifikujete svoj nalog.

Bankarske opcije u 4bet kladionici

Većina kladionica na teritoriji Republike Srbije kuburi sa ponudom bankarskih opcija, što je slučaj i sa 4bet kladionicom. Naime, bili smo iznenađeni kada smo pronašli samo jedan način uplate depozita na sajtu, pa smo odmah kontaktirali korisničku službu, koja je za svaku pohvalu i koja nam je u najkraćem mogućem roku odgovorila i potvrdila da je platna kartica sa dinarskim računom jedini način da izvršite uplatu depozita. Minimum koji možete da uplatite je 100 RSD, ali da biste ostvarili bonus dobrodošlice morate uplatiti najmanje 500 RSD.

Kao i sa uplatom, tako je slučaj i sa isplatom – jedini način da povučete sredstva sa vašeg 4bet naloga je putem tekućeg računa koji će biti povezan uz vaš korisnički nalog. Pre nego da zakažete isplatu, moraćete da unesete podatke koji uključuju: ime, prezime, broj tekućeg računa i iznos koji želite da podignete. Takođe, treba napomenuti da se isplata može realizovati samo ukoliko je vaš nalog registrovan odnosno verifikovan sa ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš).

Bonus dobrodošlice u 4bet kladionica

U današnje vreme se velikom brzinom rađaju nove online kladionice širom sveta, a i na teritoriji Republike Srbije. S obzirom da je konkurencija ogromna, kladionice se bore na svaki način da pobede svoje rivale kako bi privukle nove korisnike. Jedan od načina koji koriste su bonusi dobrodošlice, a oni se razlikuju u većini kladionica.

Naime, 4bet kladionica nudi veoma primamljiv bonus dobrodošlice na prvi depozit u maksimalnoj vrednosti od 20,000 RSD. Pravo na ovaj zanimljiv bonus nemaju samo novi korisnici, već i ranije registrovani, ali pod uslovom da sada prvi put uplaćuju depozit na nalogu.

Dakle, nakon što uspešno verifikujete svoj nalog, sada je vreme da isprobate bonus, tako što ćete uplatiti najmanje 500 RSD na svoj prvi depozit. Kada otključate bonus dobrodošlice, vreme je da napravite svoju prvu opkladu na sajtu. Da biste dobijeni bonus pretvorili u pravi novac, potrebno je da ispunite određene uslove, a to je da sa realnim novcem odigrate tikete u novčanoj vrednosti većoj od 10 puta uplaćenog prvog depozita. (Primer. Ako je vaš prvi depozit bio 500 RSD, potrebno je da sa tim novcem odigrate tikete u vrednosti od 5000,00 RSD). Takođe, postoje određeni uslovi kojih se trebate pridržavati, a vezani su za visinu kvota na tiketima. To znači da:

 • Ukoliko se kladite na jedan meč, minimalna kvota mora biti 1,80 ili više;
 • Ukoliko odigrate tiket sa dve ili više utakmica, kvota ne sme biti manja od 1,35, dok minimalna ukupna kvota tiketa mora biti 2,50.

Sportsko klađenje u 4bet kladionici

Verujemo da će vas ovaj sektor posebno iznenaditi, ali u pozitivnom smislu. Uprkos tome što je nova online kladionica, 4bet je već zauzeo visoku poziciju kada se radi o ponudi sportova koji su vam dostupni na sajtu. U ovom trenutku, 4bet kladionica ima spisak od neverovatnih 40 različitih sportova na koji se možete kladiti, uključujući specijali. Osim standardnih i najpopularnijih sportova poput fudbala i košarke, tu su i retki sportovi koje do sada niste imali prilike da vidite u nekoj od kladionica na teritoriji Republike Srbije, kao što su: lakros, irski fudbal, biatlon, australijski fudbal i još mnogo drugih. Pored toga, vredi napomenuti da u 4bet-ovoj ponudi sportova imate i jedan od najpopularnijih u poslednje vreme, a to je e-Sport, gde se možete kladiti na popularne igre poput CSGO, Dota 2, League of Legends, VALORANT, Call of Duty itd.

Pored tradicionalnog načina – klađenje pre meča, možete se takođe kladiti i na utakmice koje su u igri. Ponuda za uživo klađenje u 4bet kladionici je toliko obimna i široka da će vam bukvalno 24 sata biti dostupno brdo mečeva iz različitih sportova, 7 dana u nedelji. Kvote u 4bet kladionici su veoma konkuretne, što je još jedan veliki plus. Štaviše, možete pronaći stotine vrsta opklada kao što su azijski hendikep, hendikep na golove itd., što je retkost videti u srpskim kladionicama.

Rezime 4bet kladionica

I pored činjenice da se radi o novoj online kladionici. Možete biti potpuno sigurni da će klađenje, kao i vaši lični podaci biti potpuno bezbedni, s obzirom da je 4bet licenciran i regulisan od strane Ministartstva finansija Republike Srbije – Uprave za igre na sreću.

Osim toga, 4bet kladionica nudi svojim korisnicima ogroman broj sportova, vrsta opklada, slot igara, kao i široku ponudu jednog od najtraženijih sportova u poslednje vreme – eSport, tako da imate apsolutno sve funkcije i prednosti pri ruci koje su vam potrebne da uživate na ovoj platformi. Takođe, ne treba izostaviti i sjajan bonus dobrodošlice na prvi depozit. Takođe, možetmo zaključiti da je dizajn veb stranice veoma prijatan i lak za navigaciju.

Posebno treba pohvaliti korisničku podršku, koja je dostupna 24/7 i sve probleme koje budete imali, rešićete ih u najkraćem mogućem roku. Iako je na sajtu 4bet kladionice dostupan samo jedan način plaćanja, on je jedan od najkorišćeniji na svim sajtovima, tako da i u tom sektoru nemamo mnogo zamerke. Dakle, ako ste ljubitelji sportskog klađenja i ako želite da u potpunosti uživate sa svim funkcijama i prednostima 4bet kladionica, onda vam ne preostaje ništa drugom osim da se pridružite ovoj platformi!

Čitaj više

4bet kladionica Srbija proces registracije
Uplata DinaCard kladionice Srbija
Bitcoin kao sredstvo plaćanja u kladionicama iz Srbije
Klađenje na Dota 2