Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Sve informacije o procesu registracije u Megapari

Biamobet registracija

Celokupan proces registracije na Megapari sajtu je zapravo vrlo jednostavan. Nebitno je da li se razumete u naprednu tehnologiju ili ne. Sve se završava sa nekoliko klika. Pre svega, nakon što uđete na sam sajt, u gornjem desnu uglu odaberite jezik na kome želite da sajt bude. Podesite da bude na Srpskom ukoliko ne govorite engleski ili bilo koj drugi jezik. Smatramo da ćete celokupan proces mnogo lakše proći na maternjem jeziku, ali prepuštamo vama da donese konačnu odluku.

Nakon ove male smernice, kliknite na dugme “Registracija” odmah ispod kartice za jezike. Kada to uradite, izaći će vam novi prozor.

Megapari, kladionice.tv

Kao što možete videti sa slike, registracija za sportsko klađenje i kazino su dva odvojena procesa. Međutim, u oba slučaja, vi dajete identične podatke i možete se registrovati na potpno 2 ista načina. Ta dva načina su putem telefona i putem mejla.

Registracija putem telefona

 • Unesti validan broj telefona (poželjno onaj koji redovno koristite)
 • Izaberite valutu računa. Ovo je veoma bitna stavka jer je naknadno ne možete menjati
 • Kliknite na “Pošalji SMS” dugme. Proverite svoj telefon i vidite da li vam je kod za potvrdu stigao.
 • Ukoliko jeste, unesite ga na odgovarajuće mesto.
 • Može se despite da ćete zajedno sa kodom za potvrdu dobiti i promotivni kod. Iskreno, to se ne dešava tako često. Međutim, ukoliko ga dobijete, unesite ga odmah i kliknite na dugme “Registracija”. Verovali ili ne, to je to.

Registracija putem mejla

Megapari, kladionice.tv

Registracija putem mejla zahteva malo više podataka. Međutim, verujte nam na reč, ceo proces će se završiti za minut do dva (u zavisnosti koliko brzo kucate)

 • Izaberite državu, grad i valutu koju ćete koristit za depozit i povlačenje novca. Kao i u prethodnom slučaju, ovo nećete moći da promenite nakon registracije.
 • Nakon toga dodajte validan email. Pazite na potencijalne greške u kucanju i proverite da su sva slova i brojevi koji su deo vašeg mejla tu.
 • Broj telefona nije obavezan, ali ga možete staviti ukoliko to želite.
 • Nakon toga stavite vaše ime i prezime.
 • Lozinku je potrebno uneti 2 puta kao potvrdu da ste sve lepo otkucali. Bitno je uneti minimum 6 karaktera, a mi preporučujemo kombinaciju slova i brojeva.
 • Na kraju, tu je i promotivni kod koji možete uneti i ostvariti neke fenomenalne bonuse. Međutim, ukoliko ga nemate, više sreće drugi put!

Kada kliknete na dugme “Registracija”, izaći će vam ovo obaveštenje.

Megapari, kladionice.tv

Idite na svoju email adresu, kliknite na dugme “Dovrši registraciju” kao na slici ispod i to je to. Bićete automatski ulogovani na nalog!

Megapari, kladionice.tv

 

Šta nakon toga?

Megapari, kladionice.tv

Ono što vam prostate je da sredite svoj nalog. Sa leve strane postoje kartice “Uplati” i “Povlačenje novca” gde ćete dostaviti metod plaćanja i isplate. Trenutno je dostupno nekoliko bankovnih računa kao što su VISA, MasterCard, Neteller, ecoPayz, Skrill, itd. Osim toga, možete unaprediti bezbednost svog naloga sa dvostrukom potvrdom identiteta, ostalim ličnim podacima, itd. Prepuštamo vama da odradite ovaj deo posla. Davanje ličnih podataka nije obavezno, ali je u vašem interesu da izaberete metode plaćanja i povlačenje novca što pre. U ovom slučaju, ne postoji ekspozitura gde ćete moći lično da uplatite novac.

Da li su moji podaci bezbedni?

Znamo da je ovo jedno od pitanja na koje želite da dobijete precizan odgovor. Bez oklevanja, odgovor je DA. Megapari kladionica je licenciran sajt za klađenje od strane Curacao države. Broj license koji poseduje je No. 365/JAZ. Predlažemo da odete na sajt ovog nadležnog organa i proverite i sami validnost. Samim tim što je licenca prisutna, igrači će moći da odahnu. Ona potvrđuje da je sajt potpuno bezbedan i da poseduje sve slojeve zaštite podataka.

 

Čitaj više

Megapari Recenzija Srbija
Megapari Bonus dobrodošlice Srbija
Uplata DinaCard kladionice Srbija

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
5/5
1 glas