Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Victory sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

2.8/5
Prednosti
 • Široka ponuda sportova;
 • Primamljivi bonusi i ostale promocije;
 • Korisnička podrška je dostupna 24/7.
Minusi
 • Ne postoji aplikacija za mobilne uređaje;
 • Vrlo loša ponuda bankarskih transakcija.

Victory bet je jedan od najnovijih brendova na teritoriji Srbije za klađenje na mreži. Pored sportskog klađenja, korisnici koji se pridruže ovoj kompaniji takođe mogu uživati i igrati niz onlajn kazino i slot igara. Pun naziv ovog brenda je Victory 247 d.o.o. Beograd, a kladionica je licencirana i regulisana od strane Ministarstva finansija Republike Srbije – Uprava za igre na sreću. Kladionica Victory bet je ostvarila saradnju sa kompanijom Blinking, a to znači da možete bezbedno da se kladite na njihovom sajtu znajući da su vaši podaci na bezbebednom mestu.

Victory bet kladionica ima za cilj da pruži kvalitetnu zabavu svojim korisnicima koji uživaju u klađenju, dajući im takođe priliku da to učine u njihovim poslovnicama, gde će doživeti pravu atmosferu. Naime, Victory bet kladionica je otvorila svoj prvi sportski bar, bar koji nećete videti i naći u ni jednoj drugoj kladionici na teritoriji Srbije. Zapravo, to znači da sve vas, koji želite da posetite Victory bet poslovnice, očekuje zanimljiv program, koncipiran za opuštanje i uživanje sa društvom. Pored klađenja, moćićete istovremeno da pratite najjače sportske događaje i isprobate njihove izvrsne i ukusne burgere nazvane po najjačim evropskim ligama (Kalčo, Primera, Bundes, Šampionski, Prva liga), uz nikad bolje točeno pivo.

U nastavku teksta ćemo vam izneti sve informacije koje su vam potrebne u donošenju odluke o tome da li želite ili ne da se pridružite i napravite nalog u Victory bet kladionici.

 

Proces registracije u Victory bet kladionici

Da biste uživali u klađenju i svim dostupnim promocijama u Victory bet kladionici, najpre je potrebno napraviti nalog na sajtu. Sam proces registracije je vrlo lagan i efikasan, a trajaće vrlo kratko. Potrebno je da posetite početnu stranicu (victory.rs) i u gornjem desnom uglu ekrana videćete narandžasto dugme za registraciju sa belim slovima. Kada kliknete na dugme za registraciju, pojavljuje vam se novi prozorčić i pet koraka koje je potrebno da uradite, da biste postali član Victory bet kladionice. Mi ćemo vam detaljno objasniti svaki korak.

 • Korak 1: Potrebno je uneti vaš e-mail, mobilni telefon i matični broj. Kada to popunite, neophodno je da uključite dugme, gde se slažete sa uslovima i odredbama korišćenja sajta. Takođe, možete i ne morate da uključite da primate promotivne poruke putem e-mail, sms itd, kao i pitanje “Da li ste politički izloženi?”. Kada ste sve završili i popunili, kliknite na “Registruj se” za nastavak registracije.
 • Korak 2: Kada pošaljete popunjen formular za registraciju, prelazite u drugom koraku, gde će se od vas tražiti da aktivirate nalog. Biće vam poslata poruka na vašu e-mail adresu, koju ste uneli prilikom popunjavanja formulara. Ne prostaje vam ništa drugom već da potvrdite e-mail adresu odnosno kliknete na dugme “Završi registraciju”.
 • Korak 3: Nakon što ste uspešno završili prethodni korak, sada ste na korak od otvaranja naloga, a u ovom koraku je potrebno da unesete petocifreni kod koji ćete dobiti putem SMS-a na vašem mobilnom uređaju. Kod možete koristiti u narednih 60 minuta.
 • Korak 4: Ovaj korak možete preskočiti, a možete ga i uraditi na stranici profila. Neće vam oduzeti ni 30 sekundi, pa vam predlažemo da ga uradite, a potrebno je da postavite korisničko ime i lozinku, kao i promo kod, ukoliko ga posedujete. Kada popunite, potrebno je da kliknete na “Sačuvaj”.
 • Korak 5: Nakon uspešno završenih koraka, sledi vam nagrada od Victory bet kladionice. Biće vam ponuđeno dva poklona, od kojih možete odabrati samo jedan. U prvom imate 15 besplatnih spinova, dok u drugom dobijate poklon tiket odnosno 100,00 RSD koje možete iskoristiti za vaš prvi tiket. Kada se odlučite za jedan od ova dva poklona, potrebno je da kliknete na zeleno dugme “Aktiviraj”.

