Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Evropski Hendikep u fudbalu kladionice Srbija

Evropski hendikep u fudbalu se drugačije računa, pa u nastavku možete saznati zašto postoji evropski hendikep  i primjer evropskog hendikepa. Uglavnom nije loša stvar i u ponudi su te tri opcije na evropskom hendikepu za klađenje. Saznaćete i kakvu prednost donosi igranje ove vrste hendikepa, te primjer oklada sa ovom vrstom igre.

Zašto postoji Evropski hendikep za klađenju u fudbalu?

Odavno se u kladionicama u ponudama nalazi evropski hendikep, te je ovo dosta dobra igra, jer kvote su dosta  jače u odnosu na klasično igranje azijskih hendikepa. Tako da ovaj vid igre donosi veću zaradu. Igra se sa cijelim brojevima, dakle sa -1 ili +1, a u nekim kladionicama +0 označava X ili neriješen ishod. U ponudi je igra X u evropskom hendikepu, pa faktički pogađate sa koliko golova razlike će pobjediti vaš tim. Možete igrati igrati evropski hendikep na prvo ili drugo poluvrijeme ili na kraj meča.

Primjer Evropskog hendikepa u fudbalu

Primjer 1: Mančester Siti (-1) – Real Madrid Tip- 1 ili u nekim kladionicama (H1)

Dakle kao što vidite iznad, na meču izmedju Mančester Sitija i Real Madrida rezultat je završen rezultatom 2:0 u korist domaće ekipe. Ukoliko smo igrali tip (H1) -1 na tim Mančester Siti, to bi značilo da domaćoj ekipi oduzimamo jedan gol u startu, dakle u ovom slučaju tip je dobitan. Kada oduzmemo hendikep, krajnji rezultat je 1-0 za Mančester Siti, tako da je tip dobitan u ovom slučaju.

Primjer 2: Partizan-Vojvodina  (+2) Tip-2 

U ovom slučaju rezultat utakmice je završen rezulatom 2:1 za Partizan. Dakle tip bi bio dobitan, jer ekipi Vojvodina dodajemo +2, a  tom slučaju konačni rezultat je 2:3 u korist gostujuće ekipe, tako da je jasno da je Vojvodina pobjedila uz dati hendikep, tako da je oklada dobitna.

Primjer 3: Milan(+1)-Inter  Tip-X

Rezultat ove utakmice je završen rezultatom 0:1 u korist gostujućeg tima Inter. To bi značilo da je Inter pobjedio točno jedan gol razlike. Mi smo igrali (+1) sa opcijom X, te je tačno došlo 1 gol razlike za gostujući tim, u ovom slučaju krajnji rezultat bi bio 1:1, što bi značilo da je oklada dobitna, jer domaći tim u start vodi sa 1:0,jer mu dodajemo (+1), te kada Inter pobjedi sa 0:1 ili 1:2 2:3  a oklada je X, krajnji rezultat je dakle neriješen ishod.

Zaključak

Tip se sastoji od tri opcije, tako da su šanse za dobitak 33%, ali ipak i ovaj vid igre je veoma profitabilan. Ako vjerujete u svoj tim, pa očekujete neku laganiju i ubjedlljivu pobjedu, onda je ovo prava igra za vas, te je  i logično odigrati na vaš tim sa  jakim evropskim hendikepom. Ukoliko očekujete pobjedu nekog tima sa određenom gol razlikom, tu su kvote veoma dobre, te možete zaraditi više nego igrajući klasične azijske hendikepe. Mana je što povrata novca nema u ovom vidu igre, ali sa pametnom igrom se sigurno može zaraditi. Odredite svoju banku, rasporedite uloge i napravite oklade. Savjet je da izbjegavate igre X, jer ipak teško je pogoditi sa koliko golova će neki tim pobjediti, ali ukoliko to igrate, kvote su dosta visoke na takav vid igre. Okušajte vašu sreću sa igrom evropski hendikep, možda je ova vrsta igre upravo stvorena za vas.

Čitaj više

Evropski Hendikep pravila
Evropski Hendikep u košarci i kako se kladiti na hendikep
Evropski Hendikep u odbojci i klađenje na odbojku
Evropski Hendikep gemova u tenisu
Evropski Hendikep u Rukomet
Značenje pojma +1/-1 Evropski Hendikep u fudbalu
Značenje pojma +2 /-2 Evropski Hendikep u fudbalu
Evropski Hendikep +3 i -3 u fudbalu

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas