Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu MerkurXtip Srbija

Biamobet registracija

1) Kao prvo i osnovno posetite stranicu ovu kladionice

2) Na početnoj stranici trebalo bi da kliknete na zeleno dugme Registruj se u gornjem desnom uglu ekrana

3) Otvara se kartica sa samo dva podatka koja trebate da unesete Vašu mejl adresu i novu lozinku kojom ćete se ulogovati na sajt. Takođe, trebate je potvrditi. Uz to štiklirate da prihvatate uslove i pravila korišćenja kao i ostale opcije prema želji. Nakon svega završenog idete na dugme Registruj se.

MerkurXtip, kladionice.tv

4) U ovom trenutku na Vaš mejl trebalo bi da dođe aktivacioni link na koji kliknete i možete da se ulogujete na sajt

5) Na samom sajtu kliknete na dugme Završi registraciju. Sada će se otvoriti svi oni dodatni podaci koje ostale kladionice uglavnom traže na samom startu. Ime, prezime, nadimak, država i JMBG, potom datum rođenja, broj mobilnog telefona i Vaša adresa. Kada to sve popunite samo štiklirate da imate 18 godina i možete da završite registraciju.

6) Sada ste puni registrovani korisnik

7) Treba posebno istaći da će Vam u nekom trenutku kladionica potraživati na proveru dokument kojim bi trebalo da dokažete da su navedeni podaci u registraciji tačni. Obično se traži prednja i zadnja strana ličnog dokumenta. Možete izabrati neki od ovih dokumenata, lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Takođe je moguće da bude zatraženo da date na uvid neki od računa koji se vode na domaćinstvo kako bi dokazali adresu stanovanja. 

Registracija putem mobilnog uređaja za kladionicu MerkurXtip

Mnoge kladionice uporedo sa glavnim sajtom razvijaju i mobilne aplikacije. To je slučaj i sa MerkurXtip koji ima Android ali i iOS aplikaciju. Ovo dosta olakšava klađenje njihovim korisnicima. Registracija na sajt sa oba operativna sistema ali i sa mobilne verzije sajta je suštinski ista kao na desktop verziji i ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema da napravite nalog na sajtu i postanete korisnik kladionice.

Kako postaviti opkladu?

Utvrdili smo da je postaviti opkladu na sajtu MerkurXtip vrlo jednostavno. Timovi i opcije za klađenje su više nego upečatljive sa vrlo jasnim fontom. Kako birate utakmice u desnom delu ekrana se formira tiket koji vam pokazuje koliko vam odabira fali do određenog bonus u procentima koji ide od 3% pa naviše (neophodno je da kvote budu veće od 1.35) Kada ste doneli odluku o izboru mečeva samo unesete u polje predviđeno za to iznos na koji ćete se kladiti i pritisnete dugme UPLATI.

Uplatom prvog depozita takođe dobijate pravo na Bonus za koji smo, iako je dosta zanimljiv u startu, otkrili da je surovo teško otključati ga što je veliki minus za kladionicu.

Sa uživo klađenjem nema većih problema i dosta dobro funkcioniše na sajtu.

MerkurXtip, kladionice.tv

Zašto se pridužiti MercurXtip kladionici?

Primetili smo da postoji određena aktivnost ljudi u kladionici da se popravi utisak i iskustvo kladilaca na ovoj platformi. Određene inovacije i lepo održavan sajt govore tome u prilog. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da ovde otvorite račun i odigrate koji tiket. Kvote su sasvim solidne, možda čak i bolje od nekih jačih kladionica na ovim prostorima. Ipak, za neki jači utisak morali biste malo duže da koristite njihove usluge i onda naknadno odlučite za kakvu vrstu opklada Vam prijaju i koliki procenat novca koji dajete na klađenje ste tu spremni da trošite. Sveukupno solidna prosečna ocena za MerkurXtip ali sa tendencijom ka tome da budu iznad proseka.

Čitaj više

MerkurXtip Srbija Recenzija
MerkurXtip Android Mobilna Aplikacija Pregled
MerkurXtip iOS Mobilna Aplikacija Pregled

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
1 glas