Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Nemačka favorit, ali…

Khalifa International Stadium (Doha) 14:00 @ 23.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Ova grupa E verovatno ima i dva najveća izdvojena favorita na turniru. Nemačka i Španija imaju veliku ulogu favorita nad Japanom i Kostarikom ali naravno, to mora biti potvrđeno i na terenu.

Panceri su imali jako loš pripremni meč protiv Omana u kojem su dobili jedva sa 1-0. Japanci su sa druge strane pretrpeli neuspeh u duelu sa još jednom reprezentacijom koja će igrati na SP, Kanadom. Bilo je 2-1 u korist severnoameričke nacije.

Nemci nisu u idalnoj formi i takmičarskom naboju, ali ovo je tim prepun kvalitetnih pojedinaca i Flick će naći način da ukomponuje ovaj tim. Eksperti predviđaju najviše 1/4 finala ali sa Nemcima se nikad ne zna. Japanci imaju solidan tim ali najviše što mogu da urade jeste da odigraju remi sa Nemcima ili Špancima. Ne više od toga.

Nemačka – Japan predlog za klađenje: Nemačka pobeda i 3+

Možda ne izgleda pametno kladiti se na veći broj golova na početku turnira, ali to je ono što Nemcima treba u ovom duelu. Dosta šansi i nekoliko golova kojim bi podigli samopozdanje. Japanci takođe uopšte nisu naivni i lako bi mogli do barem jednog gola što bi značajno podiglo šanse ovoj opkladi. Za one koji ne bi da previše reskiraju i pobede Nemačke po kvoti 1.53 u Mozzart kladionici je sasvim pristojna, ali ja idem sa 2.30 kvotom i pobedom Nemačke uz najmanje 3 gola na celom meču.

Još prognoza

Domaćin Katar otvara Svetsko Prvenstvo
Da li će Danski “dinamiti” razneti Tunis?
“Tri lava” gladni pobeda, Iran lak plen

Predikcija rezultat:Gubitni
NEMAČKA POBEDA I UKUPNO GOLOVA 3+
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 2.30
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova3
Dobitni1
Gubitni2
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova12
Dobitni7
Gubitni5
Poništeni0
Profit:+5