Victory bet, kladionice.tv

 

Bankarske opcije u Victory bet kladionici

Načini uplate depozita Victory bet

Velika zamerka ide na račun Victory bet kladionica, kod koje smo našli samo dve dostupne opcije za uplatu, što je dosta manje, u poređenju sa velikim brojem opcija koje nudi Meridian, Mozzart i MaxBet kladionica. Dakle, vaš depozit možete izvršiti koristeći:

Platne kartice (Visa, MasterCard i Maestro). Kod ovog načina plaćanja, nemate dodatne troškove, a minimalan iznos uplate mora biti 500,00 RSD ili više.
Opšte uplatnice (u banci ili pošti, ili putem e-bankinga). Što se tiče ovog načina, vaši dodatni troškovi zavise od provizije banaka. Minimalna uplata je 50,00 RSD.

Načini isplate sredstava

Što se tiče ovog načina, isplatu sredstava moguće je izvršiti samo jednom metodom, a to je putem tekućeg računa u banci. Međutim, pre nego što želite da izvršite isplatu, neophodno je da verifikujete podatke svog tekućeg računa. Još uvek nismo testirali koliko je dana potrebno da se dokopate svog novca, ali svakako bi bilo potrebno da Victory bet proširi svoju ponudu isplatnih metoda u skorijoj budućnosti. Da bi ste mogli da izvršite isplatu sredstava, morate im dostaviti neki od dokumenata – lična karta, pasoš. Najmanji iznos koji možete da podignete je 500 RSD.

 

Bonus dobrodošlice u Victory bet kladionici

Kada se prvi put registrujete na sajtu, upotpunili svoj nalog neophodnim ličnim podacima i uplatili najmanje 500,00 RSD, istog momenta ostvarujete pravo na bonus dobrodošlice 100%. Međutim, postoji jedna začkoljica. Upoznati smo sa procesom mnogih kladionica na teritoriji Srbije, a i širom sveta, gde prilikom uplate prvog depozita stičete pravo na bonus dobrodošlice, što nije isti slučaj i sa Victory bet kladionicom. Dakle, nakon prve uplate, pronađite opciju “Moj nalog” na početnoj stranici, koja se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana, a klikom prelazite na novu stranicu, gde ćete u odeljku “Bonusi” moći da aktivirate bonus.

Maksimalni iznos bonus koji možete dobiti je 20,000 RSD, tako da vam preporučujemo da iznos vašeg prvog depozita treba biti veći, kako biste ostvarili veći bonus. Da biste bonus pretvorili u pravi novac i time ga isplatili na tekući račun, potrebno je obrnuti 5 puta iznos prvog depozita i iznos bonusa u tiketu. Svaki tiket mora da ima najmanje tri događaja, na kojem najmanja kvota za barem jedan sportski događaj treba da iznosi 1.50, a minimalna kvota po događaju ne sme biti manja od 1.10, dok minimalna ukupna kvota treba biti 3.00. Međutim, bonus treba ispuniti u roku od 15 dana nakon aktivacije, da vam ne bi bio poništen.

Victory bet, kladionice.tv

 

Sportsko klađenje u Victory bet kladionici

Uprkos tome što je nova na sceni, Victory bet kladionica nas je veoma iznenadila i impresionirala svojom ponudom sportova, gde, u trenutku pisanja, postoji 23 sportova – bilo da želite da se kladite na najpopularnije globalne sportove kao što su fudbal i košarka, ili na one za koje još uvek niste ni čuli kao što su Pesapalo, Skvoš itd. To nije sve, jer takođe postoji mnogo ante-post klađenja na kojima možete pokušati da se kladite na – Ko podiže trofej u Premijer Ligi, Seriji A, LaLiga-i itd, Ko osvaja turnir u tenisu, Ko dobija trku u formuli ili biciklizmu i još mnogo toga. U svakom sportu ćete pronaći dobar izbor opcija klađenja koje možete izabrati.

