Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Značenje pojma Evropski Hendikep +1/-1 u fudbalu klađenje u Srbiji

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Mnogi još uvijek ne shvataju šta znače ovi pojmovi, pa tu sam Ja da vam malo razjasnim značenja ovog pojma. Dakle kada vidite ispred nekog tima da vam stoji +1, to bi značilo da tome timu dodajemo 1 gol. Ukoliko vam stoji opcija -1, to bi značilo suprotno od ovoga, dakle oduzimamo mu 1 gol. Tu je i ponuda neriješeno, kao na slici, te ukoliko igrate opciju +1 na neriješen ishod, onda tim mora pobjediti sa točno toliko golova razlike. To bi bila čitava zavrzlama oko evropskog hendikepa. Vjerujem da vam je sada sve jasnije.

Primjer Evropskog Hendikepa

Na slici vidite postavljene evropske hendikepe na meču između Liverpula i Viljareala na utakmici Lige Prvaka. U primjerima ću vam objasniti koji slučaj bi bio dobitan, a koji gubitan.

Hendikep +/- 1, kladionice.tv

Primjer 1

Tipujemo tip -1 na Liverpul. Dakle u startu domaćem timu oduzimamo 1 gol, pa tako Liverpul gubi sa 0-1 na samom startu meča. Da bi hendikep bio dobitan, domaći tim mora da pobjedi sa najmanje dva gola razlike. Dakle u slučaju pobjede od 2:0 za Liverpul, oklada bi bila dobitna.

Primjer 2

Tipujemo tip +3 za Viljareal, dakle taj tip znači da gostu dodajemo +3 gola. Dakle gost vodi rezulatom 0:3 na startu meča, te mora pobjediti u konačnom zbiru. Ukoliko Liverpul pobjedi rezultatom 2:0, tip bi bio dobitan, jer konačni rezultat bi bio 2:3. Ukoliko domaći tim pobjedi sa tri i više golova razlike, tip je gubitan. 

Primjer 3

Tipujemo igru Tie(neriješeno ili X u zavisnosti od kladionica), dakle u tom slučaju tipujemo +1. Ova oklada znači da ekipa Liverpula mora pobjediti na kraju meča sa točno jedan gol razlike. Dakle sve pobjede od jedan gol razlike su dobitne. Ukoliko igramo opciju -1, ona bi značila da ekipa Viljareala mora pobjediti sa točno 1 gol razlike.

Da li se može zaraditi igrajući evropski hendikep?

Ova vrsta igre donosi više opcija za klađenje, pa tako imate i ogromne kvote na ovakve tipove, kao na slici gore. Pored osnovne igre konačni pobjednik, ova vrsta igre donosi daleko bolje i veće kvote, pa tako možete i više da zaradite. Ukoliko ste sigurni u neki od timova, ne morate igrati konačni pobjednik, odigrajte evropski hendikep i tako podignite kvotu na vašem tipu u odnosu da ste odigrali klasičnu igru konačni pobjednik. Ukoliko mislite da bi moglo doći do iznenađenja,odigrajte kontra hendikep na slabiji tim, te tako možete zaraditi i desetostruko više, ali isto tako je rizik veći. Tu je i igra neriješeno u evropskom hendikepu, to je definitivno najteža opcija za klađenje, ali ipak ako je pogodite, kvote su odlične. 

Čitaj više

Evropski Hendikep pravila
Evropski Hendikep u košarci i kako se kladiti na hendikep
Evropski Hendikep u odbojci i klađenje na odbojku
Evropski Hendikep gemova u tenisu
Evropski Hendikep u Rukomet
Evropski Hendikep u fudbalu
Značenje pojma +2 /-2 Evropski Hendikep u fudbalu
Evropski Hendikep +3 i -3 u fudbalu

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas