Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Može li odbrana Koreje da odoli moćnom napadu Urugvaja?

Education City Stadium (Al Rayyan) 14:00 @ 24.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Dvostruki svetski prvaci dolaze u Katar u moćnom sastavu. Mnogi ih vide kao jedne od favorita iz senke, ali će to morati da opravdaju i na terenu. Ova ekipa je spoj iskusnih veterana koji su još uvek pakleni igrači kao Suarez, Kavani, Godin i mladih nadolazećih superstarova poput Darvina i Valverdea. Ima tu još dosta proverenih igrača najvećih evropskih klubova, a sa klupe ih predvodi Dijego Alonso koji je prošle godine nasledio dugogodišnjeg selektora Oskara Tabareza. 

Južna Koreja je jedna solidna reprezantacija koja je mnogima ostala u sećanju nakon pobede protiv Nemačke na prošlom SP: Odlikuje ih velika upornost, ali su realno nivo talenta koji poseduju nije veliki. Son je ubedljivo najbolji igrač ovog tima i Južna Koreja će mnogo zavisiti od njegove spremnosti, a znamo da je doživeo vrlo nezgodnu povredu lica i da je propustio sve pripremne utakmice.

Urugvaj – Južna Koreja Predlog za klađenje: Pobeda Urugvaja

Verujem da će Urugvaj poučen iskustvom i porazom Argentine od Saudijske Arabije ozbiljno shvatiti svog protivnika i od samog starta meća nametnuti svoj stil igre. Ova reprezentacija ima veliki potencijal i utakmica protiv Koreje može biti od krucijalnog značaja za nastavak prvenstva. Kavani je zbog povrede propustio pripremne utakmice, pa u napadu od prvom minuta očekujem duo Suarez-Nunjez koji je odlično funkcionisao u nekim mečevima. Presing na zadnju liniju Južne Koreje će biti ključ i ukoliko to igrači Urugvaja sprovedu na pravi način pobeda ne bi smela da izostane. Kvota koju Mozzart nudi za pobedu Urusa je odličnih 1.85 i to ne bi smelo da se propusti.

Još analiza

Švajcarci čekaju na prvo 1/4 finale od 1954.
Sve osim lake pobede Španije veliko iznenađenje

Predikcija rezultat:Gubitni
POBEDA URUGVAJ
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.85
Tip objavio
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova6
Dobitni2
Gubitni4
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova15
Dobitni7
Gubitni8
Poništeni0
Profit:-9.5