Ljubiteljima fudbala, Victory bet kladionica će izmamiti veliki osmeh na lice svojom širokom ponudom klađenja. Osim tradicionalnog sportskog klađenja, Victory bet nudi klađenje i na e-Sportove, koji su veoma popularni u poslednje vreme. Ponuda e-Sportova je više nego primamljiva, a možete se kladiti na popularne igra kao što su CS:GO, Dota, LOL, FIFA itd. Tu su i virtuelni sportovi, gde možete priložiti opklade na konjske trke, trke pasa, fudbal, tenis i dr.

 

Rezime Victory bet kladionice

Kada sve saberemo i oduzmemo, uprkos tome što je nova na online sceni, Victory kladionica je uspela da privuče našu pažnju. Ponuda sportova je više nego odlična, sa konkurentnim kvotama i stotinama dostupnih opcija klađenja. Izgled sajta je vrlo prijatan za oči – tamno siva boja sa narandžastim detaljima. Korisnička služba vam je na usluzi 24/7. U ovom trenutku, dostupna su samo dva jezika na sajtu (Srpski i Engleski). Međutim, Victory bi trebao da proširi ponudu bankarskih opcija.

 

Čitaj više

Kladionica Victory registracija na platformu u Srbiji
Uplata DinaCard kladionice Srbija
Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Najbolje strane kladionice i Kako uplatiti depozit

 • Kako da uplatim novac na Victory Aplikaciju?

  Uplatu možete izvršiti u polju Moj nalog odabirom opcije Uplata, platnim kartica u iznosu od 500-800.000 dinara ili putem tekućeg računa. Uplata sredstava na tekući račun je metod uplate sredstava na korisnički račun putem tekućeg računa, u banci ili pošti, ili putem e-banking (netbanking, mbanking) servisa. Na ovaj način minimalni iznos za uplatu je 50 dinara, a maksimalni 500.000 dinara

 • Kako da zakažem isplatu novca putem aplikacije?

  Isplata na tekući račun je jedini način isplate. Potrebno je na stranici Moj Nalog kliknuti na polje Isplata i odabrati opciju Isplata sredstava na tekući račun. Proverite validnost svojih podataka i nakon što unesete željeni iznos za isplatu i ukoliko je zahtev prihvaćen pojaviće se obaveštenje za obradu zahteva. Minimalni iznos za isplatu je 500 dinara.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku?

  Korisničku podršku možete kontaktirati putem live chata ili preko opcije Kontaktirajte Nas gde ćete trebati da ostavite svoj mail, korisničko ime i detaljno opisati razlog zbog koje ih kontaktirate. Radno vreme korisničke podrške 09-23.

 • Da li je moguć povrat novca u bilo kojem smislu?

  CashOut je dostupan za sportske događaje i pre i u toku meča. CashOut je dostupan za sportske događaje i pre i u toku meča.

 • Kako da proverim Victory status tiketa?

  Status svog tiketa možete proveriti u gornjem desnom uglu sajta gde ćete dobiti detaljan status svog tiketa nakon što unesete kod istog. Druga opcija da se ulogujete na svoj nalog i pogledate status svog tiketa.

 • Šta se dešava kada je odložena utakmica na tiketu kladionice Victory?

  Osim ukoliko pojedinim pravilima klađenja nije drugačije određeno, kad god je sportski događaj zvanično odložen ili napušten, sve opklade na taj događaj će biti važeće ukoliko se taj događaj nastavi i završi do ponoći (Centralnoevropska vremenska zona) dana nakon privobitnog datuma odigravanja meča. Ukoliko se meč ne odigra i nije završsen u gorenavedenom vremenskom periodu, sve opklade na taj događaj će biti poništene u roku od 24 sata