Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Admiralbet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3.5/5
Prednosti
 • Sjajna korisnička podrška
 • Vrlo lepo dizajniran sajt
 • Solidni bonusi dobrodošlice
 • Često se dodaju nove igre
 • Dosta metoda uplate i isplate novca
 • Jedan od najboljih kazina
 • Vrlo komforni lokali i usluga
Minusi
 • Navigacija ponekad dosta naporna
 • Kvote niže od proseka u okruženju
 • Nema aplikacije za iOS uređaje
 • Klađenje uživo bi moglo da bude mnogo bolje

O AdmiralBet platformi za klađenje

Kladionica AdmiralBet je možda i jedna od najbrže rastućih kompanija u ovoj kategoriji kada je u pitanju područje Srbije. Pre 2020. Godine su mahom bili koncentrisani na poslovanje u oblasti kazina ali nakon fuzije sa još par kladionica oformljen je AdmiralBet. Predstavljaju deo Novomatic grupe koja je jedna od napoznatijih kompanija kada su u pitanju igre na sreću. Sada imaju skoro 300 uplatnih mesta tokom cele zemlje i uz sve popularnije online klađenje broj korisnika raste iz dana u dan.

Kroz ovu recenziju probaćemo da vas upoznamo sa svim onim što nude u ovom trenutku što se tiče bonusa i promocija ali i onih bitnih segmenata kada je klađenje u pitanju kao što su ponuda tržišta i kvote. Ono je što upečatljivo jeste da ova kompanija dosta ulaže i da je razvoj na svim poljima primetan iz dana u dan tako da se često sreću noviteti. Veliki broj zaposlenih svakako doprinosi tome i ovaj pozitivan trend se i dalje očekuje.

AdmiralBet, Kladionice

 

Proces registracije za AdmiralBet Srbija

Da biste se kladili u ovoj kladionici, za početak, naravno, potreban vam je korisnički nalog. Postupak registracije novog naloga ovde nije mnogo drugačiji nego kod ostalih kladionica. Potrebno je da ostavite vašu e mail adresu, željeno korisničko ime, ostavite lične podatke poput imena i prezimena, adrese, datuma rođenja, JMBG, nakon toga bi trebalo da se složite sa uslovima korišćenja i klikom na dugme REGISTRUJTE SE aktivacioni mejl trebalo bi da bude poslat u vaše sanduče za poštu. Nakon toga postajete registrovani član Admiralbet i možete do svoje prve opklade bez ikakvog problema.

AdmiralBet, Kladionice

 

Uplata i Isplata AdmiralBet Srbija

Uplata sredstava u kladionici AdmiralBet ide prilično lako. Novac možete uplatiti na jednoj od stotine poslovnica koje imaju širom Srbije. Takođe moguće je uplatiti preko Visa, Maestro i MasterCard kartice. Uplata putem bankovnog računa, iPaz vaučerima a mogućnost je i putem akcije “Pozovi Depozit” koja je kreirana sa ciljem da pomogne onima koji zbog COVID pandemije borave kod kuće. Agent dolazi i plaćate mu na licu mesta.

Ova kladionica ima samo dve mogućnosti što se tiče isplate. Isplata na tekući račun i u lokalu. Na isplatu na bankovni račun ponekad morate da pričekate i 2-3 dana zavisno da li je vikend. Minimalna isplata je 300 dinara. U lokalu to ide dosta brže ali morate da rezervišete sredstva.

 

Bonus Dobrodošlie AdmiralBet Srbija

AdmiralBet kladionica potrudila se da priušti svojim korisnicima, kako novim tako i postojećim veliki broj bonusa i promocija. Trenutno je u ponudi kladionice bonus na prvi depozit od 100% koji važi za sve uplate od 500 do 10.000 dinara tako da u ovom rasponu možete i dobiti količinu novca za koju ćete igrati preko depozita. Takođe postoji dosta promocija sa freebet koje dobijete na osnovu uplata preko platne kartice. Postoje uslovi za igranje kao recimo 4 para na tiketu sa minimalnim kvotama od 1.45.

U AdmiralBet postoji i CashBack promocija. Ukoliko ste imali tiket sa minimalno 4 para a promašili samo jedan meč dok vam je ukupna kvota bila preko 28 imate pravo na određeni iznos uplate. Za 28 kvotu x1, za 48 kvotu x2 od uplate, za 68 kvotu x2 do čak 100x iznosa uplate za kvotu pogođenu preko 988.

AdmiralBet, Kladionice

 

Sportsko klađenje AdmiralBet Srbija

Stranica AdmiralBet izgleda prilično prijatno sa bojama koje nisu napadne ali navigacija je na momente teška. Možda je pomalo nedefinisan deo oko uplate tiketa i ovaj segment nije urađen najbolje moguće. Takođe uživo klađenje bi moglo biti mnogo bolje jer često ima problema sa pronalaženjem određene igre i još kada se na to doda deo sa uplatom može da bude pomalo frustrirajuće. Recimo kada unesete cifru za koju želite da uplatite i ako se kvota na uživo klađenju promeni što je vrlo čest slučaj naravno, ponovo morate da ukucavate cifru i sve tako dok ne dođete do prihvaćenog tiketa.

Ponuda sportova i liga nije mnogo drugačija u AdmiralBet kao kod drugih kladionica u okruženju. Najviše ponude naravno ima za fudbal i košarku, ali zastupljeni su ostali sportovi kao što su tenis, rukomet, odbojka ali i formula 1, pikado, snuker koji nisu baš previše popularni za klađenje. Osim standarnih tržišta na konačne ishode, golove postoji veliki broj kombo opklada u kojima se spajaju konačni ishod i golovi, ili golovi u prvom i drugom poluvremenu. To je nešto što je dosta popularno ovde poslednjih godina. Takođe, ono što mi se dosta svidelo da pored uobičajene ponude za poene igrača na košarku AdmiralBet ima nešto što je jako popularno u američkim kladionicama a to je PRA(poeni+skokovi+asistencije zajedno). To je nešto što sam spazio samo kod njih od domaćih kladionica.

Postoji Android aplikacija dok za iOS to još nije odrađeno.

Korisnička podrška na Live chat radi od 08 do 23h ali možete ih kontaktirati na mejl ili preko Call Centra 0637177179

AdmiralBet, Kladionice

 

Rezime AdmiralBet Srbija

AdmiralBet je možda relativno nov kada je sportsko klađenje u pitanju ali vidi se da su preneli dosta toga iz perioda dok su bili deklarisani samo kao kockarnica. Najviše u smislu poslovne etike i odnosa prema klijentima. Dosta toga je na visokom nivou, od bonusa i promocija do komfornog prostora i usluge u lokalima. Kako uvek navode u ovoj kompaniji oni uvek osluškuju želje i potrebe igrača i izlaze u susret koliko mogu. Tako se i stvaraju razne nove pogodnosti. Svakako prihvataju sve nove pozitivne trendove i rastu u biznis svetu.

Sa igračke strane gledišta ovde bi se moglo dosta toga reći. Kvote na određene fudbalske lige su blago rečeno loše. Kvote na klađenju uživo su prosečne. Vaš novac je ovde jako siguran jer kompanija ima veliki kredibilitet. Upravitelj kompanije je Mileniumbet d.o.o jedna od starijih kladionica na tržištu a imaju i saglasnost Ministarstva finansija. Na internetu nema puno žalbi o njima tako da je sigurnost na visokom nivou.

 

 

Čitaj više

AdmiralBet Android Mobilna Aplikacija Pregled
Potpuni proces registracije za kladionicu AdmiralBet Srbija
Uplata DinaCard kladionice Srbija