Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za Mcash depozit

Saznaj više o najboljim online kladionicama u Srbiji u kojima se može uplatiti Mcash

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih kladionica za Mcash

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju

Koji god da je razlog zašto ljudi biraju ovu ili onu banku, sigurno je više faktora u pitanju. Međutim, uvek ćemo se pitati da li postoji nešto u toj banci što je razlikuje od drugih. Šta je to MCash i zašto je to jedna od glavnih konkurentskih prednosti Telenor banke?

Kada su u pitanju onlajn usluge koje nude banke, uvek ćemo se pitati “Koliko će to mene koštati?” Obično se navikli da postoje neki skriveni troškovi ukoliko želite da nešto platite onlajn ili da izvršite transakciju novca.

Ali sa MCash-om je Telenor zaista uneo novinu gde možete uz pomoć telefona, bez platne kartice da podignete novac, vršite uplate i da proverite stanje na svom računu. Ovo je za sada usluga koja je ekskluzivna samo za one koji imaju otvoren račun u Telenor banci. Pored toga, još jedan je uslog je očigledan a to je da ste stanovnici Republike Srbije ili ako ste iz inostranstva, potrebno je da imate prebivalište u Srbiji barem godinu dana.

Koliko su zaista brze Mcash transakcije?

Kada su u pitanju igre na sreću, a naročito klađenje uživo, nekad sekunde mogu odlučiti konačan ishod. A može vam se desiti “osećaj iz stomaka” da želite nešto na brzinu odigrate na klađenju uživo, ali da su vam hitno potrebna sredstava. Kako znamo da banke umeju da budu komplikovanije nego što bismo voleli i postoje izvesna čekanja, ali zato je Telenor uveo MCash - rešenja u sekundama.

Kada uđete na svoj račun preko mobilne aplikacije Telenor banke, potrebno je samo da unesete željeni iznos koji biste vršili putem MCash-a. Na dnevnom nivou vam je limit 600 hiljada dinara i čitavih milion dinara na mesečnom nivou, što je zaista i više nego dovoljno. Verujemo da retko ko bi želeo da pređe taj limit, osim ako bi vam se desilo da pogodite tiket iz snova ili neviđeni džekpot.

Sigurnost vaših Mcash transakcija

Pre svega, niko ne bi želeo da čuje kako mu je kompromitovan nalog na računu. S tim u vezi, Telenor je uveo zaštitu nove generacije - učitavanje pomoću TAC koda. Kako taj kod funkcioniše?

Svi vaši personalni podaci su zaštićeni pod njim, ne samo MCash, nego i vaš račun u Telenor banci. Sama činjenica da TAC kod iznosi 16 cifara je dovoljan razlog da je nemoguće da se desi bilo šta neprijatno iznenađujuće. Niko vas neće terati da ručno unosite ovaj kod, već je dovoljno prekopirati ga i vaša transakcija će biti izvršena.

Ne postoji nikakav proces registracije da biste koristili MCash, ali je ipak potrebno da odete lično do Telenor ekspoziture kako biste otvorili MCash nalog. Pritom smo saznali da je u izradi usluga da možete preko MCash-a da vršite plaćanje na internetu. Još jedna prednost koja će zasigurno privući nove korisnike.

Koje kladionice u Srbiji podržavaju MCash?

Kako je MCash poprilično nova usluga, ne iznenađuje činjenica da je pokrivenost kladionica što se tiče nje zaista mala. U vreme pisanje ovog teksta, Meridianbet je jedina kladionica koja prihvata i čak ohrabruje svoje igrače da vrše uplate depozita putem MCash-a. Koji je bonus u pitanju?

Ukoliko se odlučite da prvi put uplatite depozite MCash-om, kladionica Meridianbet će vas nagraditi bonusom od 10% i to za svaku uplatu.

Nije iznenađujuća činjenica što je Meridianbet jedan od vodećih brendova na našim prostorima, jer često znaju unapred koje novine se predstavljaju na tržištu. U ovom slučaju su prvi iskoristili šansu i sklopili dogovor za Telenor bankom kako bi igrači u Meridianbetu mogli da koriste MCash.

U zaključku, usluga koja je nova i koju tek isprobavaju korisnici Telenor banke, polako probije svest drugih korisnika. Nadamo se da će i druge kladionice prihvatiti ovu novinu kako bi igrači mogli što lakše, brže i efikasnije da izvrše svoje uplate i isplate kako bi uživali u onome najvažnijem - igrama na sreću.

Čitaj više:

Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Bitcoin kao sredstvo plaćanja u kladionicama iz Srbije
Najbolje strane kladionice Kako uplatiti depozit

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas