Trenutni region:
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se

MerkurXtip iOS Mobilna Aplikacija Srbija

IOS aplikacija, Kladionice TV

Mnoge gaming kompanije su u početku razvijale Aplikacije za Android operativne sisteme ali postajala je i sve veća potreba imati iOS Aplikaciju. Veliki broj korisnika poseduje Apple uređaje i samim tim krenulo je da se javlja nezadovoljstvo time što ne postoji Aplikacija za ove operativne sisteme.

Kompanija MerkurXtim je u kratkom roku razvila Android i iOS Aplikaciju koje su dosta slične i nema velike razlike u funkcionalnosti. Aplikaciju možete da skinete na App Store i u ovoj kratkoj recenziji probaćemo da se osvrnemo na sve prednosti i mane koje ima i najzad uporedimo je sa nekim drugim Aplikacijama na tržištu. 

Korisničko iskustvo MerkurXtip iOS Aplikacije

Ova Aplikacija je kreirana u maltene istom ruhu kao i glavni sajt ili mobilna verzija sajta. Teget i žute boje dominiraju platformom. Na početnom meniju nalaze se Sportsko klađenje i klađenje uživo. Ove dve stavke su dominantne ali u donjem delu ekrana možete pronaći sve ostalo što Vas interesuje kao što su Slot igre, virtuelne igre, pomoć i ostale opcije. Sigurno i najbitnija stvar je da na Aplikaciji možete raditi sve kao i na osnovnom sajtu. Da uplaćujete i isplaćujete novac sa računa, kontaktirate službu i slično. Ova iOS alatka je po svim parametrima dosta funkcionalna i čini nam se kao jako prijatna za korišćenje.

Izbor mečeva i sastavljanje tiketa je proteklo više nego glatko. Kako birate svoje tipove oni se dodaju u donjem delu ekrana sastavljajući Betslip. Tu možete videti ukupnu kvotu i na kraju kada izbor bude i konačan odredite cifru za koju ćete se kladiti.

Kako instalirati MerkurXtip iOS Aplikaciju

Moguće je skinuti ovu iOS Aplikaciju na Apple Store. Telefon će Vam verovatno zatražiti dozvolu za skidanje datoteka sa nepoznatog izvora. Kada to dozvolite zaista uopšte neće biti težak postupak sama instalacija i pokretanje Aplikacije. Za sve će biti potrebno možda 30-tak sekundi i prepoznatljiva ikonica sa logom Sunca MerkurXtip kladionice će biti na pozadini vašeg Apple uređaja. Sada je potrebno da se samo ulogujete još jednom i možete krenuti da krstarite Aplikacijom, tražite najbolje opklade i postavljate uloge.

Rezime MerkurXtip kladionica

Ova Aplikacija, za kratko vreme koje postoji, već ima toliko toga da ponudi tako da smo jako zadovoljni samim sadržajem i navigacijom. Funkcionalnost je na jako visokom nivou i sve su to stvari koje je čine dosta prijatnom za samo korisničko iskustvo. Nadamo se da se IT sektor MerkurXtip kladionice neće previše opustiti i da će i dalje razvijate iOS ali i Android Aplikaciju jer ima još prostora za napredak u svakom slučaju. Od nas vrlo visoka ocena i preporuka da skinete i instalirate ovu alatku jer je svakako dosta bolje to nego koristiti običnu mobilnu verziju sajta MerkurXtip.


Čitaj više

MerkurXtip Srbija Recenzija
Potpuni proces registracije za kladionicu MerkurXtip Srbija
MerkurXtip Android Mobilna Aplikacija Pregled

Autor
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa

Mi biramo

  • OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
  • Bonus dobrodošlice do 45,000 RSD
  • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
  • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
  • 2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
  • 100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD! KLADI SE
bc game klađenje
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se