Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice za klađenje na snuker u Srbiji

Saznajte više o najboljim online kladionicama za klađenje na snuker u Srbiji

snuker, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica za snuker

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.8/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju

Igrati snuker je dobro iz mnogo razloga. Naravno, prvi i onaj najosnovniji koji spaja ljude za snuker stolom je zabava. Međutim, osećaj takmičenja i napredovanja je dodatni razlog zbog kojeg se ljudi često odlučuju na ovu igru. Unapređenje preciznosti, tehnike i smirenosti tokom udarca čine ovu igru još interesantnijom.

Ako ste veliki fan ove igre, verujemo da pratite razne turnire putem televizije i interneta. Osim toga, apsolutno smo sigurni da imate i svog omiljenog snuker igrača kojeg verno pratite od jednog turnira do drugog. Ali, da li je moguće pratiti ovu igru uz dodatni osečaj adrenalina? Naravno! To je moguče ostvariti putem klađenja na snuker!

Znamo da su fudbal, košarka i tenis najpopularnije opcije među igračima. Ali, sve veći broj kladionica koje posluju na teritoriji Srbije nudi veliki broj kvota na raznorazne ishode tokom meča. Ukoliko vam je ovo velika nepoznanica, verujemo da če vam saveti i ostali detalji o klašenju na snuker dobro doći. Pa, hajde da počnemo!

Kratka istorija snukera

Počećemo objašnjenje sa jednim dosadnim, ali veoma bitnim delom. Istorija snukera je jako bogata i potvrđuje značaj ove igre. Verovali ili ne, igra je nastala u Indiji 1875 godine. Njeni osnivači su Britanski oficiri koji su bili stacionirani na teoritorije ove zemlje.

Naravno, sam način igre kao i oprema su bili u skladu sa vremenom. Igralo se na prostom pravouganom stolu koji je imao 6 rupa (manje lepše dizajniran od onih današnjih). Igralo se sa 22 lopte od kojih su 15 bile crvene, jedna bela i ostale oboje u druge boje kao što su zelena, žuta, plava, pink i ostale.

Pravila Snuker Igre

Do dana današnjeg, pravila se nisu menjala. I dalje je oblik stola, broj lopti i njihove boje isti. Međutim, ono što moramo objasniti početnicima je da svaka od lopti na stolu ima drugačiju vrednost. Njihova vrednost je

Crvena - 1 bod
Žuta - 2 boda
Zelena - 3 boda
Smeđa - 4 boda
Plava - 5 boda
Roze - 6 boda
Crna - 7 boda

Verujemo da ste i sami primetili tokom gledajnja mečeva da postoji određeni raspored ubacivanja lopti u rupe. Naravno, to je jedno od pravila koju čini ovu igru još zanimljivijom. Igrači moraju da paze na koju stranu če bela lopta otići kako ne bi zaklonili loptu koju moraju da ubace. Kul, zar ne?

Dva načina klađenje

Nakon što smo ustanovili sva pravila, vreme je da pređemo na glavnu stvar. Pre svega, ukoliko želite da se kladite na ovu igru, bitno je znati da postoje dva načina kako to da uradite. To možete uraditi putem interneta ili uživo u kladionici. Primetno je da onlajn kladionice nude širi spektar opcija. Snuker je često neizostavan deo, dok se u nekim “tradicionalnim” kladionicama možda ni ne nađe u listi.

Dobra je stvar što su registracija i uplaćivanje depozita na bilo kom sajtu za klađenje postali veoma jednostavni. Ceo proces traje samo nekoliko minuta, a sve što vam treba je stabilna Wi-Fi mreža i prosečan smart uređaj gde ćete instalirati aplikaciju.

Koje su to opcije za snuker klađenje?

Koje opcije ćete dobiti za klađenje zavisi isključivo od ponude kladionice. Naravno, ukoliko izaberete one najbolje, sve pomenute opcije će vam sigurno biti dostupne. Osim samog termina, moći ćete da pročitate i objašnjenje za svaku opciju. Pa, da počnemo!

Pobednik partije

Kao što se možete kladiti na pobednika utakmice u fudbalu ili košarci, tako možete probati da predvidite ko će pobediti u partiji snukera. Ovde nisu potrebna dodatna objašnjenja. Favorit će uvek imati manju kvotu. Klađenje na favorita će uvek doneti manju zaradu, ali će biti sigurnije!

Opcija Više/Manje

Kao što su tenisu postoje gemovi, tako u snukeru postoje frejmovi. Ukoliko se kladite na tenis često, onda znate da je moguće kladiti se na više/manje opciju kojom ćete probati da predvidite broj gemova ili setova na meču. Apsolutno isto pravilo važi i za snuker. Koja če granica biti zavisi od mnogo faktora koje svaka kladionica uzeti u obzir.

Ukoliko želite da rizikujete malo više, postoji još jedna opcija - broj frejmova. Verovali ili ne, igrači mogu predvideti tačan broj frejmova u jednoj partiji. Opcija za klađenje jeste rizičnija, ali uglavnom dolazi sa finim kvotama.

Pobednik frejma

Ukoliko niste sigurni ko će pobediti na meču, možete probati da predvidite ko će pobediti u određenom frejmu. Ova opcija je dosta popularna među igračima koji su veliki fanovi klađenja uživo. Tokom meča u bilo kom momentu možete se kladiti na ovu opciju! Kvote se podložne promenama i menjaju se u zavisnosti od toka partije.

Hendikep

Visina hendikepa se određuje razlikom kvaliteta između igrača. Recimo, ako je hendikep na favorite -1.5, to znači da će on morati da pobedi partiju sa bar 2 frejma razlike. Ukoliko ste 100% sigurni u pobedu vašeg omiljenog snuker igrača, ovo vam može pomoći da uvećate profit.

Tačan rezultat

Za kraj, najveća kvota če definitivno biti na tačan rezultat. To je skoro nemoguće pogoditi. Međutim, ukoliko ste veliki ljubitelj ove igre i često pratite turnire, vaše znanje vam možda može dati odgovor.

Bonus Savet: kako postati bolji u snuker klađenju?

Prost odgovor na pitanje iz podnaslova definitivno ne postoji. Klađenje je ipak stvar sreće i neočekivani raspleti su uvek mogući. Ukoliko smatrate da je moguće pogoditi svaki meč, razočaraćete se! Međutim, postati bolji je moguće. Preporučujemo da pročitate naše savete isto i saznate kako do boljeg nivoa da dođete.

Pratite mečeve redovno

Čuli ste već da je statistika kao bikini - pokazuje sve, ali ne pokazuje ništa! Ukoliko želite da unapredite svoje šanse za dobit, redovno pratite mečeve i budite u toku sa načinom igre svakog igrača, formom i ostalim stvarima. Ukoliko želite da idete korak dalje, uzmite u obzir i novosti o životu igrača na kog se kladite. Moguće je da neka dešavanja u karijeri ili pak privatnom životu mogu uticati na kvalitet igre.

Počnite malim koracima

Kao početnik, ne smete se prepustiti većim ulaganjima. Čak i kada postanete profesionalac, trošiti više nego što možete da priuštite je velika greška. Početnička sreća često zavara ljude. Potrebno je mnogo vremena i energije kako biste uspeli da predvidite očekivane i neočekivane rezultate svakog duela ili turnira. Zato, krenite malim koracima, pratite dešavanja u ovom sportu, i krenite sa većim rizikom samo kada ste sigurni da to možete priuštiti!

Probajte sa klađenjem uživo

Ovo vam u mnogome može olakšati klađenje. Pratiti meć i uplatiti tiket u realnom vremenu je pre svega zanimljivo. Osim toga, možete videti ili pretpostaviti na osnovu toka partije da li će doći do neke promene. Vremenom ćete naučiti koji je pravi trenutak da se kladite na ovaj način i uhvatite najbolje kvote.

Čitaj više

Klađenje na MMA
Klađenje na Boks
Klađenje na Košarku
Klađenje na Tenis
Klađenje na Rukomet
Klađenje na CS:GO
Klađenje na fudbal
Klađenje na odbojku
Klađenje na hokej
Specijal klađenje fudbal
Klađenje na NFL

  • Koji je najbolji snuker igrač na svetu?

    Većina je čula za Roni O’Salivana nego li za snuker kao sport. On je aktuelni svetski broj jedan. Igrač koji ima bogatu kartijeru. 21-struki pobednik trostruke krune (Triple Crown), više od bilo kog drugog snuker igrača. Igrač koji je osvojio sedam puta svetsko prvenstvo u 21. veku. Jednostavno rečeno, legenda ovog sporta!

  • Koja su osnovna pravila u snukeru?

    Na stolu se nalaze petnaest crvenih, šest šarenih i jedna bela kugla. Igra se po sistemu crvena-šarena, crvena-šarena i tako dalje. Meč se igra sve dok se sve kugle ne ubace u “džepu”. Ako igrač ne uspe da ubaci jednu od crvenih kugli, onda nastupa njegov protivnik.

  • Da li postoji uživo klađenje na snuker?

    Klađenje na snuker nije previše popularno na teritoriji Republike Srbije, ali mnoge kladionice nude svojim korisnicima klađenje u igri. Postoji više tržišta klađenja u igri nego li pre meča kada je u pitanju snuker. Možete se kladiti na pobednika sledećeg frejma, kao i koja boja “šarenih” kugli će biti sledeća ubačena, što je veoma zanimljovo, zar ne?

Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
5/5
1 glas