100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice u Crnoj Gori za klađenje na Svjetsko Prvenstvo 2022

Ukoliko želite da nađete kladionice sa najboljim igrama i kvotama za Svjetsko prvenstvo ovo je pravo mjesto za vas

svjetsko prvenstvo, kladionice.tv

Najbolje online kladionice za klađenje na Svjetsko prvenstvo

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonus na prvi depozit do 200 EUR
Kladi sePročitaj recenziju
2
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
5
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju

Događaj svjetskog prvenstva u fudbalu u tih mesec dana je period kada svet obuzme posebna energija i sopstvena “religija.” Šta god da imate zakazano tog dana kada se odigravaju utakmice se odlaže. Ali kako vi možete da se pripremite za najburniji period klađenja na svjetskom prvenstvu? Uz Kladionice TV na pravom ste mestu za pregled najvećeg svetskog fudbalskog događaja. Ukoliko niste fan fudbala ima ovde i kladionica za Formulu 1 i košarku ali i kladionica za Trke konja.

Kako se kladiti na svjetskom prvenstvu 2022 u Crnoj Gori?

Ushićenje klađenja na svjetskom prvenstvu u fudbalu može da stavi pod iskušenje i najveće umove klađenja. Da ne pričamo tek za one koji su tek ušli u svijet klađenja i žele da se oprobaju baš na svjetskom prvenstvu. Kako onda pristupiti?

Najbolji savjet u ovom odeljku koji vam možemo dati je da budete “hladne” glave i da sagledamo pre svega činjenice. Nije toliko bitan faktor ko je koliko puta osvajao, jer pored tradicije i fokusa na prošlost, to može staviti pod pritisak i na one najveće fudbalere današnjice kada su u pitanju nacionalna dostignuća.

Zato za vas izdvajamo najvažnije informacije koje preporučujemo da imate na umu i pre nego što krene klađenje na svetskom prvenstvu u fudbalu. Želite da budete najpametniji u društvu kada sastavljate tiket i znate koje su dobre kladionice za fudbal? Onda obratite pažnju na:

 • Ponudu kvota nekoliko mjeseci pre nego početka svetskog prvenstva, nekoliko dana ranije i dan pred utakmicu. Mnoge faktore ubrajamo ovde. Kladionice su dale najveće šanse da osvoji ovaj mundijal osvoje na prvom mestu reprezentacija Brazila, Francuske i Engleske.
 • Ono što vam mi možemo odmah reći jeste da su možda precenjene kvote na Brazil i Englesku, jer iako imaju kvalitetan individualan kadar, fali im timska povezanost i podbacuju na velikim šampionatima.
 • Naš savjet oko ponude za klađenje na svetsko prvenstvo i na osvajača mundijala je da sagledate formu reprezentacije u poslednja dva šampionata, dok se još uvek nije desio “roster” čitavog tima. Iz tog razloga biramo reprezentaciju Francuske sa kvotom od 7.50.
 • Ukoliko biste ipak željeli da se kladite na pojedinačne mečeve, dok čekate promene na kvote za klađenje na svetsko prvenstvo, ovog puta nas je FIFA počastila interesantnim grupama.

Favoriti za osvajanje svjetskog prvenstva u fudbalu

Spominjali smo ovaj deo u prethodnom pasusu, ali sada ćemo sa baviti detaljima ponude za klađenje na svetskom prvenstvu i na kvote pobednika Svetskog kupa 2022:

 • Kladionice su dale najveće šanse na reprezentaciju Brazila (5.50).
 • Reprezentacija Engleske sa kvotom od 6.50 zbog kvalitetnog individualnog sastava, ali znamo koliko oni umeju da podbace na ovakvim šampionatima.
 • Francuska (kvota je takođe 6.50) sa jako kvalitetnim igračima, dobrim trenerom i gde su pokazali jako dobre rezultate na prethodnim šampionatima.
 • Reprezentacija Španije je sledeća sa kvotom od 9.00 koja je nakon višedecenijske dominacije u fudbalu sada splasnula.
 • Ostale reprezentacije: Argentina (10.00), Nemačka (12.00), Belgija (13.00) i nas su malo potcenili sa astronomskom kvotom od 150.00, dok nas jako raduju partije naših momaka.

Najbolje ponude za klađenje na svjetskom prvenstvu

Kladionice koje su najzvučnije po imenu su vam zasigurno prve napamet kada pretražujete ponude za klađenje na svjetsko prvenstvo. U glavi nam je pitanje: “kako se kladiti na Svjetsko prvenstvo?”

U sledećim odeljcima ovog članka ćemo se baviti detaljima povodom specifičnih kladionica i kvota za klađenje na svjetsko prvenstvo, ali par savjeta na početku nije na odmet.

Pažljivo razmotrite ponude za klađenje kada su utakmice još uvek u grupama, jer se ovde mogu desiti par iznenađenja. Naročito u prvim utakmicama i većina kladioničara neće preskočiti, to nije opcija, ali naš savjet vam je da pogledate kakva je bila forma određene reprezentacije pre početka mundijala.

Promocije su svuda i sigurno ćete na svim kanalima i društvenim mrežama da ih vidite. Najsigurnije vam je da uradite domaći zadatak i s vremena na vreme pregledate kvote za klađenje na svetsko prvenstvo barem u 5 kladionica koje ćemo sada kategorisati.

Uvijek se trudite da proverite koje su mobilne aplikacije kladionica najbolje da biste se što lakše kladili.

Top 5 najboljih kladionica u Crnoj Gori za klađenje na svjetskom prvenstvu

Još uvijek nismo doživjeli pravi vrhunac promocija, bonusa i kvota za svetsko prvenstvo 2022, ali pojedine ili bolje reći naše najzvučnije kladionice su već krenule sa promovisanjem svojih ponuda. Svako od nas ima preferencije prema ovoj ili onoj kladionici, ali uvek se svodi na jedan cilj: kakve su kvote za utakmice superkupa i kako možete ostvariti profit?

Sačinili smo listu od 5 najpoznatijih kladionica koja su se istakle svojim ponudama već nekoliko meseci pre početka svetskog prvenstva.

1XBET

Kao prvu opciju vam nudimo 1xBet kladionicu koja po svojim karakteristikama ima mnogo dobrih bonusa, ali to nije sve. Za novopredstojece turnire, takmičenja postoje već unaprijed kvote koje su postavljene, a vi biste ih trebali ispratiti prije početka samog takmičenja. Isto tako, za svetsko prvenstvo možemo već videti da su postavljene kvote i izlistane utakmice na koje se možete kladiti.

MEGAPARI

Pored svojih neodoljivih bonusa, Megapari je najavio neke bonuse koji će se ticati i strastvenih pratioca fudbala i svetskog prvenstva ove godine. Za sada, još nije ništa precizirano, ali se nadamo da će bonusi i promocije biti veoma kvalitetne i primamljive. Ipak, Megapari je, kao i većina kladionica u svijetu, već objavila spisak i izlistane kvote za svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine.

22BET

22Bet je itekako napredna i kvalitetna kladionica za sve obožavaoce klađenja. Ova kladionica će vam dati veliku ponudu za klađenje na svetskom prvenstvu, ali isto tako i mnogo dobre kvote kada svetsko prvenstvo prođe. Ovo će omogućiti da se svetsko prvenstvo proglasi najbitnijim događajem u fudbalu ove godine!

MELBET

Recenzije za Melbet kladionicu su poprilično dobre i za razliku od drugih, ona pruža dobre bonuse za sve igrače na njihovoj kladionici. Ipak, za svetsko prvenstvo je obezbijedila dobre kvote i dobar odabir utakmice, a sa njihovim sajtom i preglednošću možete da nađete vaše favorite veoma brzo i lako.

LOB

Lob kladionica se ne može izdvojiti od ostalih kladionica, ali je ipak na petom mestu. Zašto? Mnoge kladionice su pružile ili barem najavile određene bonuse za klađenje na vaše favorite ili vaše momke na svetskom prvenstvu, ali Lob kladionica će ipak samo pružiti dobre kvote i već izlistane kvote prije početka prvenstva.

Kako se kladiti na knockout fazu na Svetskom prvenstvu?

Kada zvanično krene knockout faza tada je svetsko prvenstvo u klađenju doveden na nivo maksimalnog uzbuđenja. Jedna utakmica, jedan rezultat, jedna greška igrača i može se preokrenuti utakmica.

Naš savjet vam je da prije nego što krenete da sastavljate tiket za parove u knockout fazi da sagledate međusobne duele reprezentacije koje su izabrane da će igrati jedna protiv druge.

Ono što možemo očekivati u grupi A je napokon povratak reprezentacije Holandije. U grupi B i C biće zanimljivo da li će se probuditi iz sna reprezentacije Engleske i Argentine koje jarko žele dobar rezultat na ovom mundijalu.

U grupi D se očekuje da Francuska lagano prođe, dok u grupi E gde su Španija, Nemačka i Japan je najbliže “grupi smrti.” Belgija i Hrvatska u grupi F, a druge reprezentacije čekaju izazovni dueli u grupi D. Poslednja grupa H je zanimljiva iz razloga što je reprezentacija Portugala ogorčena što je morala da prolazi baraž i očekuje se da budu posebno motivisani.

Najbolji momenat da se kladite u knockout fazi je pre samog početka utakmice, najčešće dan pre kada se koliko toliko zna zvaničan sastav reprezentacija i kada ste odradili domaći zadatak međusobnog poređenja duela dveju reprezentacija.

Ono što je veoma bitno jeste da ispratite bonuse kladionica i promocije koje nude jer za Svetsko Prvenstvu uvek ima nekih zanimljivosti.

Uživo klađenje na svetskom prvenstvu u fudbalu 2022

Uživo klađenje je verovatno opcija koja je najdraža onima koji su već “prešli igricu” standardnog klađenja na svetsko prvenstvo.

Proverite da li vaša kladionica nudi ovakvu vrstu ponude klađenja na svetsko prvenstvo. Ako da, morate biti obazrivi, jer se kvote menjaju u jako kratkom vremenskom intervalu.

Što se utakmica bliži kraju, to su manje šanse da će se desiti nešto značajno na promenu rezultata u utakmici. Ako želite da više idete na siguricu, većina se kladi uživo dok je utakmica uveliko u toku. Kada je naša reprezentacija u pitanju, možda je najsigurnije da stavite da će Mitrović dati gol glavom u poslednjim minutima.

Vrste plaćanja i uplata za klađenje na svetskom prvenstvu

 • Ipak, naše kladionice se ne mogu baš pohvaliti velikim izborom i opcijama za plaćanje, ali ipak postoje neke druge metode kako biste izbjegli odlazak u poslovnicu.
 • Igrači se najviše opredeljuju za opciju preko platnih kartica, jer ih kladionica širom prihvaćaju.
 • Plaćanje putem Paysafecard-a o kojem smo već pisali je putem vaučera koje kupujete u različitim vrednostima. Ovdje je vaša anonimnost garantovana i ne morate da čekate na neke procese u bankama.

 

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
FAQ. Učestala pitanja
 • Da li su sve kvote iste na svakoj kladionici?

  Ne, ali većinom su približno iste i ne razlikuju se mnogo. Ipak, na kladionice.tv možete pronaći svaku kladionicu i istražiti i videti koja kladionica vam najviše odgovara po pitanju klađenja i pristupačnosti u vašoj državi.

 • Kako se kladiti na svetskom prvenstvu?

  Ove godine su se timovi podigli na veći nivo, a i sami favoriti su se promijenili. Samim tim, potrebno je da izaberete timove koje želite pratiti, istražiti ko su trenutni favoriti i pratiti kvote koje se kreću nekih 10-ak dana prije početka šampionata, a onda par dana i na kraju dan prije početka takmičenja i videti da li se nešto drastično promijenilo.

 • Ko je favorit na svetskom prvenstvu?

  Na svetskom prvenstvu 2022. godine očekujemo da Brazil bude favorit, kao i što je većina stručnjaka iznela mišljenje o tome. S obzirom da Brazil ima najviše osvojenih prvenstava i da se time nadamo da će Brazil stići daleko ove godine.

 • Kako se kladiti kada jači timovi igraju jedan protiv drugog na svetskom prvenstvu?

  Po nekim mišljenjima brojnih stručnjaka u svijetu, postoje dvije opcije kako se kladiti u tom slučaju da se dva favorita ili barem jača tima nađu na jednom terenu. Prva je ta da se donese odluka u odnosu na to ko je imao više pobeda, osvojenih poena na kraju grupne faze i tokom knockout faze. Druga opcija jeste ta da se gledaju brojovi golova koji su postignuti na prethodnim utakmicama oba kluba i kladiti se na broj golova, odnosno raspon golova u tom slučaju.

 • Da li je sigurno kladiti se na favorita u svakom slučaju?

  Favoriti na svetskom prvenstvu su u većini slučajeva timovi sa najboljim igračima i najviše osvojenih trofeja i ne možemo očekivati da će izgubiti od slabijih timova kao što su Iran, Južna Koreja i slično, ali fudbal je fudbal i mnogo čudnih stvari se može desiti. Ipak, kvote na favorite nisu uvijek velike i onda se to može igrati kao sigurna utakmica.