Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Francuska – Hrvatska Liga Nacije 4. kolo

Fudbal, kladionice.tv
9. маја, 2022, 18:37
  • Takmičenje: Liga Nacija
  • Datum: 13.6.2022. godine
  • Mesto održavanja: Francuska

 

Tipovi za klađenje Francuska – Hrvatska

Iako su maltene u svim mečevima igrali u kombinovanom sastavu, pomalo deluje neverovatno da Francuska još uvek nije uspela da pobedi u Ligi Nacija u društvu Hrvatske, Danske i Austrije. Samo 2 boda u 3 meča vrše mali pritisak na Trikolore. Hrvatska je u prethodnom kolu uspela da pobedi Dansku i tako se iskupi za onaj bolan poraz od Austrije na domaćem terenu. Sada imaju 4 poena i još uvek su u borbi za 1. mesto i playoff.

Najave su da će Francuska igrati u mnogo jačem timu za ovaj meč. Dva stara rivala ali u ovakvim duelima domaći teren može biti od velikog značaja. Preporučujemo pobedu domaćina ali pošto su kvote dosta niske, 1 i 3+ u kladionici mozzart na kvotu 2.1 deluje kao jako dobra opklada.

 

Nacionalni tim Francuske – Vesti

Reprezentacija Francuske se može pohvaliti dobrom pozicijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Tako su u grupi s Tunisom i Danskom.

Snaga Franscuske u Ligi nacija u ligi A se vidi po rezultatima u poslednjeg ciklusa gde je završila s prvim mestom. Također je dobar pokazatelj kvalitete i rezultat od 5 pobede, 1 remija i bez poraza.

 

Nacionalni tim Hrvatske – Vesti

Hrvatska reprezentacija u elitnoj Ligi A, Lige nacija igra 3. juna s Austrijom na domaćem terenu, tri dana posle protiv Francuza, da bi 10. juna gostovala kod Danske.

Nastavak takmičenja slijedi u septembru. Hrvatska reprezentacija tada će ugostiti Dansku 22. septembra, te 25. Septembra gostovati u Austriji.

Zlatko Dalić je odmah nakon objavljenih rasporeda u Ligi nacija izjavio da je svaki suparnik težak, te da je Francuska posebno teška ali da očekuje dobre rezultate. Za razliku od Austrije i Danske za koje je Dalić rekao “da su reprezentacije s kojima možemo igrati”. Iz ovog se dalo naslutiti da misli za Francusku da je nešto drugačija.

Zlatko Dalić misli da je Liga nacija dobra priprema za Svetsko prvenstvo.

 

Čitaj više

Klađenje na fudbal

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa