50% 100% i 200% bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Kladi se

Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji

Uplata, isplata, kladionice.tv

Metod plaćanja novcem sa kreditnih kartica je u upotrebi kada su u pitanju sve onlajn kladionice u Srbiji. To je i jedan od uslova da kladionice uopšte posluje jer više od 90% igrača poseduje neku od kartica. U ovom tekstu biće nešto reči o VISA karticama koje su najzastupljenije kada su kreditne kartice u Srbiji u pitanju. Mora se napomenuti da iako je VISA kartica u širokoj upotrebi kada je u pitanju uplata sredstava u kladionici sa isplatom to i nije baš tako jer u ogromnoj većini kladionica nije moguće isplatiti novac na karticu.

Kako izvršiti uplatu VISA karticom na račun kladionice?

U narednih par stavki videćete kako izgleda postupak uplate novca sa VISA kartice na račun u kladionici. Sve traje jako kratko i jednostavno je. Neće Vam trebati više od par minuta kako bi se uplatio novac i krenulo sa klađenjem. Osim toga što je potrebno da imate otvoren račun u kladionici u kojoj ste namerili da se kladite morate imati i važeću karticu iz neke banke. Minimalna uplata se razlikuje od kladionice do kladionice i može biti 200 ali i 1000 dinara.

  • Prvo uđete u odeljak uplata ili moj račun na platformi kladionice u kojoj želite da migrate
  • Nakon toga izaberete opciju, uplata VISA karticom
  • Biće Vam potražen iznos koji želite da uplatite
  • Sledeća stavka su podaci sa kartice. Ovde unosite kompletan broj sa kartice, datum isteka kao i CVC2 broj koji se nalazi na poleđini kartice
  • Potvrdite uplatu i uglavnom kod svih kladionica ukoliko Vam je to podešeno dobićete šestocifreni broj na Vaš mobilni uređaj. Kada potvrdite taj broj unosom sredstva će biti prenešena na račun u kladionici.

Rezime i prednosti korišćenja VISA kartice

U kladionicama u Srbiji metod plaćanja VISA karticom ne podleže nikakvom trošku provizije. Sve se radi vrlo glatko i zato je ovo oduvek bio jedan od najpopularnijih metoda uplate sredstava i prenosa novca. To je i najveća prednost ovog metoda plaćanja, momentalna uplata jer čak i kada utakmica krene u roku od 5 minuta imaćete vremena da uplatite novac i položite opkladu. U nekim kladionicama sa vremena na vreme postoji i bonus na ovu vrstu uplate tako da to može da bude još jedan benefit. 

Čitaj više

Uplata u poslovnici u Srbiji
Uplata u MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u kladionicu preko bankovnog računa u Srbiji
iPay kao sredstvo plaćanja za kladionice u Srbiji
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama
Uplata DinaCard kladionice Srbija

 

100% BONUS + 200 FREEBET ILI 50 FREE SPINS KLADI SE
Mozzart, kladionice.tv
Čeka te bonus do 45.000 RSD!
PREUZMI BONUS