Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Grci ili Letonci možda obezbeđuju SP?

Heraklion Arena (Heraklion) 18:00 @ 11.11.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

Košarkaška reprezentacija Letonije nastavlja borbu za ulazak na završni turnir Svetskog prvenstva 2023. godine. U petak u kvalifikacijama za Evropsku zonu gostuje Grčkoj, koja zaostaje samo bod za prvoplasiranom reprezentacijom Letonije u Grupi I.

Prethodni rezultati

Letonci imaju vrlo dobre PK kvalifikacije, pobijedili su u pet utakmica od šest i osvojili 83,3%. Sa 11 bodova zauzima prvo mjesto u Grupi I, dok su drugoplasirani Grci na drugom mjestu sa četiri pobjede i 10 bodova.

Reprezentacija Letonije već u petak može obezbijediti učešće na završnom turniru Svjetskog prvenstva. ritanijom.

Koeficijenti i trendovi – LETONIJA VIŠE OD 78.5 poena

U devet od posljednjih 12 utakmica reprezentacije Letonije ovaj tim je postigao najmanje 79 poena. Šansa da Letonija postigne više od 78,5 poena u narednoj utakmici je 1,88. S druge strane, koeficijent na to da će na utakmici biti postignuto više od 159 poena je 1,73. Kladionica MaxBet uglavnom nudi odlične kvote na ovakvu vrstu ishoda

Predikcija rezultat:Dobitni
LETONIJA VIŠE OD 78.5 POENA
Kladi se
KategorijaKošarka
Kvota 1.86
Tip objavio
kladionice, logo
Trendovi
Kladionice TV nudi prognoze za sportsko klađenje u okviru trendova pređašnjih mečeva. Pogledaćemo statistiku i brojke i pomoći vam da napravite dobitnu opkladu. Prikupljamo najzanimljivije činjenice koje bi kladioničari mogli smatrati privlačnim. Naći ćemo nekoliko trendova za svaku utakmicu, ali ćemo jedan izdvojiti i ubrojiti ga u završni račun!
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova2
Dobitni1
Gubitni1
Poništeni0
Profit:-1.4
Broj tipova2
Dobitni1
Gubitni1
Poništeni0
Profit:-1.4